arkadaşlar inanamıyorum..şoktayım ve mutluyum.

elif084

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
57
2
0
İzmir
kızlar size de burdan yazmıştım 8 ayda 3 kere denedim olmadı evlatlık almak istiyom diye...geçen hafta bugün test günümdü ama ben geçen hafta cumartesi günü baktırdım ve sadece 20 çıkmıştı bende bunun üzerine çünkü 2.denemem dede kimyasal gebelik olmuştu neyse işin özü ben bu düşük değerle gene kimyasal gebelik dedim ve bantları söktüm attımprogesteronuda bıraktım..dr u da aramadım..bugün eşim söleyelim dedi histereskopi yapacaktı olmazsa..neyse söyledik bi da baktırdınız mı demiş bizde yok dedik.adet olmamıştım.o zaman bi da baktırın demiş ben istemedim ne güzel ağlamış ,duruma alışmış ve unutmuşum..neyse zorla kan testini yaptırdık veee biraz önce aradılar BHCG:12759 İNANILIR GİBİ DEİL.KESEYİ GÖRDÜK ŞOKTAYIZ.SANKİ KORUNURKEN GEBE KALMIŞ GİBİYİM..MUTLUYUM AMA TUHAFIM BU NE DEMEK BEN ANLAMADIM..HALA Bİ GARİBİM..ŞAŞKINIM

evlatlık alma konunuzu okumuştum
tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Elif valla inanilmaz gibi birsey ...seni cok cok tebrik ediyorum canim...alkisalkisalkis harika birsey!!!

Çok teŞekkÜrler ben hala ınanamıyorum.usg yapılırkende ellı kere sordum doĞru mu dıye adam Çok gÜldÜÜÜÜ

çok qüsel canım çok sewindim allahım tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla kucaqına alırsın

cnm benimm ya hayırLı oLsun bebişin.Çok şükür.SağLıkLa da kucağına aLmayı nasip etsin inş..

selam elif,
geçenlerde yazını ben de okumuştum ve şuan ben de çok sevindim.seni tebrik ediyorum,hayırlı olsun.
mutlulukların en güzelini yaşıyorsun ,ALLAH kucağına almayı nasip etsin.
kendine iyi davran
sevgilerimle..

allah tamamına erdirsin inş. cnm mucize ler bizler için allahıma çok şükür darısı bizlere olur inş.
sağlıkla kucağına al büyüt ve gelişini onada anlat büyük bir zevkle.

allah tamamına erdirsin inş. cnm mucize ler bizler için allahıma çok şükür darısı bizlere olur inş.
sağlıkla kucağına al büyüt ve gelişini onada anlat büyük bir zevkle.

Canım yazılarını ben de okumuştum.. Sen ve bebeşin mucizeler yaratan allah a emanet olun... Tebrik ederim...

ay cok ilginc hikaye yuzumde gulucukler actirdin:)))) tamamen senin negatifliginden kendini uzmen, regle olmamis kadin 20 sonucu baktirmaz mi hic. olsun hayatinin surpzini yasamis oldun boylelikle, saglicak mutlulukla kucagina al Insallah

Son düzenleme:
tebrik ederim süper bir haber..
ALLAHIM BİZLEREDE YAŞATSIN İNŞALLAH

arkadaşlar halen çok şaşkınım.hiç umudunuzu kaybetmeyin olur mu.burda beni tebrik eden tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.dün ne planlıyoduk bugün ne planlıyoruz..sakın ama sakın kendinizi üzmeyin.ben şimdi HERKESE NE DıYECEM DıYE DÜŞÜNÜYOM.ÇÜNKÜ HERKESE ÇOCUĞUM OLMUYO DıYE AĞLADIM DURDUM 3.DE NEGATıF DıYE AĞLADIM DA AĞLADIM ŞıMDı NASIL DıCEM BıLMıOM

canım düşüdüğün şeye bak.. Allah iyiliği versin emi...kaydirigubbakcemile3
ufaklık bana sürpriz yapmış dersin...

Ayyyyy çok sevindim. Ne güzel bir haber buuuu. Allahım bebeğini sana bağışlasın, Allahım tamamına erdirsin, kucağına almayı nasip etsin. Darısı bizlerin başına ınşallahhhhhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…