Arkadaşlar hasta olmama 2 gün kaldı hala ovulasyon testimde pozitif göremedim sizce neden ?

rukiye4535

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2022
12
3
1
28
Arkadaşlar 25 gündür ovulasyon testi kullanıyorum yumurtlamayı yakalayamadım endişe ediyorum yumurtlamıyor muyum acaba ben dye sürekli bu şekilde çıkıyor sonuç

Eklentiler

• image.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 48
Arkadaşlar 25 gündür ovulasyon testi kullanıyorum yumurtlamayı yakalayamadım endişe ediyorum yumurtlamıyor muyum acaba ben dye sürekli bu şekilde çıkıyor sonuç
Bu testten hiç kullanmadım ama bu kadar kırmızı olması pozitif olarak görülüyormuş biri demişti bana da ama devamlı böyle çıkıyorsa yumurtanız çatlamıyor demektir havuç tüketim bir kaç gün

Ben kullandım bu testten ben hep geç olurdu yumurtlama 25 ile 28 gün arası. Senin adetlerin düzenli mi kaç günde bir oluyorsun.

Ben kullandım bu testten ben hep geç olurdu yumurtlama 25 ile 28 gün arası. Senin adetlerin düzenli mi kaç günde bir oluyorsun.
Testen kaynaklanıyor galiba diğerleride böyle bu çok az miktarda koyu ama çok fark yok

Testen kaynaklanıyor galiba diğerleride böyle bu çok az miktarda koyu ama çok fark yok
Bunlar çok hassas testler pik zamanı c t çizgisinden baya koyu oluyor. Adet gelene kadar devam et her ay yumurtlama olmuyormuş sanırım. Benimde olmuştu 1 kez. Pik hiç göremedim testte adet de olamadım söktürücü vermişti Dr. Senin ilaçtan olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…