Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Foto tam net deil cnmKızlar adetime 2 gün var bakar mısınız ikinci çizgi gözüküyo mu
Bulanık çıkmış canım başka resim var mıKızlar adetime 2 gün var bakar mısınız ikinci çizgi gözüküyo mu
Gözükmüyor gibi, bende reglime 5 gün kala yapmıştım şu şekilde silik çıkmıştı fotoğrafta da belli oluyorKızlar adetime 2 gün var bakar mısınız ikinci çizgi gözüküyo mu
Foto tam net deil cnm
Bulanık çıkmış canım başka resim var mı
Bu erken gebelik testi benimkisi kaset testGözükmüyor gibi, bende reglime 5 gün kala yapmıştım şu şekilde silik çıkmıştı fotoğrafta da belli oluyor
Evet yaptığım gibi çıktıGördüm ilk 5 dakika çıktıysa vardır
Var gibi geldi ama çok emin olamadım
Pazartesi sağlık ocağında vereceğim teşekkür ederimVardır o zmn ama çok yeni belli kan ver istersen
Rica ederimPazartesi sağlık ocağında vereceğim teşekkür ederim![]()
kaset testler daha yüksek beta ölçtüğü için çıkmamış olabilir, adet gününde tekrarlayın benceKızlar adetime 2 gün var bakar mısınız ikinci çizgi gözüküyo mu
Pazartesi adet günüm direkt kan mı versem yoksa testi mi tekrarlasamkaset testler daha yüksek beta ölçtüğü için çıkmamış olabilir, adet gününde tekrarlayın bence
İnşallah vardır sağlıklı sıhhatli gönlünüzden geçtiği gibi olurteşekkür ederim
bazı belirtilerim var şüphelendiğim ondan 2 gün kala yaptım da
İnşallah teşekkür ederim bayadır uğraşıyorduk bu ay hsg çekilmiştimİnşallah vardır sağlıklı sıhhatli gönlünüzden geçtiği gibi olur![]()
yani testte acaba mı diye insanın aklında kalıyor hep, kan vermek daha net oluyo bencePazartesi adet günüm direkt kan mı versem yoksa testi mi tekrarlasam