kızlar ben aşılama yaptırmıştım 22 eylülde şimdi bugün 2. günüm ama ben hala adet olmadım az önce test yaptım çift çizgi çıktı ama çok şaşkınım şu anda yarın kan testi yaptıracam hemen ama acaba idrar testi yanlış çıkabilirmi hastalığıma 4 gün kala yine yapmıştım o zamanda pembe çizgi çıkmıştı nolur bana cevap yazın şuan çok şaşkınım
CANIM TESTLER NEGATİF SONUÇTA YANLIŞ OLABİLİYOR AMA,
POZİTİFTE YANLIŞ OLMUYOR.
BİRDE DAHA ÖNCE DEN DAHA AÇIK RENKMİŞ,
ŞİMDİ BELİRGİNLEŞMİŞ.
BU DA BETA HCG DEĞERİNİN YÜKSELDİĞİNE BİR İŞARET...
çok sağolun kızlar ya içime su serptiniz biraz ama ben yarın yinede kan testi yaptırıp emin olmak istiyorum bayrama kayınvalideme müjdeyi vermek istiyorum o çok üzülüyordu olmuyor diye allahım sizlerede en kısa zamanda nasip etsin inşallah
çok sağolun kızlar ya içime su serptiniz biraz ama ben yarın yinede kan testi yaptırıp emin olmak istiyorum bayrama kayınvalideme müjdeyi vermek istiyorum o çok üzülüyordu olmuyor diye allahım sizlerede en kısa zamanda nasip etsin inşallah
ilk aşılamam dı canım aslında problem hem eşimde hem bendeydi eşimde sperm hareket yavaşlığı vardı benimde sağ kanalım tıkalı çıkmıştı çok ümitsizdim ama allahım bu sevincimi inşallah yarım bırakmaz