arkadaşlar hsg sonrası adet gecikmesi yaşadınınz mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
T

tess

Ziyaretçi
Ben sizi böyle kendi özel sorunlarımla rahatsız ediyorum ama çok merak ettim geçen ay hsg çektirdim adetim 1 hafta gecikti. Pzt doktora gideceğim ama çok merak ettim. Acaba hsg den kaynaklanıyor olabilir mi?
Şindiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

canım hamile olabilirsin test yap bence inşallah öylesindir

ben de hsg çektirdim ama gecikm e olmadı
belki de hamilesindir.çünkü hsg den sonra hamile kalma ihtimali biraz da olsa artıyor

ben de hsg çektirdim ama gecikm e olmadı
belki de hamilesindir.çünkü hsg den sonra hamile kalma ihtimali biraz da olsa artıyor

Sevgili azra çok iyi niyetlisin. Keşke öyle olsaydı. Bugün bende senin gibi düşünüp o malum idrarda gebelik testlerinden aldım sonuç negatifti.:1no2:

sevgili gülen keşke o test yanlış sonuç verseydi. Bir kere verseydi ne olurdu. Adet bir hafta gecikti sonuçta negatif.Şimdi bide adet olmaya uğraşacağız. Labirent gitgide daha da karmaşıklaşıyo. İnşallah adet olurum diyebileceğim hiç aklıma gelmezdi.

arkadaşım hsg yi bende çektirdiğimde dr bana hamile kalabilirsin dedi. belki hamilesindir bence kantahlili yaptır gebelik testini herşey gönlünce olsun .:sm_cool:sm_cool::dance:

Canım,
Bende oyle bir gecikme olmadı. Umarım hepimizin diledigi sey gerceklesir.
Sevgiler

Tess Hanım,
Bu saat olmus uyumamısssın, yoksa sen de uyku sorunucekenlerden misin?
:)

kızlar cevaplarınız ve ilginiz için çok sağolun.Biraz daha iyiyim şimdi. Bide kanda baktırayım bakalım.En azından hsg den kaynaklanmadığını öğrendim sayenizde

sevgili tess,
ben hsg çektirdiğim dönemde doğum kontrol hapı kullandığım için reglimde bi gecikme olmamıştı ama biliyosun ki stres de hormonlarımızı çok etkiliyo...
ptesi herşey belli olcak, belli mi olur, belki güzel ve hayırlı bi haber verirsin bize )

ızlar sağolun benim için çok önemliydi bu sorunun cevabı.Yardımlarınınz için teşekkür ederim

tess,
merhaba cnm, naptınn??
Hiç bir şey yapmadan öyle oturuyorum(. Şu eczanede satılan idrarda hamileliğe bakılan kitlerden aldım 7 gün geciktiğinde. Şimdide gidip kanda baktırmaya cesaret edemiyorum. Garip bir korku var içimde. Hsg den sonra çok kanamam olmuştu acaba ondan mı diyorum. Bide benim hsg beceriksiz ellerde çekildi. Doktorum filme bakıp öyle söyledi. Şimdide korkudan doktora gidemiyorum.Ya zarar verdilerse ya hiç adet olamazsam diye. Cahil insanlar gibi davranıyorum biliyorum. İçimden ağlamak geliyor. Ben aşılama tedavisine bile başlama özürlüyüm(( Bi adet olamadım. Çook üzülüyorum çoook(((

Sevgili Tess,
Vallaha kizdik hepimiz sana... Neden en iyi sonuc için doktorunu aramıyorsun.O sana kan testini de adetinin neden geciktiginin de bir sebebi olup olamayacagını soyleyecektir. Biz Hsg cektirmek için regli bekledik ve benim reglim her ay aynı tarihte olmasına ragmen tup bebek heyecanı ile gecikti. Aynı hisleri ben de yasamiştim. bence en guzel yontem kendinden ve sana vucudunun verecegi hiç birolumsuzluktan korkmamaman ve tum bunları başımınüstüne deyip kabul etmek, o kadar. Hadi yarın bize haberlerle gel.
sevgiler

Teşekkür ederim arkadaşım. Haklısın bende kızıyorum kendime. Yarın sabahtan gideceğim doktora.Umarım iyi şeyler olur. Allahım kimsenin duasını geri çevirmesin.Hepimize hayırlı akıllı sağlıklı evlatlar versin.
klava:klava:klava:klava:

Tess Canim Dr Hsg Den Sonraki Kanaman Için Aramadin Mi Benimde Gelmişti Dr Um Kesilmesi Için Ilaç Verdi.

Sevgili ayçin&hatice
Doktor hsg sonrası biraz kanaman olabilir demişti bende herhalde biraz dediği bu olsa gerek diye düşündüm. Aptallık iste,ihmalkarlık.Şimdi kızıyorum kendime ama nafile.Yarın geçte olsa öğreneceğim.

merhaba bende gecen ay hsg cektırmiştim.adetim 6 gün geçikti.evde yapılan testlerden yaptım pozitif çıktı.az önce kan testi yaptırdım sonucunu beklıyorum.çatlıycammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!

merhaba bende gecen ay hsg cektırmiştim.adetim 6 gün geçikti.evde yapılan testlerden yaptım pozitif çıktı.az önce kan testi yaptırdım sonucunu beklıyorum.çatlıycammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!

sevgili sabiş inşallah kan testinde de pozitif çıkar ama bu kadarı bile güzel bir duygu olmalı .güzel haberlerini alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…