bu arada ben tedavimi fransada yaptiriyorum normalde ikinici tedavi subatta ama hayirlisi kizlar dozlari bana yazinki doktoruma diyim ya okadar aci cekiyom bari yumurtalarim cok olsun ya valla =(
kizlar anlamadim yaa bu turk doktorlari napiyor boyle ya size nasil agir ilac yukluyorlar yaa vallahi sok oldum ben 22 yasindayim benim hicbi problemim olmadigi halde sadece 4 tane yumurtam toplandi ve 3 dollendi ama 1 gun sonra geriye sadece 1 tane kaldi yerlestirildi ama sonuc negatif ama valla ben sizin yumurtalara sasirdim ben degapeptil 5mg 20 GUN gonalf 150mg 10 gun son 1 gun catlatma ignesi ovitrelle kullandim sizler dozlari dahami fazla kullaniyorsunuz paylasirmisiniz ben cok merak ettim ya gercekten yazilarinizi okudukca sok oluyorum paylasirsaniz sevinirim optum kizlar
kizlar anlamadim yaa bu turk doktorlari napiyor boyle ya size nasil agir ilac yukluyorlar yaa vallahi sok oldum ben 22 yasindayim benim hicbi problemim olmadigi halde sadece 4 tane yumurtam toplandi ve 3 dollendi ama 1 gun sonra geriye sadece 1 tane kaldi yerlestirildi ama sonuc negatif ama valla ben sizin yumurtalara sasirdim ben degapeptil 5mg 20 GUN gonalf 150mg 10 gun son 1 gun catlatma ignesi ovitrelle kullandim sizler dozlari dahami fazla kullaniyorsunuz paylasirmisiniz ben cok merak ettim ya gercekten yazilarinizi okudukca sok oluyorum paylasirsaniz sevinirim optum kizlar
kaymaklım bende 22 ve ve benımde 7 tane toplandı benım bı sorunum yok ama benım 3 dollendı bendde sasırıyom 20 yumurtası cıkan var 30 yumurtası cıkan var ama bence kalıte onemlı fazla yumurta cıkması degıl benım 5 tanesı kalıtelıydı sım dı 2. ye baslıyom
şunuda belirtmeden geçemicem arkadaşlar 28 yumurta yaptıkta yumurta toplamaya giderken nerdeyse emekleyerek gidicektim acayip ağrı yapıyo hatta gittiğimde bi bayan vardı oda toplama işlemine gelmiş bi ona baktım bi kendime ne kadar nazlı ve dayanıksızım dedim ama yumurta sayısını duyunca anladım neden süründüğümü
sana katılıyorum bende songün sğrekli ağlıyordum ağrıdan ayakta durmak istiyor oturamıyoırdum benımde 44 yumurtam oldu :)
insallah pozitif sonuc alirsin canim cok az kalmis kavusmana bizlerede dua et bol bol olurmu..merhaba 1.tüp denememde(prf.hasan serdaroğlu ist.cerrahi has.) 11 yumurta 9u döllendi.3ü transfer edildi.geriye kalanlar iyi jalitede olmadığı için dondurulmadı. şimdi 2.tüp denemem (memorial müstecep bey,prf. semra kahraman) 22yumurta 18i döllendi.2si transfer edildi.10 tane de donduruldu.29 aralıkta test yaptırıcam.korku ve heyecanla bekliyorum.
hangi şehirde tedavi oluyorsunuz? inşallah tutar .42yaştayım, 4 tane yumurta toplandı. 1 yumurta dönlendı. Bügün 2 gün, cok duğa ediyorum. İnşallah hayırlısı
İnşaallah, Maşallah, Subhanallah, şimdilik iyi. Antalyada.hangi şehirde tedavi oluyorsunuz? inşallah tutar .
Kızlar! Bügün doktora gittim.4 gün dönlenmesı yavaşlamış, bügünde dönlenmeye devam etmese işlemlerım iptal olacak . İşte böyle...İnşaallah, Maşallah, Subhanallah, şimdilik iyi. Antalyada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?