arkadaşlar hsg sonrası adet gecikmesi yaşadınınz mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar slm.bende polikistik over sendromu hastası bi kadınım.18 aydır evliyim.ve evliligimin 6.ayından bu yana tedevi görüyorum.ve tabiki degişen bişey olmadı...her ay o alışılmış sonla karşılaştım..ve yarın hsg çekicek doktorum.çok heyecanlıyım ve korkuyorum.umarım bekledigimden daha az agrılı geçer.:Saruboceq: sonrasında yaşayacagım sevincimide üzüntmüde sizlerle paylaşmak istiyorum..bu konda beni anlaacagınızı biliyorum..sevgiler..

merhaba arkadaşlar bana da doktor bu ay hsg verdi ben araştırma has.yaptırmayı düşünüyorum acaba ordada ilaçlımı yapıyolar yani tıkalı ise açılma ihtimali var mı ve hsg den sonra ne zman sonra ilişkiye girmek lazım lütfen bana yardım edinsenağlama

arkadaşlar bir konuda bilginize ihtiyacım var.hsg ne kadar ara ile isteniyor.bir yıl önce çekilen hsg şimdi için geçerli olabilirmi?

Merhaba öncelikle bende yeni kaydoldum siteye arkadaşlar takip ediordum sürekli..bende aslında aynı soruyu sorucaktm geçen ay hsg çektirdim çok şükür normal çıktı..yalnı z 1hafta adetim gecikti 2dir test yapıorm negatif çıktı..kasıklarımdada sağlı sollu olmak üzre sancılarmda oluyo aslında bayağ dertliyim ya 2buçuk yıllık evliym 1.5yıldır çalışıorz herşey normal ancak olmuyo okadar çok istiyoruzki bu ay gecikmesi epey ümitlendrdi ama cevaplarınızı paylşımlarnızı bekliormm hsgden sonra edt gecikmesi yaşayanınız varmı yada hamile kalanınız negatif çıktı ama yine ümit işte..

Merhaba öncelikle bende yeni kaydoldum siteye arkadaşlar takip ediordum sürekli..bende aslında aynı soruyu sorucaktm geçen ay hsg çektirdim çok şükür normal çıktı..yalnı z 1hafta adetim gecikti 2dir test yapıorm negatif çıktı..kasıklarımdada sağlı sollu olmak üzre sancılarmda oluyo aslında bayağ dertliyim ya 2buçuk yıllık evliym 1.5yıldır çalışıorz herşey normal ancak olmuyo okadar çok istiyoruzki bu ay gecikmesi epey ümitlendrdi ama cevaplarınızı paylşımlarnızı bekliormm hsgden sonra edt gecikmesi yaşayanınız varmı yada hamile kalanınız negatif çıktı ama yine ümit işte..

canım ben 7 ay once cektrdım hıc gecıkme falan yasamadım.normal gununde geldı.senın hıc gecıkırmıydı yoksa bu ılk mı.bence bır kan testı yaptr.hsg den sonra hamıle kalma sansı yuksek oluyor.belkıde hamılesın:49:

hatta yeni oldu benimde 1hafta geçti ümitlenmiştm ama malesef bugün regloldum hsg sonrasında..

canım ben 7 ay once cektrdım hıc gecıkme falan yasamadım.normal gununde geldı.senın hıc gecıkırmıydı yoksa bu ılk mı.bence bır kan testı yaptr.hsg den sonra hamıle kalma sansı yuksek oluyor.belkıde hamılesın:49:

şuanki durumun ne peki hamilemisin umarım öyledr..Keşke bu güzel temennilerin gerçek olsaydı canım maalesef bugün regl oldum ve ilk defa bukadar gecikmişti normalde hep düzenlidir geçen ayda ümitlendm 4gün geçmişti 2aydır böyle yani:(:(ama yine hayal kırıklığı..cevapladğn için çok saol..

arkadaşlar bir konuda bilginize ihtiyacım var.hsg ne kadar ara ile isteniyor.bir yıl önce çekilen hsg şimdi için geçerli olabilirmi?

1 yıl sonrasında hsg istenilior normalde benimde aynı oldu zaten durumumu paylaşıorm ama geçerlidir diye düşünüorm yani sonuç itibariyle bi problem yoksa daha sonra çıkıcağnı sanmıorm ama bence yinede bi hekime sor ama dediğim gibidr sanırım..

arkadaşlar slm.bende polikistik over sendromu hastası bi kadınım.18 aydır evliyim.ve evliligimin 6.ayından bu yana tedevi görüyorum.ve tabiki degişen bişey olmadı...her ay o alışılmış sonla karşılaştım..ve yarın hsg çekicek doktorum.çok heyecanlıyım ve korkuyorum.umarım bekledigimden daha az agrılı geçer.:Saruboceq: sonrasında yaşayacagım sevincimide üzüntmüde sizlerle paylaşmak istiyorum..bu konda beni anlaacagınızı biliyorum..sevgiler..

çok geçmişler olsun canım öncelikle hastalığn hakkında bi bilgim yok inşalla en kısa zamanda iyilşirsin..bende 2.5yıllık evliyim 1.5 yıldır çalışıorz ama olmuo sorunda yok hsgde geçen ay çektrdm..inşalla az ağrılı ve olumlu sonuçlar alırsın diyorum..ilk gece ağrın olur ertesi gün hafifler adet sancısı gibi ama benim ilaç püskürttğnde inanılmaz sancım oldu ilk gece bikaç saat sürdü hafif sancılarım kaldı ama geçti yani..sevgiler..

kaydirigubbakcemile2hihoyyytkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5merhaba normalde geçen ay 6 ekimde adet oldum herzaman önce gelirdi bu ay geçikti hamile olbilirmiyim eczane testinde çıkarmı kanmı yaptırsam geçen gün kasıklarıma ağrı yaptı hamile olabilirmiyim

umarım hamilesindr ama bence test yap önce evde ona göre nedesek yalan olur bayağ sabırlısın ben olsam şimdiye yapmıştım..

merhaba arkadaşlar bana da doktor bu ay hsg verdi ben araştırma has.yaptırmayı düşünüyorum acaba ordada ilaçlımı yapıyolar yani tıkalı ise açılma ihtimali var mı ve hsg den sonra ne zman sonra ilişkiye girmek lazım lütfen bana yardım edinsenağlama

yani ilaçlı oluyo genelde tıkalılık varsa az;evet açılma oluyo tedavi amaçlıda aynızamanda hsgden 1kaçgün sonra ilişkiye girebilirsn..

merhaba arkadaşlar geçen ay hsg çektirdim ve adetin 5-17.gün arasında klomen-prednol kullanmamı istedi doktorum.doktor temiz demişti ama be adet oldum.yani bebiş yok .hsg sonrası adet olan var mı...bebiş neden olmadı ya....:41:

merhaba arkadaşlar geçen ay hsg çektirdim ve adetin 5-17.gün arasında klomen-prednol kullanmamı istedi doktorum.doktor temiz demişti ama be adet oldum.yani bebiş yok .hsg sonrası adet olan var mı...bebiş neden olmadı ya....:41:

ah ah ben de aynı drtten muzdaribim adetimi bekliyorum gelsin diye şuan beklenen adet günümdeyim yani ya bugün ya yarın adet olmam gerekiyor ama bende aksi gibi hiçbir belirti yok
göğüslerim şişerdi hassasiyet olurdu uçlarına dokunamazdım kasıklarımda belimde ağrı olurdu yüzüm sivilceden şaşkına dönerdi :) bu ay hsg çektirdim ya şimdi ben hamileysem hsg sonrası o akşam birlikte olmadık tedbir amaçlı sonraki akşam birlikte olduk bi de bu hsg sonrası hamiş kalma ihtimali de artıyomuş ya onu da baz alarak :) hata mı yaptım yoksa bilmiyorum ya sakıncalıysa şuan çok korkuyorum gebelik testi yapmaya çok karışık duygular içerisindeyim... hsg sonrası adet gecikmesi yaşayan arkadaşlar tecrübelerinizi anlatırmısınız bana..gerçi benim henüz gecikmiş değil bu gün yada yarın olabilirim ama yine de korkuyorum hamile olsam bile bu hsg sonrası ikinci akşam olduysa gebeliğim varsa bile bi zarar görürmü.? hsg sonrası ilk ne zaman eşinizle birleştiniz o ay bebişiniz olduysa sağlıklı oldu mu Allahım soru soru soru ... kafamda sorular dolu :(((

sevgili gülen keşke o test yanlış sonuç verseydi. Bir kere verseydi ne olurdu. Adet bir hafta gecikti sonuçta negatif.Şimdi bide adet olmaya uğraşacağız. Labirent gitgide daha da karmaşıklaşıyo. İnşallah adet olurum diyebileceğim hiç aklıma gelmezdi.

Canım bende seninle aynı durumdayım.hsg rahim filmi sanırım.Bende hsg çektirmedim ama aynen benimde günüm geçti tabi bende umutlandım günlerdir idarda test yapıyorum ama negatif 3. gün biraz silik çıktık aynı gün kanda yatırdım 1.20 yani negatif çıktı.Daha sonra 7. gün dr gittim rahim temiz kirst falan yok dedi ama kese de görünmüyor.Bide kanda bakalım dedi.Sonu.0.01 gene negatif:(
:43:hafda sonu girdiği için dr gösteremedim yarın gidip soracam neden regli olamıyorum diye.şu an 11 gün oldu ama hala tık yok ne sancı ne bişey.Sağdece belim ağrıyor.bende şimdi diyorum bir ana önca adet olsam:59: sanırım olmam için ilaç verir bakalım yarın ola hayrola:59:

Canım bende seninle aynı durumdayım.hsg rahim filmi sanırım.Bende hsg çektirmedim ama aynen benimde günüm geçti tabi bende umutlandım günlerdir idarda test yapıyorum ama negatif 3. gün biraz silik çıktık aynı gün kanda yatırdım 1.20 yani negatif çıktı.Daha sonra 7. gün dr gittim rahim temiz kirst falan yok dedi ama kese de görünmüyor.Bide kanda bakalım dedi.Sonu.0.01 gene negatif:(
:43:hafda sonu girdiği için dr gösteremedim yarın gidip soracam neden regli olamıyorum diye.şu an 11 gün oldu ama hala tık yok ne sancı ne bişey.Sağdece belim ağrıyor.bende şimdi diyorum bir ana önca adet olsam:59: sanırım olmam için ilaç verir bakalım yarın ola hayrola:59:

nergıs sen mart ayında yazmıstın bu yazıyı suanda durumun nedır bende suan aynı senın durumundayım hsg sonrası gecıkme yasıyorum kac gun sonrası adet oldun acaba?

Konu açılalı çok olmuş ama yazmak istedim,Kızlar gebelik istiyorum,olumlu etki oluşturacağını okuyup büyük beklentiyle hsg çektirdim yalnız reglim ilk kez bu kadar gecikti onlarca idrar testi 2 kez kan testi yaptırdım en son doktor ultsasonla bakıp gebelik Yok diyince söktürücü ile regli oldum aşırı gecikme yaptığı.gibi kistim büyüyerek 4cm olmuş ayrıca eskiden pco vardı 3 yıldır geçmişti tedavi olmuştum hsg sonrası sağ yumurtalığımda büyüyen kist hariç sol yumurtalığımda pco var belki ben de olacağı vardı hsg ile ilgisi olmamış da olabilir ama hsg sonrası maalesef olumlu şeyler yaşamadım
Yıkıldım tabii bebek umuduyla giderken kistlerim yüzümden denielle adında Doğum kontrol hapı kullanıyorum şu an ayrıca soğan kürü yapıyorum
Kistlerim geçerse bebek çalışması devam edecek rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin

Ben hsg çektirdim ve tam 52 gün adet olmadım çok sev8ndik belki hamileyimdir diye ama malesef negatif çıktı

Back
X