T
tess
Ziyaretçi
- Konu Sahibi tess
-
Ben sizi böyle kendi özel sorunlarımla rahatsız ediyorum ama çok merak ettim geçen ay hsg çektirdim adetim 1 hafta gecikti. Pzt doktora gideceğim ama çok merak ettim. Acaba hsg den kaynaklanıyor olabilir mi?
Şindiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
ben de hsg çektirdim ama gecikm e olmadı
belki de hamilesindir.çünkü hsg den sonra hamile kalma ihtimali biraz da olsa artıyor
Ben sizi böyle kendi özel sorunlarımla rahatsız ediyorum ama çok merak ettim geçen ay hsg çektirdim adetim 1 hafta gecikti. Pzt doktora gideceğim ama çok merak ettim. Acaba hsg den kaynaklanıyor olabilir mi?
Şindiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Hiç bir şey yapmadan öyle oturuyorumtess,
merhaba cnm, naptınn??
Sevgili Tess,Hiç bir şey yapmadan öyle oturuyorum(. Şu eczanede satılan idrarda hamileliğe bakılan kitlerden aldım 7 gün geciktiğinde. Şimdide gidip kanda baktırmaya cesaret edemiyorum. Garip bir korku var içimde. Hsg den sonra çok kanamam olmuştu acaba ondan mı diyorum. Bide benim hsg beceriksiz ellerde çekildi. Doktorum filme bakıp öyle söyledi. Şimdide korkudan doktora gidemiyorum.Ya zarar verdilerse ya hiç adet olamazsam diye. Cahil insanlar gibi davranıyorum biliyorum. İçimden ağlamak geliyor. Ben aşılama tedavisine bile başlama özürlüyüm (( Bi adet olamadım. Çook üzülüyorum çoook (((
Teşekkür ederim arkadaşım. Haklısın bende kızıyorum kendime. Yarın sabahtan gideceğim doktora.Umarım iyi şeyler olur. Allahım kimsenin duasını geri çevirmesin.Hepimize hayırlı akıllı sağlıklı evlatlar versin.Sevgili Tess,
Vallaha kizdik hepimiz sana... Neden en iyi sonuc için doktorunu aramıyorsun.O sana kan testini de adetinin neden geciktiginin de bir sebebi olup olamayacagını soyleyecektir. Biz Hsg cektirmek için regli bekledik ve benim reglim her ay aynı tarihte olmasına ragmen tup bebek heyecanı ile gecikti. Aynı hisleri ben de yasamiştim. bence en guzel yontem kendinden ve sana vucudunun verecegi hiç birolumsuzluktan korkmamaman ve tum bunları başımınüstüne deyip kabul etmek, o kadar. Hadi yarın bize haberlerle gel.
sevgiler
Tess Canim Dr Hsg Den Sonraki Kanaman Için Aramadin Mi Benimde Gelmişti Dr Um Kesilmesi Için Ilaç Verdi.
merhaba bende gecen ay hsg cektırmiştim.adetim 6 gün geçikti.evde yapılan testlerden yaptım pozitif çıktı.az önce kan testi yaptırdım sonucunu beklıyorum.çatlıycammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?