arkadaşlar karında sertleşme ve kasılma konusunda yardımmm

hopesss

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013
93
0
6
Konya
arkadaslar daha 21 haftalık hamileyim ama kasık sancılarım,sağ böbrek büyümem mevcut..çok zor geçiyo anlıycanız..size sormak istediğim şey bu haftalarda olup karnı tek taraflı şişen ve sertleşen var mı?

arkadaslar daha 21 haftalık hamileyim ama kasık sancılarım,sağ böbrek büyümem mevcut..çok zor geçiyo anlıycanız..size sormak istediğim şey bu haftalarda olup karnı tek taraflı şişen ve sertleşen var mı?

Cnm o tek tarafı sisen dedigin yer meleginin kafası benim her daim bi taraf sistir genelde sağ tarafm :))

aaaa seninle aynı gün doğumumuz :1: bende de oluyor canım kasık ağrısı arada.. arkadaşın dediği gibi göbeğin bi tarafındaki sertlik bebişinin kafasından dolayı :)

Benimde 18. Haftamda kasılmalarım sertleşme sağ kısımda şişme başladı doktora gittim bana manezyum verdi ve gayet iyi oldu günde bir kere suda eritip içiyorum. Ve şikayetlerim azaldı hatta hiç yok gibi.

Benimde 18. Haftamda kasılmalarım sertleşme sağ kısımda şişme başladı doktora gittim bana manezyum verdi ve gayet iyi oldu günde bir kere suda eritip içiyorum. Ve şikayetlerim azaldı hatta hiç yok gibi.

canım bende söylüyorum ama veren yok ya..ilacın ismi tam olarak ne?

Back
X