• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar kahve falı bilen bakabilir mi??

Ben seni tanımıyorum yalan söylemem boşa :) falında gördügümü söyledim :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben de rica etsem bakar mısınız ?

$IMG_1054.webp $IMG_1056.webp $IMG_1057.webp $IMG_1058.webp $IMG_1060.webp $IMG_1063.webp

Son düzenleme:
Bi topluluk düğün dernek gibi birşeyleri görüyorum tam net görünmüyor ama anladığım kadarıyla baya sıkıntılar anlatılmış feraha doğru yol almışsın hayatında bi değişiklik var bi mekan değişikliği ev ayda bekarsan yükünü toplamış gibi hazır bekliyorsun ama sıkıntıların geçiyor güzel şeyler bekliyor seni önün temiz çıkmış mutluluk yakın bu kadar gördüm ben :)

kızzz banada bk

Eki Görüntüle 1025809 Eki Görüntüle 1025818 Eki Görüntüle 1025887

Son düzenleme:
Bana mı baktın çok teşekkür ederim fala baktıgın için tatlım eski erkek arkadasımla barışma varmı görebildinmi

DEATHSEA kullanıcısından alıntı
Bi topluluk düğün dernek gibi birşeyleri görüyorum tam net görünmüyor ama anladığım kadarıyla baya sıkıntılar anlatılmış feraha doğru yol almışsın hayatında bi değişiklik var bi mekan değişikliği ev ayda bekarsan yükünü toplamış gibi hazır bekliyorsun ama sıkıntıların geçiyor güzel şeyler bekliyor seni önün temiz çıkmış mutluluk yakın bu kadar gördüm ben :)

Bu yorumu sana yapmıştım canım :)

DEATHSEA kullanıcısından alıntı

Bu yorumu sana yapmıştım canım :)

Teşekkürler tatlım sende istersen bende sana bakarım ama gece bakamıyorum anca yarın bakabilirim

Eki Görüntüle 1025725 Eki Görüntüle 1025729 Eki Görüntüle 1025730
Eki Görüntüle 1025731 Eki Görüntüle 1025732
Eki Görüntüle 1025733
Arkadaşlar kahve falından anlayan biri bakabilir şimdi arkadas falında kocaman bir deve kuşu var.. Beklediğin bir haber bar 4 vaki çıkmıs ve hamile kadını bende gördüm amcak bu hamilelikte bir yardım alacaksın.. Bir kafon tarafından.. Neneginde erkek olarak belirmiş

merhaba dünkü falımda dediğin kadın bugün bana bakan kişiydi galiba.Karnıma dokundu,rahim tersmiş falan düzeltti karnıma dokunarak.'En az üç ay çocuk düşünmeyin'dedi ya.Şimdi bu kadına inanayım mı? :17: :17: :17:
Bu arada hamile kalıyorum normalde ama geçen sefer düşüğüm oldu.

Son düzenleme:
merhaba dünkü falımda dediğin kadın bugün bana bakan kişiydi galiba.Karnıma dokundu,rahim tersmiş falan düzeltti karnıma dokunarak.'En az üç ay çocuk düşünmeyin'dedi ya.Şimdi bu kadına inanayım mı? :17: :17: :17:

Senin adına sevindim😃😄😄çıkması iyi olmuss

Bak tatlım sana 4vaakit veriyorum hersey istediğin gibi olacak o bayan sana baya yardım edecek😉😉😉 herseyin hayırlsı olsun çıkmasınada sevndmmm

Bak tatlım sana 4vaakit veriyorum hersey istediğin gibi olacak o bayan sana baya yardım edecek😉😉😉 herseyin hayırlsı olsun çıkmasınada sevndmmm

çok teşekkür ederim,ben önce pek sevinmedim,duruma yeni yeni alışıyorum.Çünkü normalde bu ay bebiş düşünecektik.4 vade dediğin 4 değil de 3 ay da olabilir mi?yoksa 4 ay mı?Tam ahiret soruları ya benim ki?'Nerden bulaştım:36: ' dicen artık :))

Back
X