• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar kararsız kaldım yardım lutfen

gxuxnexsximm

UMRUMDA DEĞİL...
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2008
278
2
96
Diğer
kızlar yarın dugunumuz var takım aldım ıcıne ne gıyınecegıme bı turlu karar veremedım beyaz gomlekmı gıyınsem yoksa fotograftakı pullu bluzumu belkı yerı degıl ama sacta da karasız kalsım duzmu yapıyım dalgalımı hangısı daha ıyı gıder takımın ustune bı akıl verın fotograflar guzel cıkmamı

Son düzenleme:
resim004ih2.th.jpg]

oldu sanırım sacımı toplasam olgun gostermezmı beyaz gomlek gıyındım spor durdu of ne yapacam ben ya

pullu bluz takımın resmi havasını yumuşatır ve senin gireceğin ortam için daha uygun olur.saçlarını yüzünü kapatmayacak şekilde yaptır,asil bir ense topuzuda olabilir,güzel bir fönde,hatta alttan tutturulmuş şık bir at kuyruğuda.

kızlar yarın dugunumuz var takım aldım ıcıne ne gıyınecegıme bı turlu karar veremedım beyaz gomlekmı gıyınsem yoksa fotograftakı pullu bluzumu belkı yerı degıl ama sacta da karasız kalsım duzmu yapıyım dalgalımı hangısı daha ıyı gıder takımın ustune bı akıl verın fotograflar guzel cıkmamıs takımım guzel ama

[img=http://img150.imageshack.us/img150/9485/resim026vp6.th.jpg]

canım kusura bakma da pullu bluzun cok basit göstermiş takımını onun yerine takımının renginden birkaç ton acık bir gömlek veya bluz giy daha hoş ve alımlı durur bence denediğin şeylerin resmini gönder de onun hakkında fikrimizi söyleyip sana yardımcı olmaya calısalım....kaydirigubbakcemile5

kızlar yarın dugunumuz var takım aldım ıcıne ne gıyınecegıme bı turlu karar veremedım beyaz gomlekmı gıyınsem yoksa fotograftakı pullu bluzumu belkı yerı degıl ama sacta da karasız kalsım duzmu yapıyım dalgalımı hangısı daha ıyı gıder takımın ustune bı akıl verın fotograflar guzel cıkmamıs takımım guze.

Back
X