Arkadaşlar hamileyim ve endişeliyim bir bakar mısınız?

Herkes adam olamıyor malesef ne yazıkki Buda benim kaderim.. Benim içinde kolay değil eşimle gitmem gereken hastaneye bile babamla gidiyorum ben aylardır

evde zaten öbür çocuğunuzun bi hayati tehlikesi yok ve ilgileniyorlar.evde de babanızla farklı odalarda kendinizi tutarak adamı koruyabilirdiniz.siz karnınızdakini ve dolaylı olarak kendi canınızı yok yere riske atıyorsunuz.doğumhaneler diğer kliniklerden ayrı ve tam steril şekilde doğumda bir şey olmaz.ben kızdım size.

Geldim şimdi hastaneye de tek tek alıyorlar İnş birşey kapmayız

Birbirimizden hoşlanmıyoruz ama bebeğe üzüldüm. Kızınıza dayanamayıp çıktığınız hastanede bebeğinizi hiçe saymanız peki. Şimdi de babanız için bebeğinizi hiçe saymanız anladım. Yani bence sıra bebeğinizde artık. Suyunuzda azalma var bu riskli bir şey evde nasıl rahat ediyorsunuz ? Eldivenle maskeyle gezersiniz evde olur biter.

Dogum nasil geçti nasilsiniz? saglikla kucaginiza almızsınızdır insallah .
Ay iki gündür suni sancı çekiyorum açılmam olmuyordu bayılacajtım artık sonra açılmam oldu sancı da yükseldi hiç bağırmadm ilk doğumum değil ya tecrübwliyim bir ıkındım çıktı =)

Doğurdum teşekkürler yorumunuz için

Allah bağışlasın da hastaneye girerken, doğuma girerken ve en önemlisi çocuğum doğmuşken şu foruma girip yazmak gram aklıma gelmez sanırım ya. İlginç geldi bana baya kusura bakmayın.

Canım yüce RABBİM senide bebişinide tüm korkularından ve endişelerinden korusun inşaAllah...Doktoruna danışsan bence bi nebze daha mantıklı olur..

Gözünüz aydin Allah bagislasin.. aklim sizde kalmisti bebeginiz nasil hamilelikte görülen sorunlar duzeldi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…