Arkadaşlar hata bende mi ?

anon65656

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2025
89
-10
1
23
Eşimin cumaya kadar izni var . Geçen hafta kayınvalidem arabadayken eşime perşembe bizi kadınlar plajına götüsene dedi o da götüriyim dedi.Öncesinde de bana teyzelerle kadınlar plajına gideriz falan demisti kayınvalidem o yüzden üstüme alınmamış gibi ben hep sustum bir sey demedim.Yarın denize gidecektik ertesi gün de annemle seni tek denize götürürüm dedi. Ben de sen napıcaksın dedim annesiyle gitmek istemediğimi söyledim. O da nasıl gitmek istemiyorum ne demek falan dedi benim de moralim bozuk bozuk cevaplar verdim suratımdan da çok belli oluyordu o da masaya vurdu falan aşırı derecede kızdı. Birlikte yapabileceğimiz bir şeyler olsun istiyorum tatilin sonuçta dedim . Hevesimi hep kursağımda bırakıyorsun lanet olsun falan dedi. Senin baban gel balığa gidelim dese ben istemesem nasıl olur dedi . Ben mi suçluyum anlayamıyorum. Daha yeni oldu şu an konuşmuyoruz. Bu arada 3 aylık evliyiz ve 7 haftalık hamileyim

Eşimin cumaya kadar izni var . Geçen hafta kayınvalidem arabadayken eşime perşembe bizi kadınlar plajına götüsene dedi o da götüriyim dedi.Öncesinde de bana teyzelerle kadınlar plajına gideriz falan demisti kayınvalidem o yüzden üstüme alınmamış gibi ben hep sustum bir sey demedim.Yarın denize gidecektik ertesi gün de annemle seni tek denize götürürüm dedi. Ben de sen napıcaksın dedim annesiyle gitmek istemediğimi söyledim. O da nasıl gitmek istemiyorum ne demek falan dedi benim de moralim bozuk bozuk cevaplar verdim suratımdan da çok belli oluyordu o da masaya vurdu falan aşırı derecede kızdı. Birlikte yapabileceğimiz bir şeyler olsun istiyorum tatilin sonuçta dedim . Hevesimi hep kursağımda bırakıyorsun lanet olsun falan dedi. Senin baban gel balığa gidelim dese ben istemesem nasıl olur dedi . Ben mi suçluyum anlayamıyorum. Daha yeni oldu şu an konuşmuyoruz. Bu arada 3 aylık evliyiz ve 7 haftalık hamileyim
Sizden sıkılmış, kendi takılmak istiyor.

3 aylik evlilik degil 3 yillik evlilikte olsa tatil veya izin gununde once esle konusulup, biz ortak birsey yapacak miyiz netlestirilir eger gercekten boş gunse digerleriyle plan yapilir. Sizi hakli buldum. Nasil baslarsa oyle devam eder, kendi basina once size danismadan herhangi birine cevap vermemeyi ogrenmeli.

Eşinizle ortak karar verip mi hamile kaldınız? yoksa sizin kararınızla mı oldu? bence daha evliliğini yaşamadan büyük bir sorumluluk altına girdiği için kendiside streli olabilir. o nedenle size her fırsatta kızmak için yer arıyor. anlattığınızdan gibiyse olay çokta abartılacak bişey değil. sıcakta hamile halimle gitmek istemiyorum falan diyebilirdiniz. burda kimse haklı değil bence. kimse de haksız değil. konuşulup anlaşılacak bir konu

Evet haklı yorum ama soruya yanıt bu mu? Bu konu hakkında hata bende mi diye sormuştum.
hata sizde. çünkü hamilesiniz. 3 aylık evli biri hamile olmamalı. evliliğiniz henüz yeni. bak adam masaya falan vuruyor. şayet sen hamile olmasan ve dik duruşun olsa hiçbir erkek öyle kolay kolay masaya vuramazdı. anasına da mecbur etmezdi. anasına mecbur değilsin. sen onunla onun anasını eğlemek için mi evlendin. sana ne onun anasından. bak bunları çatır çatır söylemek için önce dik duruş lazım.

Geçen hafta kayınvalidem arabadayken eşime perşembe bizi kadınlar plajına götüsene dedi o da götüriyim dedi.Öncesinde de bana teyzelerle kadınlar plajına gideriz falan demisti kayınvalidem o yüzden üstüme alınmamış gibi ben hep sustum bir sey demedim
sizin tek hatanız bunlar konuşulurken kendi fikrinizi söyleyip gelip gelmeyeceğinizi belirtmemek olmuş. son anda da ben gitmicem diyorsunuz yani planlanmış birşeyi yerine getirmiyorsunuz. eşinizin hatası da zaten az olan izin gününde sizinle vakit geçirmek için düzgün bir olan yapmaması

Eşiniz doğru söylemiş.

Eğer kayınvalideniz ile geçerli bir küslüğünüz, kavganız yok ise size yapılmış açık bir haksızlık yok ise böyle uyumsuz davranmanız çok çirkin.
Senede bir kaç gün aileler idare edilebilir.
Bugün siz ona yarın eşiniz size.
Haa özverili olmam da, beklemem de derseniz o başka.

Hata sizde evet, kayınvalideyle aktivite yapmayan gelin mi olur. Eşiniz de izinliyken tabi ki kv ile zaman geçireceksiniz başbaşa. Eşiniz çalıştığı zaman da eşinizle geçireceksiniz... Bir diğer hatanız da ilk 5 haftanızda hamile kalmamış olmanız. Eşiniz ondan da biraz sinirli olabilir.

Allahım ne saçma hayatlar...

Adam evlenene kadar aldatmış mesajları silmeye bile tenezzül etmemiş, şu an naptığı da meçhul, çalışma demiş eve kapatmış tamam demişsin oturuyosun evde, kv altlı üstlü oturuyosun, koştura koştura hamile kalmışsın. Evet senin suçun. Kadınlar plajı olmamalı takıldığın nokta.

Simdi gecmis konulariniza baktim, cok kisa surede evlilik, kaynanayla altli ustlu oturma, kocanin sevgiliyken sizi aldatmasi... sizin kadinlar plajindan daha buyuk sorunlariniz var. Herseyi kabul edip sineye cekip, birde boyle bir evliligin icine masum bir cocuk dunyaya getireceksiniz. Yaziktir ya. Kendinize sayginiz yok, guclu, saglam bir karakterde degilsiniz, bari bebegi dusunseydiniz. Bastan sona hatalisiniz.

Herşey dengede olmalı. Bir gün KV ile gidersiniz, bir gün ayrı ayrı takılırsınız, bir gün birlikte başbaşa takılırsınız...

Evet hata sizde. Birincisi açık iletişim yok. İkincisi biryere gitmek istemedi iz diye basalara vuran adamla halen aynı evdesiniz. Surat asmak mı çözüm yani. Üç aylık evlisiniz ilk tatilde sizinle olan yapmayan bir adam. Hamile olmanız fiyasko zaten ona deginmiyirum. Muhtemelen bu evlilik böyle devam edecek. Ayrılma ya da aktif savunma yapmayacaksınız. O nedenle suyuna gitmenizi tavsiye ederim . Hem seçiminiz sürat asmadan ibaret hem de sonuç değissin diye bekleyemezsiniz

Hata sizde evet 3aylık evlilikte 7 haftalık hamile olmanızda.adamı tanımadan evliliğe alışmadan Koştur koştur hamile kalırsanız olan bu olur.

Back
X