Arkadaşlar işte benim biricik çeyizlerim yorumlarınızı bekliyorum :)

benimki o takımın pembesi canım :) ben pek kırmızı sevmem de :) sağ ol kuzucm

anladım canım :)

masallah canım bende bugün karar aldım her ay senin dediğin gibi biriktirip toplu alayım dedim ilk yemek takımını alacagim ve bi liste yapayim neler lazım mutfakta diye düşünüyorum
dün gece sürekli bunu düşündüm çok takıntılıyim

sağol canısı. bence de para biriktirip toplu al çok borcun kalmaz tamam mı hem paran olunca iyisini alırsın canım. bunları beğendin mi

herseyiniz cok guzel gule gule kullanın pembe herseyi cok begeniyorum evimde pembe size bişey sorucaktım pembe kalp cerezliklerinizii nerden aldınız cok begendim oyle hiç gormedim cok guzeller cvp verirseniz sevinirim..

tabii kide canım benim. biz onları 1 milyoncudan aldık. naylon onlar. markası yok yani olsa söylerdim. ama kütahya porselende var canım porselen olanları onlardan alabilirsin :):) beğendiğin için çok teşekkür ederim

tesekkürederim canım cevabın için kutahya porselenede bakarım denk gelirsem inş 1 milyoncularda bakarım:)

tesekkürederim canım cevabın için kutahya porselenede bakarım denk gelirsem inş 1 milyoncularda bakarım:)

bulamassan mesaj at bana canım ben bulursam eğer 6 tane alıp sana gönderrim kargo ile eğer istersen ama kütahya porselene ve milyonculara mutlaka bak bunları alalı bayağı oldu :) beğenmene gerçekten cok sevindim bende cok seviyorum onları

.

HEPSİ çok güzel. .. Güle güle kullanın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…