arkadaşlar kaçıncı haftada doğum yaptınız bebişler kaç kiloydu

39+4 haftada dogum yaptım ve oğlum 2800 gr doğdu. Hersey yolunda ve sıkıntısiz olmasına rağmen normalin en alt sınırında olsada kilosu gayet saglikli.

40 hafta iken yaptım 3680 di bebek. Ben 23 kilo almıştım. Bebeğim 45 gunluk su anda. 13 kiloyu vermişim. 10 kılosu yanıma hediye kaldı.

40+8 de once suni sanci çektim sonra sezeryan oldum kizim 3280 dogdu

Nisa'm 37+0 da doğdu kilosu 2900 dü boyu 47 cm di.Annesi kolay dogursun diye erken geldi normal doğum oldu.vaktinde gelse doktor 3.5-4 kilo olurdu dedi.şişligi inince 2600 olmuştu ama 10. gunde 3200 oldu kuzucum

suni sancı başarılı olmadı mı? bnde 40 + lardayım suni sancı düşünüyorum yardımcı olursan

merhaba canım
doktorum daha fazla beklemenin riskli olacağını söylediği için 40+8 sabahaı hastaneye yatış yaptım normal doğumda ısrarlı olduğum için suni sancı vereceklerdi.Hastaneye gitmeden önceki gece çok tereddüt yaşadım acaba devlete de mi gitseydik bir başka doktora mı görünseydik çünkü sezeryan olacağımı biliyordum ben çevremdeki herkes suni sancıyla doğuramazsın sonunda sezeryan olacaksın boşuna hem sancı hemde dikiş ağrısı çekeceksin demişti.Bana yapılan tavsiye direk sezeryan olmam yönündeydi ama ben bildiğimden vazgeçmedim en azından denemek istedim.
40+8 de 2cm açılmam vardı ve hiç sancım yoktu serumu takınca ağrılar ılk once hafıftı adet sancısından bıraz daha sıddetlıydı ama bırden fazlalaştı nefes alamaz olmuştum 2dk bır 60sn suruyordu sancı nefes alana kadar tekrar edıyordu çok kötüydü yani birde suyum akıyordu benim sancının 4.saatinde suyum yeşilimsiydi bebek kakasını yapmıştı ozaman sancı felakettı nst ye bağladılar bebegın kalp atışlarını takibe aldılar.Nst cihazındaki o anları unutamam yani zaten orda dayanamadım beni sezeryana alın diye bağırdım.Sonuç olarak seeryan oldum sancıya dayanamadım okadar acıya rağmen açılmam yoku o şiddetteki sancıya bırak 10 saati daha 1 saat dayanamazdım artı bebegım suni sancıyı kaldıramadı strese gırdi kakasını yaptı.
Bence açılman yoksa suni sancıya hiç girme.

39+5 de 2cm açılmam vardı.doktor 2 gün sonra tam 40 hafta oluo tekrar bakıcam dedi.ondan sonrada isterseniz 1 hafta daha bekleyebilirz ama riskli dedi kordon ve pislik yeme olayından dolayı.bizde 3 gün daha bekleme ondan sonra suni sancıya karar verdik bakalım yarın gidecem muayene edecek olmazsa pazartesi suni sancı :)

inşallah ozamana kadar doğumun başlar canım ben doğuma gittiğim sabah yataktan kalkınca çamaşırım ıslaktı ama emin olamadım daha sonra hastanede ebe kontrol edince suyumun gelmeye başladığını öğrendim, aslında bıraksaydılar belki de birkaç güne normal sancım başlardı ama o riske giremedim ben.Toparlanma sürecim çok zordu başkaları sezeryanı oldukça rahat ve ağrısız olarak anlatıyor benim çok zordu suni sancı mı yordu bilemiyorum.Allah bir an evvel evladına sag salim kavuşmayı nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…