arkadaslar kac yumurtanız toplandı ve dollendı ve kac yasındaydınız

bu arada ben tedavimi fransada yaptiriyorum normalde ikinici tedavi subatta ama hayirlisi kizlar dozlari bana yazinki doktoruma diyim ya okadar aci cekiyom bari yumurtalarim cok olsun ya valla =(

canım bana 300cc gonal-f vermişlerdi.hatta 2 seferinkini 325cc yaptım..benimde tüm sonuçlarım normaldi....:1shok::1shok:

selam. ben puregon 75iu dozda 7 gün iğne oldum 8.gün ise 225 iu oldum. yumurta geliştirme için bu kadar dozda ilaç kullandım.ve sadece 8 yumurtam oldu.
ilk utrasonda bakıldığında 20 folikül vardı. bu dozda sadece 8 yumurta gelişmiş.

Ben Gonal-f 3 gün 300cc iğne oldum 5 günde 225cc oldum benımde bi problemım yok

kaymaklım bende 22 ve ve benımde 7 tane toplandı benım bı sorunum yok ama benım 3 dollendı bendde sasırıyom 20 yumurtası cıkan var 30 yumurtası cıkan var ama bence kalıte onemlı fazla yumurta cıkması degıl benım 5 tanesı kalıtelıydı sım dı 2. ye baslıyom

20 yumurta toplandı
19 u döllendı
3 tane harıka embiryo transfer edıldı
sonuc negetif :çok üzgünüm:
25 yasındayım

selam canım senin yumurtaların ne kadar çok olursa tutma şansın yüksek olmalıydı ilk denemenizmi ben iki defa yaptırdım benimkide olmadı benim yumurtam azdı yaşım 29 herşeyin hayırlısı

yaşım 28 alman hastanesinde yaptırdım 31 yumurta toplandı yanlış hatırlamıyorsam 19 tanesi döllendi 3 tanesi 5.gün blastokist aşamasında transferi yapıldı 4 tanede yine blastokist aşamasında donduruldu allaha şükürler olsun sağlıklı bir şekilde devam ediyor

canım benim yumurta sayısıyla kalitesinin bi alakası yok ben 28 yumurta verdim 15 sağlam kaliteli 13 tanesi döllendi 4 tane transfer yapıldı tam tersi ne kadar yumurta okadar şans o yumurta gelişimi ilacın dozuna bağlı ben 5 gün 225 1 gün 150 1 güne 75 kullandım gerçi vücudunda bunu desteklemesi gerekiyo benim 75 tede gelişmişti yumurtalarım

şunuda belirtmeden geçemicem arkadaşlar 28 yumurta yaptıkta yumurta toplamaya giderken nerdeyse emekleyerek gidicektim acayip ağrı yapıyo hatta gittiğimde bi bayan vardı oda toplama işlemine gelmiş bi ona baktım bi kendime ne kadar nazlı ve dayanıksızım dedim ama yumurta sayısını duyunca anladım neden süründüğümü

sana katılıyorum bende songün sğrekli ağlıyordum ağrıdan ayakta durmak istiyor oturamıyoırdum benımde 44 yumurtam oldu :)

sana katılıyorum bende songün sğrekli ağlıyordum ağrıdan ayakta durmak istiyor oturamıyoırdum benımde 44 yumurtam oldu :)

çok güzel canım ya sen bendende hızlısın transfer yapıldımı güzel haberler alırsın inşallah ama o yumurtalar çok ilginçti artık eşim bile dalga geçiyodu -tatlicadiarzu-

merhaba 1.tüp denememde(prf.hasan serdaroğlu ist.cerrahi has.) 11 yumurta 9u döllendi.3ü transfer edildi.geriye kalanlar iyi jalitede olmadığı için dondurulmadı. şimdi 2.tüp denemem (memorial müstecep bey,prf. semra kahraman) 22yumurta 18i döllendi.2si transfer edildi.10 tane de donduruldu.29 aralıkta test yaptırıcam.korku ve heyecanla bekliyorum.

bende almanya da yaptiriyorum yasim 28 ilk denememde 7 yumurtam toplandi 5 tanesi gelisti 2 si transfer yapildi 3 ü donduruldu ilk denemem basarisizdi donmuslarla hamile kalmistim 11 haftalikken düstü bebisim zorda olsa tekrar basladim bu sefer 11 yumurta toplandi nedense cok karnim agrimsti 8 tanesi 1. kalite de gelisti 6 tanesini dondurduk 2 tanesini transfer ettik sonuc negatif simdi donmuslarla tekrar deniyecegim ...ya bende anliyamiyorum 44 tane yumurta olusupta agriyi nasil dayandiniz ben 11 taneyi sürünerek gittim dr a karnimin agrisinda sisinden siz ne yaptiniz...

insallah pozitif sonuc alirsin canim cok az kalmis kavusmana bizlerede dua et bol bol olurmu..

42yaştayım, 4 tane yumurta toplandı. 1 yumurta dönlendı. Bügün 2 gün, cok duğa ediyorum. İnşallah hayırlısı

Eski ama güzel topicmiş. Ben de bilgi bırakayım.

26 yaşında 1. Deneme 11 yum toplandı 5 tane 5.güm embriyosu oldu 2si transfer edildi sonuç negatif.

27 yaşında 2. Denemem 9 yum toplandı 5 tane 5.gün embriyosu oluştu 2si transfer edildi sonuç negatif

28 yaşında 3. Deneme maalesef bu sefer öncesinde baskılayıcı tedavi gördüm ondan sebep olsa gerek 14 yum toplandı 5i olgun çıktı 2si döllendi ve 3.gün transfer edildi sonuç negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…