iyide arkadaşlarıyla çay içmeye vakit buluyor ama..........iyice konuşursan anlar belki erkeklere göre normal olabilir ama biz kadınlar ilgi isteriz kusura bakmasınlar.......ya konuş anlat derdini yada sende vaktim yok muhabbeti yap ona aynen bak nasıl afallıyo bıt bıt msj yazıyo ??????????bir dene derim!!!
hayır zaten bir görev gibi görmüyorum ama ilgi istiyorum güzel sözlr söylesin istiyorum..böyle davranınca ben ona zaten daha anlayışlıda davranırım
ben sana şunu demek istiyorum.ben hep bu konularda üstüne gittim.illa beni sık ara,özel günleri hatırla v.b...böyle olunca da bıktırmış oldum sanki ona bunlar görevmiş gibi gelmeye başladı.artık yapayımda aramız bozulmasın der gibi yapar oldu.içinden geldikçe yapsa daha iyi değilmiydi.söylemenin bir faydası yok.nasıl istiyorsa öyle davransın bence.belki her gece çıkıyor ama sen sorun edeceksin diye çıkmasına bir sebep uyduruyor.çıkmak istiyorsa çıkıyorum ben desin.biz eşimle birbirimizi böyle çok boğduk.şimdi pişmanım.keşke herkes içinden geldiği gibi davransaydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?