T
tess
Ziyaretçi
- Konu Sahibi tess
-
Umarım kan testin de pozitif çıkar ben bugün hamile olmadığımı öğrendim kan testinde.artık adet için ilaç kullanacağım umarım sen bunu yaşamazsın Allahım bana bugün vermedi ama inşallah sana verir.merhaba bende gecen ay hsg cektırmiştim.adetim 6 gün geçikti.evde yapılan testlerden yaptım pozitif çıktı.az önce kan testi yaptırdım sonucunu beklıyorum.çatlıycammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!
Allah tamamına erdirsin senin adına cok ama cok sevindim umarım her şey gönlünce olur. Senin hamile olman banada ümit verdi.Umarım hepimiz bir gün anne oluruz.SEn oldun bile:)))HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.ÇOOOK MUTLUYUM.dün öğrendim.hala inanamıyorum.3 ay önce aşılama tedavisi gördüm 3 yumurtam geliştiği için aşılama olmadı.üçüz olma ihtimali yüzünden.tekrar aşılama denıycektık (sperm sayımız 6.ooo)hatta doktor tüp bebek yapmamızı önermişti.hsgnin etkisimi bılmıyorum ama hamileyim.allahıma şükürler olsun.darısı hepinizin başına..
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.ÇOOOK MUTLUYUM.dün öğrendim.hala inanamıyorum.3 ay önce aşılama tedavisi gördüm 3 yumurtam geliştiği için aşılama olmadı.üçüz olma ihtimali yüzünden.tekrar aşılama denıycektık (sperm sayımız 6.ooo)hatta doktor tüp bebek yapmamızı önermişti.hsgnin etkisimi bılmıyorum ama hamileyim.allahıma şükürler olsun.darısı hepinizin başına..
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.ÇOOOK MUTLUYUM.dün öğrendim.hala inanamıyorum.3 ay önce aşılama tedavisi gördüm 3 yumurtam geliştiği için aşılama olmadı.üçüz olma ihtimali yüzünden.tekrar aşılama denıycektık (sperm sayımız 6.ooo)hatta doktor tüp bebek yapmamızı önermişti.hsgnin etkisimi bılmıyorum ama hamileyim.allahıma şükürler olsun.darısı hepinizin başına..
canım çok korkulack bişe değil tabiki gitmeden önce ağrı kesici alırsan.birde hrkeste acı hissi farklı oluyo.ama ağrı kesici içmeyi unutma.geçmiş olsun öptüma.s.doktorum ilaçlar verdi adet oldum ilaçlarıma devam ediyorum 3 gün kaldı şuan adet görüyorum adetim bitince hsg ye giricem korkum çok bana yardımcı olurmusunuzCADIARZUCADIARZU
ARKADAŞLAR BU AŞILAMA İLE BİLGİSİ OLANLAR YAZABİLİRLER Mİ LÜTFEN HANGİ AŞAMADAN SONRA AŞILAMA İSTENİYOR BEN DAHA YENİ BAŞLADIM TEDAVİYE ÇOK MERAK EDİYORUM NELERLE KARŞILAŞACAĞIMI:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?