arkadaşlar kaçıncı haftada doğum yaptınız bebişler kaç kiloydu

35+2 haftalıkken normal doğum yaptım 2800 gr 46 cm. doğdu kızım çok sükür solunumu iyi hiçbir sorun çıkmadığı için küveze hiç almadılar ben odama çıkar çıkmaz yanıma verdiler

Merhabalar ben de 12.01.2012 de 39+0 da sezeryanla kızımı kucağıma aldım 4300gr. 51 cm doğdu.şimdi 7 aylık 10 kilo 73 cm

Merhabalar ben de 12.01.2012 de 39+0 da sezeryanla kızımı kucağıma aldım 4300gr. 51 cm doğdu.şimdi 7 aylık 10 kilo 73 cm

Bebeğine Masallah canım cok guzel kilo almış . Hamileliğinde nasil beslendin canım. Bende ikinciye hamileyim ilk bebeğim 3000gr doğmuştu ben 20 kilo almıştım. Simdi yediklerime cok dikkat ediyorum. Ben almayayım bebis beslensin diye ama nasil olacak bilemiyorum.

Ilk bebegim 39 haftalık 2 kg 500 gr 48 cm normal dogdum
2.bebegim 3 kg 52 cm doğdu 39 haftalık,normal doğum
3. Bebegim 27 haftalık 700 gr 33 cm doğdu minik prematüre :) suan 5 buçuk kg olduk..sezeryanle doğdu

41+ doğum yaptım normal ama sunni sancı ile hala gelmeye niyeti yoktu hanfendinin :) 4000 kg 54 cm

bakalım oğlum ne zaman gelicek inşallah 2013 bekler diyorum ama kısmet

Benim cennetim 38 hafta 2 günlükken doğdu. 3365 kg doğdu. Boyu da 52 cm. Canım Allah bir avazda doğurmayı nasip etsin sana ve hepinize sağlıklı hayırlı bahtı açık minimini evlatlar nasip etsin.

arkadaşlar siz tecrübelisiniz. ben 33 haftalık hamileyim bir aksilik çıkmazsa kızımı normal doğumla dünyaya getirmek istiyorum devlet hastanesinde yapacağım. hastanem ve doktorum çok iyi ama ben yinede sancıdan değil ama epizyotomi ve dikişten çok korkuyorum bunlar olurken acı hissediliyor mu??

benim oğlumda 37,5 hafta ve 3,740 gr doğdu epizyotomiden korma iğne olduğu için hissetmiyorsun zaten dikilirkende pek bişe hissetmiyorsun ALLAH sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin

Son düzenleme:
benim oğlumda 37,5 hafta ve 3,740 gr doğdu epizyotomiden korma iğne olduğu için hissetmiyorsun zaten dikilirkende pek bişe hissetmiyorsun ALLAH sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin

çok teşekkür ederim genelde öyle söylüyorlar ama ilk bebeğim hiç bilmediğimiz birşey olunca tedirgin oluyoruz sanırım :)

amin hepimize inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…