Arkadaslar idrar testimi yorumlarmisiniz

ismduy

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mart 2013
264
299
333
Bugun transferimin 9. Gunu. 5. Gunden itibaren test yapiyorum silik cikiyor. Dun hafif lekelenmem oldu kan verdim 77 cikti. Bugun yine idrar testi yaptim oncekilerine gore daha silik cikmis. Dusukmu yapiyorum. Boyle birsey yasayan oldumu. Yarin yine kan verecegim ama saatler gecmiyor. Bu belirsizlik beni maffetti.

İdrar testinden değerin artıp artmadigini anlayamazsin canım tek çözüm yarini beklemek inşallah bebeğin seninledir.
Bu arada ben transferden sonra senin yaptığın gibi kan testinde pozitif gördüğüm halde idrar testi yaptım
(4 kez) 2ser 3er gün aralarla hep silik silikti hatta son yaptığım bozuktu korkmuştum bende senin gibi neyseki kese ve kalp atışlarını duydum ve rahatladım ben pek güvenmiyorum açıkçası o testlere.

inşallah dediğin gibidir canım ya. bir duşugum var korkuyorum acıkcası.bu arada allah bebeğini sağlıkla kucağına almayıda nasipetsin

inşallah dediğin gibidir canım ya. bir duşugum var korkuyorum acıkcası.bu arada allah bebeğini sağlıkla kucağına almayıda nasipetsin
Amin canım. İnşallah yarın güzel haberler verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…