- 6 Şubat 2021
- 20
- 13
- 3
- 32
- Konu Sahibi whereverimayroam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım cok yeni adetine kaç gün varYanlış mı anlıyorum hamile miyim
hayırlı olsun canım bende 9,92 değerle öğrenmiştim iki gün sonra tekrar kan verebilirsinYanlış mı anlıyorum hamile miyim
Ben bu kan tahlilini pazartesi vermiştim yarın tekrar gidicem inşallah yükselmiştir çok teşekkür ederimhayırlı olsun canım bende 9,92 değerle öğrenmiştim iki gün sonra tekrar kan verebilirsin
pazartesi verdiysen bugün tekrarlayabilirsinBen bu kan tahlilini pazartesi vermiştim yarın tekrar gidicem inşallah yükselmiştir çok teşekkür ederim
Allah isteyen herkese nasip etsin siizn de hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli kucağınıza alınHayırlı olsun canım çok yeni daha bende bat 4 gün geçince öğrendim
Çok teşekkür ederim canım saolAllah isteyen herkese nasip etsin siizn de hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli kucağınıza alın
Stres yapma lütfen hiç beklenmedik anda oldu galiba şaşkınlıgından anladığım kadarıyla bence böyle bir pembe akıntında varsa kadın doğum acile gidip muayene olabilirsin canım aynı zamanda beta testinde kontrol edilirHafif kanlı akıntı geldi biraz önce kasığımda da ara ara sancı var kimyasal mı acaba? Sabah test yaptığımda anında pozitif olmuştu![]()
Aynen kuzum ben sende de çok umutluyum ♡Benim sonuca yakin cikmis demiSelanikMuhaciri
Hayirlisi kuzum bayanin degerini görünce boyleAynen kuzum ben sende de çok umutluyum ♡
Umut her zman var balımHayirlisi kuzum bayanin degerini görünce boyle
Aynen kuzum duygulandim degeri gorunce tabi onun normal yeni beta hcg isteUmut her zman var balım![]()
Seninki de yenidir bilemeyiz ki canımAynen kuzum duygulandim degeri gorunce tabi onun normal yeni beta hcg iste