arkadaslar huseyin altun'a ameliyat olan varmi

seyrab

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2013
102
0
26
Diğer
Arkadaslar dun y3ni bi doktor tanidim ama fazla bi bilgi ulasamadkm neten acaba huseyin altuna daha once ameliyat olan varmi veya daha once duymusmuydunuz yorumlarjnizi bekliyorum :)

valla Hüseyin Altunu biz yıllardır tanıyoruz. kızkardeşimi burun ameliyatı yaptı hem çok rahat nefes alıyor, hem çok estetik bir burun yaptı ama kk da değil kardeşim gösteremiyorum. kk da ades kaya Hüseyin Altunun hastası süper bir burnu var aklımda olsun. benim birkaç arkadaşımı ameliyat etti. burunlarından çok memnunlar. hem çok uygun yapıyor. Üstelik çok tatlı bir tesadüf ikizi ve reflü ve obezite cerrahisi doçentiymiş. ben de önce Hüseyin Altunu sonra ikizi Doç. Dr. Hasan Altunu tanıdım. obezite ameliyatı oldum. maşallah ikisi de harika doktorlar. kesinlikle tavsiye ederim.

Cok tesekur ederim bende yeni tesadufen ogrendim evet baya uygun bi ucret soyledi fakat internete hic bilgisi olmadigi icin sormak istedim :) sadece bi kac yorum.kafami karistirdi

Ya canim bide ozur dilerim ayni doktordan umarim bas ediyoruz cunku baktim ikiz kardesiniz bulamadim ama huseyin altun istanbulda demo yani yunus emre hastanesinde calisiyor hata 2 hastanede bide yaptigi burunlari nerde gore bilirim acaba

benim fotoma bakabilirsin ben ameliyat oldum hüseyin beye.sitede hüseyin altun diye aratırsan yorumları bulursun ben kendisine ameliyat olan bikaç yakınımın fotosunuda yükledim 15.ve 16. sayfada sana yardımcı olur.kesinlikle tavsiye ederim ameliyat olmanı ben hiçbir sorun yaşamadım.doktor bey reklam işiyle falan çok uğraşmıyor en büyük avantajı hastasının hasta getirmesi 10 yıldır rinoplasti yapıyor 2000 den fazla ameliyatı var.gidip görüştüğünde yaptığı ameliyatları görünce bana hak verirsin.

Adres .kaya cok tsk ederim resimleri gordum.cok guzel gercekten ama iste kbb doktoru oldugu icin bazilari diyor yok ii degil o doktorlar bilmem ne ama ben sahsen kotu bi yorum gormedim suan huseyin beyi arastiriyorum bu arada burnunda cok guzel olmus wallah sen hangi hastanede oldun ben eger olursam ozel yunus hastanesini dusuniyorum

Ya canim bide ozur dilerim ayni doktordan umarim bas ediyoruz cunku baktim ikiz kardesiniz bulamadim ama huseyin altun istanbulda demo yani yunus emre hastanesinde calisiyor hata 2 hastanede bide yaptigi burunlari nerde gore bilirim acaba

Benim ikizim değil ikiz doktor bşka kardeşi de var tatlım. Hüseyin altun un sitesi var. Yaptığı burunlara güvenebilirsin git görüş derim sana çünkü kendi bilgisayarında bir sürü hastasının resimleri var gösterir

Bi de ben yıllar önce plastik cerraha burnumu yaptırdım. Nefes alamıyorum. Hüseyin altuna revizyon olacağım. Kbb ci kötü yapar diye bişey yok kızım adamın bir hastası var hergün kaç ameliyat yapıyor bir gör. Hergün birkaç hastanede ameliyatta ne zaman arasan ameliyatta akşam ulaş görüş

Çok teşekkür ederim seyrab begenmene sevindim.ben ameliyathanede çalıştığım için bir çok plastik cerrah ve kbb doktorlarının ameliyatını izledim ve kbb doktoruna oldum.plastik cerrahlar dış güzelliğe önem veriyorlar nefes sorununu kbb doktorları kadar önemsemiyorlar.kbb doktorlarının burun içi konusunda daha bilgili olduğunu düşünüyorum dış güzelliktede başarılı oldukları için hüseyin beyi tercih ettim.kendisini sürekli geliştiren eğitimlere kongrelere katılan bir doktor insanlara yaklaşımı kendinden ve bilgisinden emin olması beni tatmin etti sonuçta burnumda istediğim gibi oldu.kendisinin günde 5 tane rinoplasti ameliyatı yaptığınıda gördüm.ameliyatımı yunus emre hastanesinde oldum orda daha uygyna geliyordu fiyat ama hastanın isteği doğrultusunda a sınıf hastanedede ameliyat yapıyor hüseyinbey tabiki fiyat yükseliyor.

Arkadaslar tsk ederim bilginiz icin ama okadar doktorlar varki insanin akli karisiyor sanirim.ben 3 doktorla gorusucem teyfik sozen huseyin altun ve bilge turk bilen bakalim hangisi olursa artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…