Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetiniz kaç gün gecikti ki belli ikizdir
Degeri son adet tarihim 11 ŞubatSon adet tarihiniz nedir? Neden 2500 bekliyordunuz ki?
7 günAdetiniz kaç gün gecikti ki belli ikizdir
7 gün geciktiAdetiniz kaç gün gecikti ki belli ikizdir
Belkide erken bir yumurtlama olmuş olabilir belki de o yüzden olabilir en iyisi bir kadın doğuma görünün bu değerle kese falan görünür zaten7 gün gecikti
Kötümü yani ablaBelkide erken bir yumurtlama olmuş olabilir belki de o yüzden olabilir en iyisi bir kadın doğuma görünün bu değerle kese falan görünür zaten
7 binlerde ikiz diyorlar ikizde bu kadar yükselir iş dogrumı acaba inşallah ikizdirGayet normal bir değer. Stres yapmanıza gerek yok. 7 gün geçmiş. Benim adet günü 6600 çıkmıştı. Yüksek yada düşük değil gayet iyi![]()
7 binlerde ikiz diyorlar ikizde bu kadar yükselir iş dogrumı acaba inşallah ikizdir
Hayır tabiki de bende geç dollenmeyle kaldım sıkıntı etme sen biran önce kadın doğumdan randevunu al o sana söyler zatenErken döllenme kötü mü yani![]()
Aldım abla şuan 5 hafta 3 günlük hamileyim 29 marta randevum var 6 haftalık mı olacak ozamanHayır tabiki de bende geç dollenmeyle kaldım sıkıntı etme sen biran önce kadın doğumdan randevunu al o sana söyler zaten
Evet 5+3 haftalık 6 haftalık oluyorAldım abla şuan 5 hafta 3 günlük hamileyim 29 marta randevum var 6 haftalık mı olacak ozaman
Anldım ablam bilgilendirdiginiz için çok teşekkür ederimEvet 5+3 haftalık 6 haftalık oluyor
Rica ederim sorularını hep doktoruna sor ne yapman gerektiğini araştırAnldım ablam bilgilendirdiginiz için çok teşekkür ederim
Hiç gitmedim abla doktora acilden veridigm kan degerleri bunlar doktoruma bu ay sonu gidecemRica ederim sorularını hep doktoruna sor ne yapman gerektiğini araştır
İlk gitim normal kılinige 818 di önce degerim kese görünmedi sonra kan tahlili yaptırdım gene 7 bine çıkmış şok oldumHiç gitmedim abla doktora acilden veridigm kan degerleri bunlar doktoruma bu ay sonu gidecem
Belki ikizdir hakkında hayırlısı canımİlk gitim normal kılinige 818 di önce degerim kese görünmedi sonra kan tahlili yaptırdım gene 7 bine çıkmış şok oldum