Arkadaşlar hamileyim ve endişeliyim bir bakar mısınız?

Pumpkin00

9.takım üyesi/
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
2.102
5.226
83
Arkadaşlar 9.ayıma girdim Bebeğimde gelişim geriliği ve suyunda azalma var. Hastanede yatıyordum kızıma dayanamadığım için imza atıp çıkmıştım 3-4 hafta oluyor her neyse doktor iki günde bir geleceksin demişti düzenlide gidiyordum. Fakat babam böbrek hastası kronik hasta korona malum kronik hastalar kurtulamıuor hastaneye gidip ona bulaştırırım diye 2 haftadır gidemiyorum kontrole.. Bebeğime aniden bişey olacak diyede korkuyorum hareketleri iyi takip ediyorum ama ne yapıcam bilmiyorum babam benim herşeyim ona birşey olsa naparım bilemiyorum, Bebeğimde benim herşeyim ama doğum yaklaştı bekle diyorum.. Ee doğum da da bulaşabilir hem bebeğim hem babam için endişeleniyorum ne yapıcam Allah aşkına

Babanizla mi yaşiyorsunuz ?
Yani maske eldiven takip çikin son ayinizdasiniz sorun var diyorsunuz ve kontorle gitmiyorsunuz. Tvlerde bas bas bagriyorlar acil olmayanlar gelmesin diye ?
Sizinki acil bir durum hamilesiniz tabiki gideceksiniz. !
Evet ailemle yaşıyorum eşimden ayrıyım. Maske ve eldiveni koruyacağını düşünmüyorum ve korkuyorum o yüzden gidemiyorum.. Doğurdum doğurucam diyorum bekliyorum doğurmıyorum da valla bilmiyorum dediğim gibi babamın yüzde seksen engelli raporu var ve bu rapor iç hastalıklardan Allah bilir ama Kurtulamaz göze alamıyorum Biz haftalardır dışarı bile Çıkmıyoruz =)

Kadın doğum doktorunuzla görüşüp doğum olayını organize edin. Şimdiden panik yapmanın gereği yok. Doğum esnasında illa bulaşır demeyin. O zaman herkesin COViD olması gerekirdi. Mutlaka temiz hastaneler vardır. Her yerde COViD bakılacak diye bir durum yok. Boşuna endişe etmeyin.

Yani haklisiniz ama doguma illaki gideceksiniz ?
Dogumdan sonrada babaniza yaklaşmamaniz odadan çikmamaniz lazim oyleyse ?
Ama bebeginizin kontrollerini ozellikle son aylarda ihmal etmemeniz lazim
Onuda düşünüyorum dogumdan sonra 2hafta odada kkarantinaya mi alsam kendimi diyorum yada babam 2hafya baska bir yere mi gitse diyoeum kafayi ycem

Heraldw merak ediyorum etmesem boyle bir konu acmam hareketlerini takip ediyorum hareketleri iyi oldugu icin kendimi telkinliyoeum zor bir durumdayim

Evet ama ben esimden ayriyim babam daha yeni kizima 12 bin liraya oda aldi. Kizimin ameliyatı var profsre goturuyoruz sadece muanesi 600 lira ameliyati siz düşünün. Bosanma asamasindayim suan yeniden avukat tutacagim eski avukatim bosanma davasi 13 bin lira ben çalışmıyorum suan ve heraeyi babam karşılıyor bide ozelde dogurayim nasil diyeyim diyemiyorum.. éş konusuna hic girmeyin o daha bebeği bile arayip sormuyor .

Haklısınız da doğum çok önemli bir durum. Doğum ayarlanmış olsa siz şu an böyle sıkıntı yaşamazdınız. Doğumu 2000 liraya yapan da var. Ebe çağırsanız yine dışardan biri eve gelmiş ve bir durum olsa riske girmiş oluyorsunuz.
Doktorunuza danışın. Telefonla vs mutlaka size yol gösterir.
İkinci seçenek: Babanız bir süreliğine yine evde karantinada kalan kardeşi varsa orada kalabilir mi?

Üçüncü: Eski eviniz başka bir şehirde miydi? Aynı şehirde ise kullanacağınızı bahane edip iki hafta orada kalsanız doğum sonrası. En mantıklısı babanın ve annenizin bir yerde kalması. O kaldıkları yerde dışarıdan giden gelen biri olmamalı.

Valla bende oyle düşünüyorum ya ben odadan cikmayim.. yada babam baska bir yere gitsin hir sureligine

Ya babanız bir odadan çıkmıcak ya da siz.
Ayrı biryere gitme şansı varsa gitsin.

Şuan kaç haftaliksin? Gelişim geriliği hangi boyutta? Mesela iki haftami geri yada göbek çevresi mi geri gibi bilgileri verebilir misin? Suyu az olmasaydı hareketleri iyiyse evde durman iyi diyecektim ama su azlığı takip gerektiriyor.12 bin lira çocuk odasındansa keşke doğum için harcansaydi daha iyiydi.hayirlisi olsun hayırlı doğumlar diliyorum Rabbimden.

O oda alindiginda esimle ayri değildim babamin bir jestiydi ayrilali zaten 2 hafta oldu ve corona da ozaman piyasada yoktu.. gobek cevresi kucukmus 2hafta suyumda azalmis ama boyutunu bilmiyorum hareketkerl iyi yani canimi yakacak derecede tekmeliyir suan mesela kipir kipir

Heraldw merak ediyorum etmesem boyle bir konu acmam hareketlerini takip ediyorum hareketleri iyi oldugu icin kendimi telkinliyoeum zor bir durumdayim
ne olur ne olmaz gidin bence. bebeğiniz için.. her şeyin bir çözümü var, evde kimseye yaklaşmazsınız dikkat edersiniz.

Canım çok haklısın ama bebeğin odasından daha önemli doğum olayı. Bence devlet Hastanesi'ne gitme. Babanla konuş rica et borcun olsun özelde yap. Bu durumda devlete gidilmez bence

Canım çok haklısın ama bebeğin odasından daha önemli doğum olayı. Bence devlet Hastanesi'ne gitme. Babanla konuş rica et borcun olsun özelde yap. Bu durumda devlete gidilmez bence
Herhalde odadan onemli oda alindiginda corona yokru esimlede ayri değildim herseu birden bire oldu yani bende simdi diyemuyorum ozele gidwyim diye zaten bize babam bakiyor ..suan calismiyorda cikti isten yollamiyoruz corona vr diye

cok haklisiniz. babanizin bu surede baska birinde kalma imkani yok mu?

benimkinin de suyu az dediler dediler valla 40 haftalik 3800 doğdu

Durumunuz gercekten karmaşık ama doktora gitmek zorundasınız ve bence de bi şekilde özel de dogum yapın ve ne kadar dogru bilmiyorum doktorlar sezeryanla alalım bebegi sende hemen eve git ne olacağı belli olmaz diyormuş su durumda doğumu yaklasanlara koronadan ötürü.
Yani planlı dogum yapsanız sizin icin daha iyi ve evde babayla ayrı odalarda oturun ..gidebilceginiz baska yer yokmu? Ev olarak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…