- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.640
- 723
eşlerin tabi ki eşlerinde olmasını istediği, hoşlandığı şeyleri usturuplu şekilde söylemesi çok normal ama bunu kıyaslayarak, kırarak söylenirse insanın yapacağı varsada yapmaz.şahsen yapmam :umursamaz:
Bakım ayrı bi olay zaten. Kimse bakımsız bir eş istemez, örn benm eşim saçlarımın rengini değiştirmemi istese değiştiririm, ama bana yakışmayacağını düşündüysem bunuda söylerm
yani bu tamamen kişiyle alaklı bi durum..
Mesela eşimin göbeği çıktı, söylüyorum umusamıyor :)
bir tane eşofmanını hiç sevmiyorum, söylüyorumda ama ısrarla giyiyo
Ee şimdi o böyle yaparken bende onun ne isteyip ne istemediğiyle o kdrda ilgilenmem.
Ben zaten kendimden eminsem ne giyersem giyeyim farketmez bile :d
eş olduğumuz için değil ,kendimize olan saygımızdan dolayı bakımımıza özen göstermeliyiz.kadın ya da erkek fark etmez.hasta olduğumuz zaman bir duş bile alacak halimiz olmadığında o saçlarla aynaya bile bakmak istemeyiz.temiz,tertipli olduğumuzda,ee birazcık da kıyafetimize özendiğimizde kendimizi daha mutlu hissederiz.sanırım bu durum herkes için geçerlidir.erkekler de bu noktada kendilerine değer vermeliler.kişsel bakımlarını her zaman yapıp,temiz pak giyinmelidirler.isteyen metroseksüel oabilir abartmadan tabii ki...
paçası kısa gelen krem rengi bir pantolonunu atmıştımda evde 3. Dünya savaşı çıktıydıdelikafadulden
KIZLAR EŞİMLE DÜN AŞAMKİ DİYALOĞUMUZ AKŞAM YEMEYİÖİZİ YEDİK 5 DAKİKA ÇOCUĞU SEVDİ KOLTUKTA OTURUYORUZ OMUZ OMUZA
BEN- CANIM SENİN CİLDİN PARLAK DURUYO YÜZÜNÜ YIKAMADINMI HI
EŞİM- YA BUGÜN CANIM İSTEMİYO
BEN- KAL YÜZÜNÜ YIKA TEMİZ TEMİZ OTUR
EŞİM- SEN ISLAK MENDİLLE SİLİVER
BEN YA ISLAK MENDİLLE OLURMU
EŞİM- OLUR OLUR UZANICAM
BEN - NE UZANMASI DAHA ERKEN DĞİLMİ FİLM İZLESEYDİK CD ALMIŞTIK YA 15 GÜN ÖNCEsempatiksalakcinni
EŞİM- SÖZ İZLİYCEZ ÖNÜMÜZDEKİ AKŞAMLARDA
EŞİM- HORLAMAYA BAŞLARRRR-tatlicadiarzu-
:)kıyamam ya,oluyor bazen bu tip durumlar,evet canım o konuda şanslıyım ama,
bu bahsettiğin bizdede oluyor bazen,onlarıda anlamak gerek ama.
Düşünsene bütün gün çalışıyorlar,işyerinde türlü stres yaşıyorlar.
Bazen biz bile hemen kafayı vurup yatmak istiyoruz.
Ki çoğumuz ev hanımı olarak bunu düşünüyoruz,tamam bizimde yükümüz ağır
ama onlar kadar değil aslında.Ev içinde hadi bugün toz almayım yarına kalsın
diyebilirken,onlar şeflerine amirlerine''bugün bu dosyaları kontrol etmek istemiyorum,
yarına kalsın''diyemiyor.Demesinlerde zaten:)
İşte bu noktada anlayış göstermeliyiz ama dediğin şey kişisel temizliğe giriyor,
Yüz yıkamak,vücut temizliğine önem vermek zaten olması gereken elzem şeyler.
Yani ekstra bir bakım değil.Bunun içinde sanırım eşinin içinden gelmesi gerekiyor.
ah ah rahmetli kayınvalide sana cumhuriyet altını verdim derdi cumhuriyet altını eşim oluyo bu arada
Ayyyy ben istemem öyle bakımlı,süslü erkek!
Tamam adam her gün banyosunu etsin,kıl,tüy,yün ihmal etmesin..
Ama lütfen maske,sir vs. yapmasın,yaptırmasın..
Çok açık söylüm parfüm bilem kullanmasına gerek yok..
Hiç hoşuma gitmez erkeklerin ayna karşısında vakit geçirmesi..
evet benimkide çoğu gibi bakımlıdır..mesela bugünden örk:aşkım o onun üzerine olmamış bence değiştir dedim olmamışmı dedi yani bence olmamış dedim gitti hemen değiştirdi. benim fikrimede sağolsun giyim yönünden çok önem verir. kremini parfümünü sıkmadan çıkmaz oğlumuzada sürer hatta
Ayyyy ben istemem öyle bakımlı,süslü erkek!
Tamam adam her gün banyosunu etsin,kıl,tüy,yün ihmal etmesin..
Ama lütfen maske,sir vs. yapmasın,yaptırmasın..
Çok açık söylüm parfüm bilem kullanmasına gerek yok..
Hiç hoşuma gitmez erkeklerin ayna karşısında vakit geçirmesi..
evet evet demek istediğim buydu teşekkürle bir erkek anlattığınız gibi olsa eşi bakımsız olmaya utanır zaten tahrik ve teşvik edici olur[ı]bir çift arasındaki en önemli şeyin tutku ve sadakat olduğunu düşünüyorum.
Sadakat bambaşka bir konu olduğuna göre, tutkunun bu konuyla çok yakından alakası var...
Nasıl ki erkek karşısında kendine bakan düzenli ve temiz bir kadın görmekten hoşlanıyorsa, biz kadınlar da öyle... Boshayallersmile
dürüst olmak gerekirse, hangi kadın temiz ve güzel kokan, dişleri beyaz olan ve ağzı diş macunu kokan, saçına-sakalına özen gösteren, tırnakları temiz ve düzgün kesilmiş sevgilisine/eşine bakarken çok hoş göründüğünü düşünmez ki? Bayanssulusmile
bakış açısı bile değişir anında kadının, daha istekli olur ilgilenmek için...
Bu yüzden iki taraf için de bakım son derece önemlidir a.s[/ı]
Bakımlı erkek istemem, temiz olsun, bakınca "insan" diyeyim yeter.Öyle kaşları alınmış, ben krem kullanmazken yok gece kremi yok bilmemne kremi elinde gezen, o maske bu bakım kremi, bu cilt kremi diye ortalarda dolanmasını istemem.
Traşını olsun, losyonunu sürsün, tırnak diplerinden kum çıkmasın, kesili olsun, adam gibi giyinsin, saçını kurt adam gibi uzatmasın yeter.
Okula çocuk gönderiyor gibi de eşimi giydirmem.
Ne giyecekse dolabından çıkarır, giyer ,işe gider, karışmam.
Evde sevmediğiniz şeylerle gezen erkeklerin eşlerine de tavsiye ; Kesin onları :)
Yazın evde ince ve gri renkli, kenarında "bilmemne boyacılık" diye yazısı ve telefon numarası olan bir gri t-shirt giyiyordu eşim.Ama nasıl çirkin birşey, toz bezi yapsan mobilyana kıyamaz değdirmezsin o kadar.
3-5 kere dedim "giyme şu paspal, üstünde telefon numarası yazan şeyi" diye.
Baktım devam ediyor, sonra o işteyken aldım kıyafeti.Çocukken bir kağıdı kat kat katlayıp orasından burasından keser sonra açardık, garip şekiller çıkardı ya aynen öyle katlayıp kestim.Sonra da tekrar katlayıp her zamanki yerine koydum.Akşam eline alıp bir açtı, tam didik didik şekilli ve bol delikli garip bir şey çıktı ortaya:))
Sonuçta t-shirt gitti, kavga bitti.
Rica etmeyin, çoğunluğu laftan anlamıyor, direk yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?