Arkadaşlar hep kadınlarmı kendine bakmalı

tiona

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
28.022
14.077
498
47
MERHABA ARKADAŞLAR,
UZUN SÜREDİR KONULARI TAKİP EDİYORUM BEN EVLİLİĞİMDE MUTLUYUM ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAH HERKEZİ YUVASINDA MUTLU KILSIN
BU GÜN BİR KONU OKUDUM ARKADAŞIMIZIN EŞİ ÖZEL GÜNLERİNDE EVDE MİNİ ETEK GİYMESİNİ İSTİYORMUŞ
YORUMLARDA HEP EŞİN İÇİN GİYİN SÜSLEN KENDİNE BAK ŞEKLİNDE
YADA BUNA BENZER KONULARDA HEP KADINLARIMIZA YÜKLENİYORUZ TAK TAKIŞTIR SÜR SÜRÜŞTÜR PASPALAK OLMA
PEKİ YA EŞLERİNİZ ÖRN EŞİNİZİN ÇEKİCİ BİR DEODORAN KULLANMASINI YADA KİRLİ SAKAL BIRAKMASINI YADA KASLARI OLMASINI İSTİYORSUNUZ BU ONU SİZE DAHA ÇEKİCİ HALE GETİRECEK EŞİNİZ KAS YAPMAK İÇİN BADİYE GİDERMİ..
YORUMLAR İÇİN TEŞEKKÜRLER....a.s.hihoyyytbayanssulusmile

benim kocam benden süslüdür canım valla o konuda ben ona zor yetişiyorum ....evde bile hep özenlidir temizdir güzel giyinir saçına başına özen gösterir ....evlendikten sonrada salmadık kendimizi ....erkekte kendine bakmalı tabi bana göre güzel görünmek için karısına tek taraflı anlamsız olur... :) spor yapar göbekli göremezsin bizimkini takıntılı zaten hiç sevmez:)

MAAŞALLAH CANIM ALLAH BOZMASINalkisalkisalkis

Benim eşimden benden kat kat bakımlıdır valla :) Eminim ben bakım vari konularda bişey istesem ki istememe fırsat vermeden yapar :)

♥gözyaşı♥;15806072 .!.:
Benim eşimden benden kat kat bakımlıdır valla :) Eminim ben bakım vari konularda bişey istesem ki istememe fırsat vermeden yapar :)

BRAVO CANIM SENDE ŞANSLISIN a.s.

Güzel bir konu olmuş arkadaşım...

Bunu ben de düşünürüm hep.
Eşim için süslenirim,değişik kıyafetler giyerim,
eşimin gözüne-gönlüne hoş olabilecek ne gelirse elimden yaparım.
Eşimin hoşuna gider, dikkatini çekerim.
Ama düşünürüm ki eşim benim için özel birşey yapmıyor, neden?
O da benim gözüme değişik görünmek için uğraşlara girse değil mi?
Evde hep eşofman, pijama oturur eşim,
gündüz üzerinde arta kalan parfüm kokusu vardır, evde benim için sıkmaz.

Bu soruyu kendi kendime çok sordum ve kendim cevapladım.
Eşimin yapmasına hiç gerek yoktu ki,
ben zaten onun her haline aşığım,
eşimin ellerini, ayaklarını izlemek bile beni mutlu etmeye yetiyordu,
eşim ne yapsa gözüme hoş, yakışıklı görünüyor,
parfüm sıkmasa da kendi kokusu bana misler gibi geliyor...
Ben bu tavrımı eşime de belli ettiğim için sanıyorum ki
ekstra bir uğraş vermiyor, ondan en ufak bir talebim olmadı hiç.

Ancak eşime birkaç kez giydiği bir rengin kendine tam gitmediğini,
kullandığı bir parfümden çok hoşlanmadığımı dile getirmiştim.
O rengi birdaha giymedi ve o parfümü de kullanmadı.
Sanırım bu biraz arz-talep meselesi.

Bizler erkekler kadar eşimizdeki görselliğe önem vermiyoruz
ve onlardan talep etmiyoruz.
Talep etmediğimiz için de ekstra bir uğraş içine girmiyorlar heralde.

bu kişilerde alakalı
ama erkekler ıcın dış goruntu cok onemlı
erkekler bakarak bıle tahrık oluyor
kadınlar daha duygusal dokunmaktan sevılmekten hoşlanıyor..

ama bence kısının kendıne olan saygısı

eşı ıcın başkaları ıcın suslenmek bakım yapmak yerıne
kendını mutlu etmek kendı ıcın bakmalı...

:2:
CANIM BENDE ERKEKTE DIŞ GÖRÜNÜŞE ÖNEM VERİYORUM
BU GÜNE DEK HEP KENDİMİ SEVDİĞİM İÇİN BAKIM YAPMIŞIMDIR AYNADA KENDİMİ HOŞ GÖRMEK İSTERİM SANA BU KONUDA KATILIYORUM
BİLMİYORUM KADINLAR DİLE GETİRMİYORMU ACABA YADA ERKEKLERİN BEKLENTİLERİNİ DÜŞÜNMEKTEN KENDİ İSTEKLERİ AKILLARINA GELMİYORMUKİboshayallersmile

benim eşim de acaip bakımlıdır,
parfümünü hiç ihmal etmez,ütüsüz kıyafet asla giyinmez
gözlüklerini çıkardı lens takıyo şimdi
ayda 1 hamama gider bi keselenir masajını yaptırır
mis gibi yanıma gelir...
sevmem bakımsız erkeği ben..
biraz göbeği var eritmek için spora başla dedim
sanırsam önümüzdeki ay başlayacak..

mesela eşimde dalgalı saçlar biraz uuzn olsa daha güzel olur kas yapsada fena olmaz bide klasik giyim beni cezbetmeez

DİLİNİ ISIR MAAŞALLAH DE KIZ NAZAR DEĞİCEK

benim nişanlımda her haftasoınu berbere gidip yüzüne sir ve maske yaptırır. haftaiçide kil maskesi yaparız evde beraber. bana uygun renklerde giyinir. ve sürekli parfum kullanır. benden bakımlı :kedi:

ŞİMDİ DÜŞÜNÜYORUM ÖRN KADININ BEBEĞİ VAR YARDIMCI KİMSE YOK GECEDEN UYKUSUNU ALAMAMIŞ BEBEK HUZURSUZ BÜTÜN GÜN DURMUYO KADIN VC YEBİLE ZOR YETİŞMİŞ
ADAM İŞTEN GELİYO HANIM YEMEK HAZIRMI MI HI
AKŞAMA DEK TURUYOSUN
BUNE HALİN İŞ YERİNE BU GÜN YENİ BİR SEKRETER GELDİ ÇOK ALIMLI KIZ
ÇOK YORULDUM İŞTE Bİ ÇOCUĞU UYUTAMADIN
UYUTTA Bİ MİNİ ETEK GİY HIdelikafadulden

benim nişanlımda her haftasoınu berbere gidip yüzüne sir ve maske yaptırır. Haftaiçide kil maskesi yaparız evde beraber. Bana uygun renklerde giyinir. Ve sürekli parfum kullanır. Benden bakımlı :kedi:

kızlar ya çok özendim size şu renk uyumuda bayan erkek arasında hep imrenmişimdir allah bozmasın

Benim eşimde kişisel bakımına,dış görünüşüne çok önem verir.
Hoşumada gider bu yönü,zaten ilişkilerde kişilikten sonra önem verdiğimiz bir nokta değilmidir bu.
Benim fikirlerimede çok önem verir.Mesela ben bir yere giderken renk ve tarz olarak uyumlu giyinmeyi severim,sağolsun beni hiç kırmaz.farklı bir şey giymeyi bile planlıyorsa,benim seçtiğimi giyer.
Bencede erkekerde bayanlar kadar olmasada bakımlı olmalıdır.Bu kişinin kendisine,karşısındakine
saygısıdır.Hoşumuza gitmeyen durumları kırmadan ince bir dille uyararak daha estetik kılabiliriz.

KIZLAR EŞİMLE DÜN AŞAMKİ DİYALOĞUMUZ AKŞAM YEMEYİÖİZİ YEDİK 5 DAKİKA ÇOCUĞU SEVDİ KOLTUKTA OTURUYORUZ OMUZ OMUZA
BEN- CANIM SENİN CİLDİN PARLAK DURUYO YÜZÜNÜ YIKAMADINMI HI
EŞİM- YA BUGÜN CANIM İSTEMİYO
BEN- KAL YÜZÜNÜ YIKA TEMİZ TEMİZ OTUR
EŞİM- SEN ISLAK MENDİLLE SİLİVER
BEN YA ISLAK MENDİLLE OLURMU
EŞİM- OLUR OLUR UZANICAM
BEN - NE UZANMASI DAHA ERKEN DĞİLMİ FİLM İZLESEYDİK CD ALMIŞTIK YA 15 GÜN ÖNCEsempatiksalakcinni
EŞİM- SÖZ İZLİYCEZ ÖNÜMÜZDEKİ AKŞAMLARDA
EŞİM- HORLAMAYA BAŞLARRRR-tatlicadiarzu-

eşiniz inatçı biri değil demekki sizde şanslı bayanlardansınız

Eşlerin tabi ki eşlerinde olmasını istediği, hoşlandığı şeyleri usturuplu şekilde söylemesi çok normal ama bunu kıyaslayarak, kırarak söylenirse insanın yapacağı varsada yapmaz.Şahsen yapmam :umursamaz:
Bakım ayrı bi olay zaten. Kimse bakımsız bir eş istemez, örn benm eşim saçlarımın rengini değiştirmemi istese değiştiririm, ama bana yakışmayacağını düşündüysem bunuda söylerm
yani bu tamamen kişiyle alaklı bi durum..
mesela eşimin göbeği çıktı, söylüyorum umusamıyor :)
Bir tane eşofmanını hiç sevmiyorum, söylüyorumda ama ısrarla giyiyo
ee şimdi o böyle yaparken bende onun ne isteyip ne istemediğiyle o kdrda ilgilenmem.
Ben zaten kendimden eminsem ne giyersem giyeyim farketmez bile

Herşeye her yere yetebilmek çok önemlidir ama erkeğinde eşine yardımcı olması gerekir,
biz kadınların işi yeterince çok zaten,küçük ricalarla eşlerimizden yardım istemeliyiz ki onların beklentilerine zaman ayırabilelim.Tabi ki çalışan bekar bir bayan kadar kendimize zaman ayıramayız.Ama en azından eşimizin sorumluluklarımızı biraz üstlenmesini sağlayarak hayatı kolaylaştırabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…