Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

pamuğumm bana özelden msn verseneee sempatiksalakcinni

hymarry çok geçmiş olsun Allah yardımcın olmuş şaka gibi bir olay yaşamışsın
kevser çok tatlısın onlar ağladı sen ağladın demek kıyamam bende çok korkuyorum annem yapma dediğimi yapmaz ama kayınvalidem tuaf şeylere alıştırırsa bende çok sorun yaşarım ama ben kesin açarım bayrakları,
hepinizi ilgiyle takip ediyorum Allah kolaylık versin çok hoşsunuz

benim kuzular hergün bu saatte gezmeye alıştılar,hiç sızmıyorlar,
dün de karakol macerası yaptık bir o eksikti,e ev ortamı kesmiyor artık kızları,atraksiyon arıyorlar:1:
maşallah bak sorunsuz oldu dimi pamuğum,
inşallah hepsi öyle olsun..

sağol birsecim,
atlattık ki gülerek konuşuyoruz,
yoksa düşünemiyorum bile...

manyak düşüncesizler,
bizde de topuklu ayakkabılarla prke üzerinde geziyor artistler,
ama eşim bi gece çıktı sizinkisi bir lüks fakat biz iki çocuk büyütüyoruz dedi,
yine yapıyorlar arada ama ekisi gibi değil,
uyarmak lazım..
bak senin çocukların gürültü yapsa nasıl geliyorlar kapıya kadar,
elalem kendine müslüman..

ewet.. uyardım canım hemde 100 bin kere. hatun küstü bana konuşmuyor. :1:

hymarry çok geçmiş olsun Allah yardımcın olmuş şaka gibi bir olay yaşamışsın
kevser çok tatlısın onlar ağladı sen ağladın demek kıyamam bende çok korkuyorum annem yapma dediğimi yapmaz ama kayınvalidem tuaf şeylere alıştırırsa bende çok sorun yaşarım ama ben kesin açarım bayrakları,
hepinizi ilgiyle takip ediyorum Allah kolaylık versin çok hoşsunuz

aman kuzum çok çabuk alışıolar..

kızlar bu arada siz nasıl uyutuyorsunuz? uyuma düzeniniz nasıl?
benimkiler sabah 8-9 gibi uyanıo, kahvaltı yapıolar 10-11 gibi uykuları gelio çok damla 30 dk. çağla 1 saat uyuyo, meyvelerini yiyolar, 2-3 gibi yine uyuyorlar yine damla 45-60 dk. çağla 1-2 saat uyuyor. sebzelerini yiyolar ve yine 18-19 gibi 1 saat uyuyorlar sonra 12 ye kadar uyumuyorlardelikafadulden

pamuğumm, pamuk yüreklimm.. ne geldi kız kargodan? dün bana da aptamilden numune mama geldi ama tek paket, kuryedeki amca sana haksızlık yapmışlar ikizlere 2 paket geliyordu dedi..
sen nasıl uyutuyorsun paşaları?

bu arada biz yürüteçlendik.. damla koşturuyo evin içinde bi mutfakta bi salonda.. ama çağla pek sevmiyor gezmeyi o tv seyrediyo, bazen kapının önündeyse çağla, damla onu kaktıra kaktıra çıkarıyo dışarı... çok komiklerkaydirigubbakcemile

merhaba kızlar..başım çok ağrıyor...gece dengesiz uyudum alide müthiş baba tutkusu var ....çocuk babası ile yaıyor...babaası işe gideceği zaman uyanıyor ve kucağınan inmiyor..yanından kalksa babsı uyanıyorr....ne yapacağız bilmiyorum...ömeriminde kıçı pişik ama öle böle değil molfix kullandım ondan oldu ..şimdi ikici azı dişini çıkarıyor o yüzden çok kaka yapıyor ve kıçı daha çok pişiyor...ne krem kullandıysam geçmedi..gece kaka yapmış gözü kapalı ağlıyo...mıçını ıslak bezle sildim..uyuyor diye yıkamadım ama canı çok yanıyor...bu sabah diyetisyenden eczaneye gittim çok etkili bişey istedim kullandıklarımı söyledim...verdi bişey bakalım ne kadar etki edecek ...sanki benim mıçım acıyor çok fena oluyorum yaaaaaaaaaa.....

şimdi alişi uyuttum annemde ömerle bende uyuyacağım başım çatlayacak adette olacağım...
hvada kapalı püfff sıkıcı bir zaaman benim için

Slm herkeŞlere slm olsun hymaryy cım pazartesı ogleden sonra doguma gırıorum merak edıyordun :)))
bana dua edın sans dıleyın bebısler kuveze gırecekler en kısa zamanda sapasaglam cıkacakalr buna ınanıorum anne olucam ıcınde cok duygusalım ınanamıorum ben buyudumde anne olucam mucıze gıbı bısey bu sız annelerın duygularını daha ıyı anlamaya basladım

kevser yürüteçiniz hayırlı olsun,biz de de yürüteç halenin,giriş kapısına da bir hoppala astık o da sareninn,
ev lunaparka döndü vesselam:1:

hadi bakalım canım senin de hayırlı sağlıklı olsun,en kısa azmanda da kucağına al yavrularını inşallah,
biraz erken gibi geldi ama zaten hastanedeydin ancak bu kadar tutabiliyorlar anladığım kadarıyla,
hayırlısı olsun inşallahhh,
haberlerini bekliyoruz yine,
annelik çokkkk güzelllllllllllllopuyorumnanaktan

merhaba kızlar..başım çok ağrıyor...gece dengesiz uyudum alide müthiş baba tutkusu var ....çocuk babası ile yaıyor...babaası işe gideceği zaman uyanıyor ve kucağınan inmiyor..yanından kalksa babsı uyanıyorr....ne yapacağız bilmiyorum...ömeriminde kıçı pişik ama öle böle değil molfix kullandım ondan oldu ..şimdi ikici azı dişini çıkarıyor o yüzden çok kaka yapıyor ve kıçı daha çok pişiyor...ne krem kullandıysam geçmedi..gece kaka yapmış gözü kapalı ağlıyo...mıçını ıslak bezle sildim..uyuyor diye yıkamadım ama canı çok yanıyor...bu sabah diyetisyenden eczaneye gittim çok etkili bişey istedim kullandıklarımı söyledim...verdi bişey bakalım ne kadar etki edecek ...sanki benim mıçım acıyor çok fena oluyorum yaaaaaaaaaa.....

şimdi alişi uyuttum annemde ömerle bende uyuyacağım başım çatlayacak adette olacağım...
hvada kapalı püfff sıkıcı bir zaaman benim için

1 YUMURTA BÜYÜKLÜĞÜNDE BALMUMUNU BİR SU BARDAĞI ZEYTİNYAĞINDA ERİT MERHEM OLUNCA HEMEN KAPAT ÇOK KAYNAMASIN BOZULUR DONMADAN KAVANOZA KOY SOĞUYUNCA BUZDOLABINDA SAKLA balmumunu aktardan satın alabilirsin parafinli olmasın saf balmumu pişiklere,yanıklara cilt sorunlarına birebir denersen pişman olmazsın ben pişirme işlemini kötü tencerede yapıyorum ilk önce çok sıvı gözüküyor kaynarlığı geçince katılaşmadan kavanoza koy korkma soğuyunca kremleşiyor sarı renkli bir krem oluyor
anneler sizde yapın bebekler hiç pişik olmaz pişik kremi merhem hikaye ne varsa doğada var hergün kullanın mis gibi pırıl pırıl ciltleri olur

1 YUMURTA BÜYÜKLÜĞÜNDE BALMUMUNU BİR SU BARDAĞI ZEYTİNYAĞINDA ERİT MERHEM OLUNCA HEMEN KAPAT ÇOK KAYNAMASIN BOZULUR DONMADAN KAVANOZA KOY SOĞUYUNCA BUZDOLABINDA SAKLA balmumunu aktardan satın alabilirsin parafinli olmasın saf balmumu pişiklere,yanıklara cilt sorunlarına birebir denersen pişman olmazsın ben pişirme işlemini kötü tencerede yapıyorum ilk önce çok sıvı gözüküyor kaynarlığı geçince katılaşmadan kavanoza koy korkma soğuyunca kremleşiyor sarı renkli bir krem oluyor
anneler sizde yapın bebekler hiç pişik olmaz pişik kremi merhem hikaye ne varsa doğada var hergün kullanın mis gibi pırıl pırıl ciltleri olur

çokkkkkkkkk teşekkür ederim hemen deneyeceğim...şuan aldığım krem ilk sürüşte hafifletmiş...ama bunu yapacağımolumunekankayizsmile

çok güzel bir bilgi teşekkürler..

Dirim geçmiş olsun canım. bizimde yaren pişik oldu:( bizde prima aktif kullanıyoruz primanın şu yeni çıkan sıvı kakayı çeken bezlerinden aldık. premıum care ve onu kullanınca, ikisindede pişik oldu ama yaren daha hassas onda daha fazla oldu..

çok güzel bir bilgi teşekkürler..

Dirim geçmiş olsun canım. bizimde yaren pişik oldu:( bizde prima aktif kullanıyoruz primanın şu yeni çıkan sıvı kakayı çeken bezlerinden aldık. premıum care ve onu kullanınca, ikisindede pişik oldu ama yaren daha hassas onda daha fazla oldu..

aman cnm yaa çok kötü bişey amnnn amannn sanki ben acı çekiyorum çok zor kuzum gece yarısı ağlıyor nasılll ki ömerim kaşar peynirimm benim gece hiç kalmazdı...

şimdi eczaneden bi krem aldım...öle bi daldımki içeri bana dedim çok etkili bişey verin
bunları bunları kullandım ama geçmiyor ..birinci derece yanık gibi gibi ya....havalarda serin dötü açık kalsın diyeceğim...ama havada serin...

sizin prima yapmış yaa bizdede molfix ...ama bizdeki molfix bi acayip ya daha poposuna pamuk pamuk oldu...bi paket kullandım olmadı bişey

aman yaa huggis yada prima alacağım başka kullanmayacağım yaa

ay sorma .dirim ya böyle isil isil kıpkırmızı:(( ben sudocream ve buğday nişastası ile hafiflettim.aktife geri döndük. şimdi daha ii.

ay sorma .dirim ya böyle isil isil kıpkırmızı:(( ben sudocream ve buğday nişastası ile hafiflettim.aktife geri döndük. şimdi daha ii.

ayy ben aldığım kremin ismine bakmadım bile....

bende prima aldım zaten molfixsi kaldırım

ömerimi annem aldı götürdü geldiğinden beridir başımın etini yedi....ne olacak bende kalsın azcık bana güvenmiyormuusnuz ...bende babasına şutldım eğer eşim izin verirse gidin dedim..özlersek getireceksin dedim....neyseki 2 günde ikna etti eşimi eğer özlerse eşim alacağım dedi......ama ben şimdiden özledim...bakalım ne kadar ayrı kalacağız :)

tek çocukla bir yandan çok rahat ediyor insan ama bir yandan hep ikincisi olmadan olmuyor diyor,
biz bu tempoya alışmşız
ikinci çocuğumuzu alıp bakarak bize yardımcı olmuş olamıyorlar aslında..

tek çocukla bir yandan çok rahat ediyor insan ama bir yandan hep ikincisi olmadan olmuyor diyor,
biz bu tempoya alışmşız
ikinci çocuğumuzu alıp bakarak bize yardımcı olmuş olamıyorlar aslında..

gerçek şu cnm iki bebekle çocukla hayata başladığımızdan ikinci bebeğin bi yere gitmesi bi yönden rahat olsada özlem duygusu ağır basıyor....
ama bi yerdede biraz mola gibi rahatlıyor insan....

bana göre bana sadece şöyle yardımcı olabilir annem ...bana gelip bende hiçbişey yapmadan sadece ben iş yaparken çocukların yanında ses olması
onun dışında ev işini bana bırakacak....çocukların beslnemesini ve bakımda ortaklık ...
bu geldiğinde annem öyle yaptı hiçbişeye el sürmedi ama ben yaparkende salmadı çocuklara baktı oyun oynadı onlarla

Back
X