arkadaşlar hsg sonrası adet gecikmesi yaşadınınz mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba bende gecen ay hsg cektırmiştim.adetim 6 gün geçikti.evde yapılan testlerden yaptım pozitif çıktı.az önce kan testi yaptırdım sonucunu beklıyorum.çatlıycammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!
Umarım kan testin de pozitif çıkar ben bugün hamile olmadığımı öğrendim kan testinde.artık adet için ilaç kullanacağım umarım sen bunu yaşamazsın Allahım bana bugün vermedi ama inşallah sana verir.

HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.ÇOOOK MUTLUYUM.dün öğrendim.hala inanamıyorum.3 ay önce aşılama tedavisi gördüm 3 yumurtam geliştiği için aşılama olmadı.üçüz olma ihtimali yüzünden.tekrar aşılama denıycektık (sperm sayımız 6.ooo)hatta doktor tüp bebek yapmamızı önermişti.hsgnin etkisimi bılmıyorum ama hamileyim.allahıma şükürler olsun.darısı hepinizin başına..

gözün aydin canim darisi tüm isteyenlerin basina insallah
allah tamamina erdirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin

HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.ÇOOOK MUTLUYUM.dün öğrendim.hala inanamıyorum.3 ay önce aşılama tedavisi gördüm 3 yumurtam geliştiği için aşılama olmadı.üçüz olma ihtimali yüzünden.tekrar aşılama denıycektık (sperm sayımız 6.ooo)hatta doktor tüp bebek yapmamızı önermişti.hsgnin etkisimi bılmıyorum ama hamileyim.allahıma şükürler olsun.darısı hepinizin başına..
Allah tamamına erdirsin senin adına cok ama cok sevindim umarım her şey gönlünce olur. Senin hamile olman banada ümit verdi.Umarım hepimiz bir gün anne oluruz.SEn oldun bile:)))

SABİŞ CANIM HAYIRLI OLSUN CANIM BENİM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN
KUCAĞINA ALIP BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN.

sevgili sabiş,
ne güzel bi haber bu , tebrikler a.s.
bişey sorabilir miyim, kan tahlilini ne zaman yaptırdın, değer kaç çıktı ??

teşekkür ederim hepinize.değer 5277,00 çıktı.labrotuardaki görevli degerin yüksek oldugunu söyledi.tahlili 24 ünde yaptırdım cebid.10 nuncu günden sonra kesenin oluştugunu soledi doktorum yani yarın ama ben pazartesi gidicem cok merak edıyoruz.hala şoktayız.öpüyorum hepinizi

sabiş gözün aydın allah kucağına almayı nasipetsin a.s.

slm kızlar bende hsg çektiricem ama çok korkuyorum. anestezi yaptıranlar genel anestezimi yoksa lokal anestezimi yaptırdınız hangisi daha iyi olur

selam ben de bugun ılaclı rahım fılmı cektırdım cook acı cektım ama 15 dak surdu anlamadıgım bı sey var sancının sıddetlı olmasının nedenı tuplerin acık olmasından mı yoksa kapalı olamsından mı bılgılendırırsenız sevınırım

hıc mı yardım edenınız yok arkadaslar:1no2: bu yollardan gecen kımseler yok değil ya Çok üzgünüm çoook

canım inşallah sorun yoktur.benim sol tüpüm tıkalı çoook acı çekmiştim.sıkıntı yapama ama kanalları açık olup da çok acı çekenler de var.herşey yolunda gider inş.

doktorum ilaçlar verdi adet oldum ilaçlarıma devam ediyorum 3 gün kaldı şuan adet görüyorum adetim bitince hsg ye giricem korkum çok bana yardımcı olurmusunuzCADIARZUCADIARZU
canım çok korkulack bişe değil tabiki gitmeden önce ağrı kesici alırsan.birde hrkeste acı hissi farklı oluyo.ama ağrı kesici içmeyi unutma.geçmiş olsun öptüma.s.

Bende çektirdim sol kanal tıkalıydı.Öyle çok bi acı hissetmedim:Ben çok korkuttukları için bi ağrı kesici almıştım bide kas gevşetici iğne yaptırmıştım.Eğer acı eşiğiniz düşükse sizde yaptırın hem korkunuzda azalmış olur.Bunlar dayanılmayacak şeyler olsa zaten herkese anestezi uygularlardı.O kadar da değil.Rahat olun ki kanalllarınız kasılmasın kızlar.Çümkü bazen açık olsada kasılıp kapalı çıkabiliyormuş.Rahat olmak çok önemli.Herşeye alışıyoruz mecburenn..

merhaba arkadaşlar umarım hepimiz güleriz. stresten hiç gecikmeyen hep erken olan adetim bu ay geç gelere beni çok üzdü.bunun olmasına izin vermeyin.çok yıkıldım ama topkuyorum kendimi.bende hsg .çektirecem bir dahaki ay. normalde acı eşiğim yüksektir ama bu ay nedense kaşımı alırken bile canım çok yanıyor. ne yapıcam bilmiyorum. Allah kimine çok veriyor,kimini ise onunla sınav ediyor. Allah başka acılarla terbiye etmesin kimseyi.

kaydirigubbakcemile2hihoyyytkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5merhaba normalde geçen ay 6 ekimde adet oldum herzaman önce gelirdi bu ay geçikti hamile olbilirmiyim eczane testinde çıkarmı kanmı yaptırsam geçen gün kasıklarıma ağrı yaptı hamile olabilirmiyim

ARKADAŞLAR BU AŞILAMA İLE BİLGİSİ OLANLAR YAZABİLİRLER Mİ LÜTFEN HANGİ AŞAMADAN SONRA AŞILAMA İSTENİYOR BEN DAHA YENİ BAŞLADIM TEDAVİYE ÇOK MERAK EDİYORUM NELERLE KARŞILAŞACAĞIMI:sm_confused:

Merhaba arkadaşlar üyeliğimin adı çok mutsuzum olduğu için yeni bir nıck alma gereği duydum çünkü çok mutluyum bebeğim olucak:emir_bebek:Ben aşılama düşünürken ALLAHIM dualarımı kabul etti sizlerle paylaşmak istedim.ALLAHIM herkeze nasip etsin inşallah.HER KADIN ANNE OLMAYI HAKEDİYOR...

Back
X