Arkadaşlar hata bende mi, onda mı?

sipsip52

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
876
631
628
İstanbul
Arkadaşlar sizinle az önce ve hergece yaşadığım bir olayı paylaşmak istiyorum. çünkü sıkıldım artık hergece aynı şey olmasından...!Sevgilim çalıştığı için gündüzleri sadece öğlen yemeğinde msjlaşabiliyoruz..Birde fırsatı olursa arada atıyo mesaj ben hep mesajlaşmak istiyorum ama onuda anlıyorum ve saygı duyuyorum çünkü atabilse zaten atar..Neyse akşam oluyor eve geliyo gelene kadar yolda msjlaşıyoruz. Eve geldiğinde yemek yicem diyo yarım saat öyle yazmıyo.Çok üzgünüm çoook Dısarı cıkcam diye mesaj atıyor arkadaşlarla çay içmeye gitcez ,falan diyor oyun oynamaya falan ozamanda yazmıyor delikafaduldenSaat 12 falan geliyo eve 2 3 msj atıyo konuşyoruz aşkım gözlerim kapanıyo çok yorgunum diyo uyuyalım diyo bense çıldırıyorum daha konuşamadık diyee bu uyuya kalıyo bense kendi kendimi yiyorum bitti diye mesajlar atıyorum nebiçim sevgiliyiz falan diyorum sabah kalkıyoruz hiçbirşey yok herşey düzeliyor:asigim: fakat geceleri böyle oluyo..:/ anlamıyosun beni diyo 8 saat çalışıyorum diyo anlayış göster diyo..Sizce biz neyapmalyııss hata kimde

iyide arkadaşlarıyla çay içmeye vakit buluyor ama..........iyice konuşursan anlar belki erkeklere göre normal olabilir ama biz kadınlar ilgi isteriz kusura bakmasınlar.......ya konuş anlat derdini yada sende vaktim yok muhabbeti yap ona aynen bak nasıl afallıyo bıt bıt msj yazıyo ??????????bir dene derim!!!

ya valla benimkide cok calisiyo cok yorgun ve sürekli ayakta gün icerisinde sadece öglen mesajlasabiliyoruz. ama aksamlar mutlaka msnden görüsürüz. isten gelince uyur dinlenir kalkar yine konusur benimle..
arkadaslariyla hergün degilde bi kac güne bi görüssede arada sizinde gönlünüzü alsa..
bunu anlatmaya calsin ona

sen haklısın arkadaşlarıyla çay içmeye vakit buluyoda beyed,fendi sneinle konuşmaya mı bulamıyomuş bu erkekler bazen çok uyuz oluyoklava:lar ya

Aynen bende öyle dedim zaten..onlarla çay içmeye nasıl vakit buluyosun dedim,nekadar anlayıssızsn onuda çok mu görüyosun dedi.akşamdan akşmaa kafa dagıtıyorum biraz dedi değişiklik oluyo falan..!pofff kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

anlamadığım zaten hergece arkadaşlarıylada buluşmuyor ki..hergece bi bahanesi var yok babam arabayı tamirciye götür dedi..yok arabaya kolon baglıyodum ...yok ayakkabı almaya gittim flan filan..şüpheleniyorumda aslında böle yapınca uyusss :çok üzgünüm:

o kadar çalışıyormuş.arkadaşlarıyla görüşmeye de ihtiyacı olabilir.o zamanda tabi msj atamamış oluyor.bence büyütme derim.ne yapsın.mesajlaşın diye dışarı çıkmasın da evdemi beklesin.dönünce de okadar vakti oluyordur.bak böyle şeyleri gereksiz yere çok sorun edip büyütmüş biri olarak söylüyorum.eşimle çıkarken,nişanlıyken ben bundan beterdim.şimdi çok kızıyorum.ne gerek vardıki.sakın nişanlını bunlarla boğma.sana mesaj atmayı onun için bir görev,mecburuyet haline getirme.zevkle mesajlaşsın.bir anlamı olsun

hayır zaten bir görev gibi görmüyorum ama ilgi istiyorum güzel sözlr söylesin istiyorum..böyle davranınca ben ona zaten daha anlayışlıda davranırım

anamm aynı eski sevgilim gibi :1shok::1shok:
bu konu yüzünden az tartışmadık
bak şimdi onu hatırlattın gece gece
burcu ne canım sevglinin?

hımm benimki koçtu kaydirigubbakcemile3
anlıyorum tatlım seni çok sinir bozucu bir durum
ki bir de sen ilgi gösterdiğinde karşı taraf pek de umursamıyorsa
insan çileden çıkıyo
ben sert tepki verirdim
sonra bencil olurdumalsanaalsanasmile
sabır sabır nereye kadar:gitme:

aynen ya :uhm: bide balık burcu romantik olur derler.:kedi::kedi:.bide böyle hevesle ona hayallerini anlatırsın o sana sıradan bi cevap verir..gelde çileden çıkma ya bide sen öyle uzun uzun anlatırken onun uyuya kalması yokmu kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı ölüm gibi geliyoo bana

hayır zaten bir görev gibi görmüyorum ama ilgi istiyorum güzel sözlr söylesin istiyorum..böyle davranınca ben ona zaten daha anlayışlıda davranırım

ben sana şunu demek istiyorum.ben hep bu konularda üstüne gittim.illa beni sık ara,özel günleri hatırla v.b...böyle olunca da bıktırmış oldum sanki ona bunlar görevmiş gibi gelmeye başladı.artık yapayımda aramız bozulmasın der gibi yapar oldu.içinden geldikçe yapsa daha iyi değilmiydi.söylemenin bir faydası yok.nasıl istiyorsa öyle davransın bence.belki her gece çıkıyor ama sen sorun edeceksin diye çıkmasına bir sebep uyduruyor.çıkmak istiyorsa çıkıyorum ben desin.biz eşimle birbirimizi böyle çok boğduk.şimdi pişmanım.keşke herkes içinden geldiği gibi davransaydı.

İnsan sevdiğinin özel gününü hatırlamas mı...sevgilisini düşünüp sıksık aramaz mı bu da zaten bi görev bence..':sinifsinif:

tabiki öyle de ben abartılmaması lazım diye düşünüyorum.ben gerçekten abartıyordum o yüzden yazdım.biz hergün görüşüyorduk ve akşamları da yatana kadar sürekli konuşurduk.birimizin bir işi olsa sorun olurdu.bir türlü anlamak istemezdik.zaten kendimize ait bir zamanımız hiç yoktu.heralde bu durumdan çok sıkılmışım,böyle bir konu açılınca uyarma ihtiyacı duydum.bu duruma gelmeyin diye.o zaman birbirini aramanın anlamı da kayboluyor

haklısın tabikide arkadaşlarına vakit ayırıyo ki sen sevgilisisin ve ilgi göstermesi gerekiyo

ben bu durumu kendi açımdan düşündüm bi an heralde.böyle şeylerden bıkmışım iyice.ama yinede o da mesajlaşıyım diye arkadaşlarıyla görüşmesinmi.ama nişanlısıyla görüşme fırsatı varken onu bırakıp başkasıyla buluşursa o ayrı.ihmal olur ozaman.

kahveye gidiyor demek ki..
bence kahve alışkanlığı varsa alış sen buna.
çünkü duyduğum kadarıyla buna alışan erkekler evlenince de sürekli gidiyormuş
hatta bi aile dostumuz var 60 yaşında karısı diyor ki 1 gün evde oturmadı evlendiğimiz günden beri
senle ilgilenmemesi ondandır yani ki alışkanlık yaptıysa bunu bu ilgisizlik devam edicektir
bi de niye görüşmüyonuz başka şehirde misin sen

ogoen mesaj attıgında bu sefer de sen yazma.ne oldu nerdesın derse arkadaslarla cay ıcıyoruz de bakalım tepkısı ne olack.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…