Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar karında sertleşme ve kasılma konusunda yardımmm
arkadaslar daha 21 haftalık hamileyim ama kasık sancılarım,sağ böbrek büyümem mevcut..çok zor geçiyo anlıycanız..size sormak istediğim şey bu haftalarda olup karnı tek taraflı şişen ve sertleşen var mı?
arkadaslar daha 21 haftalık hamileyim ama kasık sancılarım,sağ böbrek büyümem mevcut..çok zor geçiyo anlıycanız..size sormak istediğim şey bu haftalarda olup karnı tek taraflı şişen ve sertleşen var mı?
aaaa seninle aynı gün doğumumuz bende de oluyor canım kasık ağrısı arada.. arkadaşın dediği gibi göbeğin bi tarafındaki sertlik bebişinin kafasından dolayı :)
Benimde 18. Haftamda kasılmalarım sertleşme sağ kısımda şişme başladı doktora gittim bana manezyum verdi ve gayet iyi oldu günde bir kere suda eritip içiyorum. Ve şikayetlerim azaldı hatta hiç yok gibi.
Benimde 18. Haftamda kasılmalarım sertleşme sağ kısımda şişme başladı doktora gittim bana manezyum verdi ve gayet iyi oldu günde bir kere suda eritip içiyorum. Ve şikayetlerim azaldı hatta hiç yok gibi.