Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
manyak düşüncesizler,
bizde de topuklu ayakkabılarla prke üzerinde geziyor artistler,
ama eşim bi gece çıktı sizinkisi bir lüks fakat biz iki çocuk büyütüyoruz dedi,
yine yapıyorlar arada ama ekisi gibi değil,
uyarmak lazım..
bak senin çocukların gürültü yapsa nasıl geliyorlar kapıya kadar,
elalem kendine müslüman..
hymarry çok geçmiş olsun Allah yardımcın olmuş şaka gibi bir olay yaşamışsın
kevser çok tatlısın onlar ağladı sen ağladın demek kıyamam bende çok korkuyorum annem yapma dediğimi yapmaz ama kayınvalidem tuaf şeylere alıştırırsa bende çok sorun yaşarım ama ben kesin açarım bayrakları,
hepinizi ilgiyle takip ediyorum Allah kolaylık versin çok hoşsunuz
bu arada biz yürüteçlendik.. damla koşturuyo evin içinde bi mutfakta bi salonda.. ama çağla pek sevmiyor gezmeyi o tv seyrediyo, bazen kapının önündeyse çağla, damla onu kaktıra kaktıra çıkarıyo dışarı... çok komiklerkaydirigubbakcemile
merhaba kızlar..başım çok ağrıyor...gece dengesiz uyudum alide müthiş baba tutkusu var ....çocuk babası ile yaıyor...babaası işe gideceği zaman uyanıyor ve kucağınan inmiyor..yanından kalksa babsı uyanıyorr....ne yapacağız bilmiyorum...ömeriminde kıçı pişik ama öle böle değil molfix kullandım ondan oldu ..şimdi ikici azı dişini çıkarıyor o yüzden çok kaka yapıyor ve kıçı daha çok pişiyor...ne krem kullandıysam geçmedi..gece kaka yapmış gözü kapalı ağlıyo...mıçını ıslak bezle sildim..uyuyor diye yıkamadım ama canı çok yanıyor...bu sabah diyetisyenden eczaneye gittim çok etkili bişey istedim kullandıklarımı söyledim...verdi bişey bakalım ne kadar etki edecek ...sanki benim mıçım acıyor çok fena oluyorum yaaaaaaaaaa.....
şimdi alişi uyuttum annemde ömerle bende uyuyacağım başım çatlayacak adette olacağım...
hvada kapalı püfff sıkıcı bir zaaman benim için
1 YUMURTA BÜYÜKLÜĞÜNDE BALMUMUNU BİR SU BARDAĞI ZEYTİNYAĞINDA ERİT MERHEM OLUNCA HEMEN KAPAT ÇOK KAYNAMASIN BOZULUR DONMADAN KAVANOZA KOY SOĞUYUNCA BUZDOLABINDA SAKLA balmumunu aktardan satın alabilirsin parafinli olmasın saf balmumu pişiklere,yanıklara cilt sorunlarına birebir denersen pişman olmazsın ben pişirme işlemini kötü tencerede yapıyorum ilk önce çok sıvı gözüküyor kaynarlığı geçince katılaşmadan kavanoza koy korkma soğuyunca kremleşiyor sarı renkli bir krem oluyor
anneler sizde yapın bebekler hiç pişik olmaz pişik kremi merhem hikaye ne varsa doğada var hergün kullanın mis gibi pırıl pırıl ciltleri olur
1 YUMURTA BÜYÜKLÜĞÜNDE BALMUMUNU BİR SU BARDAĞI ZEYTİNYAĞINDA ERİT MERHEM OLUNCA HEMEN KAPAT ÇOK KAYNAMASIN BOZULUR DONMADAN KAVANOZA KOY SOĞUYUNCA BUZDOLABINDA SAKLA balmumunu aktardan satın alabilirsin parafinli olmasın saf balmumu pişiklere,yanıklara cilt sorunlarına birebir denersen pişman olmazsın ben pişirme işlemini kötü tencerede yapıyorum ilk önce çok sıvı gözüküyor kaynarlığı geçince katılaşmadan kavanoza koy korkma soğuyunca kremleşiyor sarı renkli bir krem oluyor
anneler sizde yapın bebekler hiç pişik olmaz pişik kremi merhem hikaye ne varsa doğada var hergün kullanın mis gibi pırıl pırıl ciltleri olur
çok güzel bir bilgi teşekkürler..
Dirim geçmiş olsun canım. bizimde yaren pişik oldubizde prima aktif kullanıyoruz primanın şu yeni çıkan sıvı kakayı çeken bezlerinden aldık. premıum care ve onu kullanınca, ikisindede pişik oldu ama yaren daha hassas onda daha fazla oldu..
ay sorma .dirim ya böyle isil isil kıpkırmızı( ben sudocream ve buğday nişastası ile hafiflettim.aktife geri döndük. şimdi daha ii.
tek çocukla bir yandan çok rahat ediyor insan ama bir yandan hep ikincisi olmadan olmuyor diyor,
biz bu tempoya alışmşız
ikinci çocuğumuzu alıp bakarak bize yardımcı olmuş olamıyorlar aslında..