- 23 Nisan 2025
- 258
- 66
- 13
Allah inşallah en kısa zamanda nasip etsin tekrarEvet canım bi tane var ona da çok zor hamile kalmıştım rezervlerim düşük olduğu için çok zor oluyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah inşallah en kısa zamanda nasip etsin tekrarEvet canım bi tane var ona da çok zor hamile kalmıştım rezervlerim düşük olduğu için çok zor oluyor
Merhaba, sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Allah inşallah en kısa zamanda nasip etsin tekrar![]()
Çok teşekkür ederimMerhaba, sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Sat, yumurtlama ve Bat ne zamandı acaba sizin benim de sizle yakın tarhilerde diye düşünüyorum da :)
Benim de sat 18 nisan ben 27 nisanda yumurtlama kanaması gördüm bi tek o gün değerlendirebildim maalesef bat da 14-15 mayıs falandır ama benim olma ihtimali oldukça düşük tek değerlendirmede zor gibi :)Çok teşekkür ederimsat 10 Nisan, 23 Nisan pik 25inde çatlama, uygulama bat 11 Mayıs diyor ama onu dikkate almayacakmışız sanırım anlamadım
![]()
Ya aslında nasip olunca tekte hamile olanları da çok gördüm o yüzden bence adet olana kadar umut hep var inşallah gönlünüzdeki nasip olurBenim de sat 18 nisan ben 27 nisanda yumurtlama kanaması gördüm bi tek o gün değerlendirebildim maalesef bat da 14-15 mayıs falandır ama benim olma ihtimali oldukça düşük tek değerlendirmede zor gibi :)
Benim testlerede bakarmısınız gecikmenin 7 günü 3 ayrı test Nimo marka silik çıkıyor 3 de deYa aslında nasip olunca tekte hamile olanları da çok gördüm o yüzden bence adet olana kadar umut hep var inşallah gönlünüzdeki nasip olur![]()
Bazılarında silik bir çizgi görüyorum. Ben Laboquick testten sonra nimo test yaptım kan verdim, hamileyim. Bana yalancı pozitif çıkarmadı ama farklı bir marka alıp onunla da deneyip onda da çizgi çıkarsa kan verin bence :) yok hiç uğraşmıyım derseniz kan verin varsa her türlü kanda çıkarBenim testlerede bakarmısınız gecikmenin 7 günü 3 ayrı test Nimo marka silik çıkıyor 3 de de
3testimde Nimo hepsinin çizgileri 5 dk içinde çıktı.bilemedim hepsindede yalancı pozitif çıkarır mı acaba eczane bulabilirsem alıcam bir tane dahaBazılarında silik bir çizgi görüyorum. Ben Laboquick testten sonra nimo test yaptım kan verdim, hamileyim. Bana yalancı pozitif çıkarmadı ama farklı bir marka alıp onunla da deneyip onda da çizgi çıkarsa kan verin bence :) yok hiç uğraşmıyım derseniz kan verin varsa her türlü kanda çıkar![]()
Farklı bir marka almanızı öneririm. İnşallah onda da çıkar sonra hop kan vermeye gidersiniz3testimde Nimo hepsinin çizgileri 5 dk içinde çıktı.bilemedim hepsindede yalancı pozitif çıkarır mı acaba eczane bulabilirsem alıcam bir tane daha![]()
Bir şey sorcam yumurtlama zamanı hangi taraftan yumurtladığınızı anladınız mı sağ da mı ağrı çoktu sol da mı bir de o çatlamadan sonra kasık Ağrıları yine tek taraflı mıydı yoksa yine sağ sol farklı mı olduFarklı bir marka almanızı öneririm. İnşallah onda da çıkar sonra hop kan vermeye gidersiniz![]()
Ben valla hiç dikkat etmeden yaptımBaşka bir marka daha deniycem eczane bulabilirsem kaç saatlik idrarı tutmam gerekiyor acaba![]()
Ya yumurtlamada hiç dikkat etmedim ama ilk öğrendiğimde sol tarafım ağrıyordu tek taraflı şimdi artık adet sancısı gibi ağrılarım oluyor bi sağ bi sol bazen ikisi bende anlamadımBir şey sorcam yumurtlama zamanı hangi taraftan yumurtladığınızı anladınız mı sağ da mı ağrı çoktu sol da mı bir de o çatlamadan sonra kasık Ağrıları yine tek taraflı mıydı yoksa yine sağ sol farklı mı oldu![]()
Tek tüplüyüm o yüzden sordum yumurtlama zamanı ikidir solum ağrıyor ama bana sağ lazım galiba ondan olmuyorYa yumurtlamada hiç dikkat etmedim ama ilk öğrendiğimde sol tarafım ağrıyordu tek taraflı şimdi artık adet sancısı gibi ağrılarım oluyor bi sağ bi sol bazen ikisi bende anlamadım![]()