Arkadaşlar,kasık çekme ile hamile kalan var mı?

Eltim 1 yıl hamile kalamamış,sonra bir bayan kasık düşüklüğün var demiş,kasığını ovmuş ogece eşi ile beraber olmuşlar hamile kalmış.Bu şekilde kasığını çektirip hamile kalan çokmuş.çevrenizde var mı bu şekilde hamile kalan?CADIARZUCADIARZUCADIARZU
Ben denedim teyze bana hamilesin dedi bekliyorum test yapicam

Kizlar konun üstünden baya zaman geçmiş ama bende duydum bu konuyu hatta bugün gittim öyle korktuğum gibi bisi olamadı acımadı yani ilerleyen zamanlarda görücem bakalım ne olacak :)

Kizlar konun üstünden baya zaman geçmiş ama bende duydum bu konuyu hatta bugün gittim öyle korktuğum gibi bisi olamadı acımadı yani ilerleyen zamanlarda görücem bakalım ne olacak :)
Canm bende bugün adet oldum ve şansa köye geldim yarın pazartesi gidicem ebe kadına bakalım insallah 3 yıllık hasret bu vesileyle en önemlisi allahın izniile gelir bebeğim insallah

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza ben 2007 den beri evliyim 2 düşük yaptım 1 aşılama yaptırdım olmadı.dokor değiştirdim çeşitli illerde doktora gittim yine yok.rabbimin var bir bildiği diyorum.Eşimin bir sorunu yok tüm testler yapıldı .doktorlar bir sorun yok diyorlar.şimdi kasıklarımı çektirdim zor bişey değil.Regli bittikten sonra ilk süt buğusuna oturtuyorlar seni sonra sabunla göbeğini ovuyor çarşafla sıkı bir şekilde sarıyor.o gün eşinle birlikte olunuyor.1 hafta sadece ihtiyaç için kalkıyorsun
şimdi reğlim 4 gün geçti dua edin arkadaşlar...
Merak ettim hamile kaldinizmi acaba bu yontemle

Bizzat ben o sekilde hamile kaldim tabi once allahin izniyle 3 senelik evlilik 1 denelik tedavi sonrasinda olmayinca son care buna basvurdum o ay hamile kaldim rahmim sol tarafa kaymis yapan teyze oyle soylemisti ilik su ve sabunla uc gun masaj yapti sadece oyle bel cektirme gibi bi durum degil yani sadece masaj ona ayni zamanda karin dusmesi rahim kaymasi da denebiliyormus internetten maya masaji diye arastirirsan bulabilirsin nasil yapildigini.
Eski teyzeler köylu kadinlar bilir bu masaji daha cok
Merhaba özelden yazdım.

Back
X