Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar hasta olmama 2 gün kaldı hala ovulasyon testimde pozitif göremedim sizce neden ?
Arkadaşlar 25 gündür ovulasyon testi kullanıyorum yumurtlamayı yakalayamadım endişe ediyorum yumurtlamıyor muyum acaba ben dye sürekli bu şekilde çıkıyor sonuç
Arkadaşlar 25 gündür ovulasyon testi kullanıyorum yumurtlamayı yakalayamadım endişe ediyorum yumurtlamıyor muyum acaba ben dye sürekli bu şekilde çıkıyor sonuç
Bu testten hiç kullanmadım ama bu kadar kırmızı olması pozitif olarak görülüyormuş biri demişti bana da ama devamlı böyle çıkıyorsa yumurtanız çatlamıyor demektir havuç tüketim bir kaç gün
Bu testten hiç kullanmadım ama bu kadar kırmızı olması pozitif olarak görülüyormuş biri demişti bana da ama devamlı böyle çıkıyorsa yumurtanız çatlamıyor demektir havuç tüketim bir kaç gün
Bunlar çok hassas testler pik zamanı c t çizgisinden baya koyu oluyor. Adet gelene kadar devam et her ay yumurtlama olmuyormuş sanırım. Benimde olmuştu 1 kez. Pik hiç göremedim testte adet de olamadım söktürücü vermişti Dr. Senin ilaçtan olabilir