şaka maka derken en önce ben doğururmuşum.................. amma bozulurum hehe
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şaka maka derken en önce ben doğururmuşum.................. amma bozulurum hehe
ben kaçar kızlar....... kociş kızıyo yoruldun diyoooooooooooo iyi geceleeeeeeer...
herşey şakadan ibaret....... kimse kusura bakmasın...artvinlim doudou cum...............yoksa vakit geçmez canlarım benim................ yoksa herkes istediğini yapar kırgınlık olmasın tamammı
ben yatıyorummmmm..... bakın kızlaaaaaaar sıra belli............ şu günlerde topiğe takılan arkadaşlarımız biv, burçin ve sonrada bende .....aslında arada erolcan zuzum selinius da var ama onlar takılmıyor pek..... biv de mecburiyetten girdi araya yoksa sıra burçinindi......... neysem sözün kısasııııııı bu sırayı daha da bozcak biri olursa bizzat gelir döverim haaaaaaaa............... herkes sırasını bilsin lütfennnn....... doğum yapan ikiz anneleri topiğinde sıramız var...kimse bozmasın...attırmayın tepemn tasını...............klava:
klava:
canım inşallah hayırlısıyla doğum haberini de böyle verirsinkızlar şimdi geldim çok şükür acil doğuma gitmessem eğer ayın 3 ne haftaya çarşamba saat dokuzda ameliyata giricez inşallah doktorum daha fazla tutmayalım dedi biliyosunuz benim birde şeker problemim var çünkü
maşallah bebeklerine tabi alırlar neden almasınlar bebeklere kilo aldıran besinleri duymuşsundur onlardan yeğe dikkat et canımsaol hymarycim inşallah 1 haftada biraz daha kilo alırlar şimdilik oğlan 2450 kızda 2380 gr olmuşlar
artvınlı canım boşver çıkma zaten Alla korusun dışarsı çok fena normali bile zor yürüyo biz ne yapalımNasılsınız kızlar.......
Ya ben 10 gündür hiç dışarı çıkmadım çok sıkılıdım artık.
Siz neler yapıyorsunuz,benim gibi evdemisiniz.
Eşim çıkaracaktı bugün göya,nerde kayınvalidemler bizde müsade etmediler.
Dışarısı buzluymuş,düşermişim vs. aman ne çok söylendiler ya.
canım sinirlenmekte çok haklısın bi de üstüne bu tutumları insanın iyice sinirini bozuyo Allah böylelerine düşürmesin. sen nerde yapmıştın doğumuayy sinirlerim tepeme geldü yaw..
hastaneden aradılar. kürtaj işlemini benim sigortam karşılamıştı. ş,mdi aramışlar işlemi karşıladı ama ön muayeneyi ve ultrasonografiyi karşılamıyor bunun ücretini ödemeniz gerekiyor diye: şalterlerim atıverdi. dedimki hastanenizi ve doktorunuz aytuğ beyi dava etmediğime şükredeceğinize kalkmış bide fatura çıkarıyorsunuz. drunuzun içimde unuttuğu plazanta parçaları yüzünden ölümden döndüm ben dedim. patoloji sonuçları sizdede var isyerseniz bir bakın dedim. kesinlikle ödeme yapmıyorum dedimn. haklısınız kem küm dediler ben bir halkla ilişkilere döneyim geçmiş olsun dedi kapadılar. uyusss oldum yaaa.
ay kıyamam sana ya ben de aynı durumdayım sorma canım bin dokunup bin ah işitirsin mafoldumbenay anam rahat batıyor size yaaaaaaaaaaaaa....... bizimde yardım edenimiz yok..varda 15 günde 1 kere geliyorlar...oda ancak ütü büyük temizlik v.s. günlük işlerimi kendim yapıyorum.. kızda var yemek v.s. zorlanmaya başladım....
alanie TEBRİKLERRRRRRRRRRRkızlar merhaba ben pazar gecesı sancılandım..pazartesı sabah da karda kıyamette doktorA gıttım..dogumun basladıgını ve hemen amelıyat haneye aldılar...kızım artık dunya ya gelmeye calısıyordu ve rahmım 3 cm acılmısdı..pazartesı 2 de dogum yaptım 32+3 de kzıım ve oglum dunyaya geldıler.....suan ben hastaneden cıktım fakat bebeklerım hastanedeler..oglum 2300 kızım da 2200 olarak dunyaya geldıler...bıraz solunum problemlerı var..dunyanın en zor seyı cocukları orda bırakıp eve gelmekmıs.....
valla çarpı 2 olunca banada pahalı geldi aslında hastane çıkışı bile bana anlamsız geliyor zaten badisi, önlüğü,eldiveni vs falanın filanı alınıyor yap bir takım götür diyorum kendi kendime zaten hastanelerin kendi kıyafetleri olduğu için senin verdiğin kıyafeti giydirmiyolar çıkacağın güne kadar,
seninkilerde çok şeker bu arada rabbim giydirmeyi nasip etsin vaktinde,
günaydın kızlar..uykuculaaarrr..uyanın hadi yahu..
benim randevum yarındı doktorla ama yarın malum cuma..eşim cumaya gidiyo,haftasonu işleri vs derken çok sıkışıcaktı diye bugün gitmeye karar verdik..saat 14:30 da bakalım bebişler ne alemdeler..çok merak ediyorum..inşallah herşey yolundadır...cumartesi benim doğumgünüm, onlarla ilgili alacağım güzel haberler bana 28. yaş günü hediyesi olacak inşallah..
günaydınnnnn.....................[/QUOTE
günaydınnnn
ben yatıyorummmmm..... bakın kızlaaaaaaar sıra belli............ şu günlerde topiğe takılan arkadaşlarımız biv, burçin ve sonrada bende .....aslında arada erolcan zuzum selinius da var ama onlar takılmıyor pek..... biv de mecburiyetten girdi araya yoksa sıra burçinindi......... neysem sözün kısasııııııı bu sırayı daha da bozcak biri olursa bizzat gelir döverim haaaaaaaa............... herkes sırasını bilsin lütfennnn....... doğum yapan ikiz anneleri topiğinde sıramız var...kimse bozmasın...attırmayın tepemn tasını...............klava:
klava:
zuzu burçin günaydın
burçin canım iyi haberlerle gel inşallah
kızlar misafir gelcek ne yapcağımı şaşırdım zaten yerler buzlu markete falan da gidemem bi kek yapıyım diyorum en kolayı o yanına da bişeyler uydurcam artık haberli gelseler kolay oluyo misafiri çok severim de habersiz olunca hazırlık yapmadan ağırlamak hiç hoşuma gitmiyo
günaydın burçincim hadi güzel haberler al inşallah canımın içi..ayrıca doğum günün şimdiden kutlu olsun belki haftasonu giremem ben şimdiden kutlamış olayım..hayırlı mutlu seneler yavrularınla ve eşimle beraber inşallah canım..doğum günün kutlu olsun..kaydirigubbakcemile5
zuzu burçin günaydın
burçin canım iyi haberlerle gel inşallah
kızlar misafir gelcek ne yapcağımı şaşırdım zaten yerler buzlu markete falan da gidemem bi kek yapıyım diyorum en kolayı o yanına da bişeyler uydurcam artık haberli gelseler kolay oluyo misafiri çok severim de habersiz olunca hazırlık yapmadan ağırlamak hiç hoşuma gitmiyo
off bencede canım yaaa zaten yakınsa artık bana gelen ikramınla geliyo bende yanına bi şey ekliyorum oluyo valla....buzluysa sokak hiç çıkma boşver canım yaaa ..dikkat et
günaydın kızlar..uykuculaaarrr..uyanın hadi yahu..
benim randevum yarındı doktorla ama yarın malum cuma..eşim cumaya gidiyo,haftasonu işleri vs derken çok sıkışıcaktı diye bugün gitmeye karar verdik..saat 14:30 da bakalım bebişler ne alemdeler..çok merak ediyorum..inşallah herşey yolundadır...cumartesi benim doğumgünüm, onlarla ilgili alacağım güzel haberler bana 28. yaş günü hediyesi olacak inşallah..
selaam kızlar... burçincim erken kalktım ama melikeyi zor tuttum evde... dışarıda kar var...tuttturdu kartopu oynucam diye.........ee mecburen çıktık..... oynadılar biraz........ karda pek güzeldi valla ...benim bile oynayasım geldi................