arkadaslar kac yumurtanız toplandı ve dollendı ve kac yasındaydınız

karamel86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
879
11
118
İstanbul
arkadaslar ben 22 yasındayım 7 yumurtam cıktı 3 i dollendı sonuc negatıf teksen camlıbel yaptı sonuc negatıf sız acaba kımde ve hangı doktorda yaptınız soylermısınız beklıyom sımdıden hepınıze tesekkurler arkadaslar kacıncı denemenız onda soylermısınız benım ılktıCADIARZU

merhaba canım benim de ilk denemem 15 yumurtam toplandı 9 tane döllendi. 24 yaşımdayım. izmir smyrna dr funda koçyiğit...

merhaba 2. denemem 14 yumurta tolandı 8 i döllendi 26 yaşındayım bursa acıbadem şahin beyy dr um. allaha şükür hamileyim

yasım 31 4 adet yumurta olustu 3 ü dollendı 2 tanesı transfer edıldı sonuc negatıf 8 kasımda ıkıncı denememızı yapıcaz

yaş 29 7 yumurtam toplandı 5 tanesi döllendi 3 transfer yapıldı sonuç tekli gebelik var amerikan hastanesi bülent urman

merhaba Benim yasım 29 9 yumurtam topaldı 7 döllendi.Marmara üniversitesi hastanesinde yaptırdım ilk tüp bebeği doktorum teyfik yoldemir ve suan hamileyimm

ben 29 yaşındayım 20 yumurtam oluştu 7 şi döllendi 3 tane trasfer edildi sonuç hamileyim şuan bende ege üniversitesi yaptı benimkini dr um rafuel levi

İlk deneme 28 yumurta toplandı 8 il döllendi 4 embriyo transfer edildi. Sonuç negatif
İkinci deneme 25 yumurta toplandı 11 i döllendi 4 embriyo transfer edildi. Sonuç negatif
Yaşım 28. İki denemeyi de Gen-art ta yaptırdım.

yaşım 27, 22 yumurta toplandı, 16 tanesi işlem gördü, beşinci gün 6 tane donduruldu 4 tane yerleştirildi, HRS hastanesi....sonucum negatif

kizlar anlamadim yaa bu turk doktorlari napiyor boyle ya size nasil agir ilac yukluyorlar yaa vallahi sok oldum ben 22 yasindayim benim hicbi problemim olmadigi halde sadece 4 tane yumurtam toplandi ve 3 dollendi ama 1 gun sonra geriye sadece 1 tane kaldi yerlestirildi ama sonuc negatif ama valla ben sizin yumurtalara sasirdim ben degapeptil 5mg 20 GUN gonalf 150mg 10 gun son 1 gun catlatma ignesi ovitrelle kullandim sizler dozlari dahami fazla kullaniyorsunuz paylasirmisiniz ben cok merak ettim ya gercekten yazilarinizi okudukca sok oluyorum paylasirsaniz sevinirim optum kizlar

bu arada ben tedavimi fransada yaptiriyorum normalde ikinici tedavi subatta ama hayirlisi kizlar dozlari bana yazinki doktoruma diyim ya okadar aci cekiyom bari yumurtalarim cok olsun ya valla =(

ben sadece 150 doz gonalf 8 gün kullandım sonra çatlatma iğnesi pregnyl....hepsi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…