Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk arkadaşlar kaynak saçı acayip döküyor !

arkadaşlar kaynak saçı mahvediyor ben 7ay kullandım 2ayda birde çıkarıp taktırdım saçım azalıyordu her seferinde dökülen saçlar diyordu kuaför en son baktım saçlarım iyice seyrekleşti çıkarttım sonuç berbat azıcık saçım kalmış başlangıcın 3te biri kadar 3 aydır toparlamaya çalışıyorum bakım yaparak saçınız ince telliyse kesinlikle kaynak yaptırmayın tavsiye etmiyorum,çıt çıt kulanın.kullanırken çok iyi hissediyor insan kendini ama sonrası kendi saçlarınızı özlüyorsunuz

Kızlar kesinlikle kanak sacları mahvedıyor. ben 120 tane boncuk kaynay vardı sacımda. 3 ay kullandım cok dolasmaya baslayınca sıkkıldım pek hosuma gıtmedı kullanması aralardan gozukuyor sacını toplayamıyorsun felan. cıkarıp cıt cıt yaptırayım dedım. aksam oturdum kendım pense ıle soktum hepsını o kadar cok sacım döküldüki anlatamam moralım cok bozuldu zaten dolasmıs cok zor actım sacı. dolasık sacları acmaya calısırken dokulmuyecek saclarım da dokuldu . öbek öbek koptu resmen. saclarım cok azaldı resmen sımdı bakım yagları yapıcam. bu arada gıttım 8 parca cıt cıt aldım. onuda nasıl kullanıcagımı pek bılmıyorum alıskın degılım.

sonuc olarak kaynak kesınlıkle tavsıye etmıyorum kullanıslı bır sey degıl ve sacı mahvedıyor.

ben de boncuk kaynak kullanmıştım zamanında çıkarılırken bayağı sorun oldu. Oldukça yıpranmıştı da. Şimdiki aklım olsa çıtk çıt kullanırdım ama çok isteyenler varsa denemeliler herkeste aynı sorun olacak diye bir şey yok bence

bende tresli kaynak yaptırıcamda ne diyosunuz kullanımı rahatmı

Evet kesinlikle kaynak saçları döküyor. Bunu bile bile kaynak yaptırdım 2 ay sonunda bugün çıkardım ve birazdan resmini yükleyeceğim kopan kırılan saçlar kafamdaki saçtan daha cok nerdeyse

Kesinlikle tavsiye etmiyorum hayatımda yaşadığım en şiddetli kafa ve boyun ağrısını yaşattı bana ancak bir ay dayanabildim ve bugün kurtuldum. kafanızda 300 tane metal boncuk asla yaptırmayın derim.Hevesiniz varsa çıt çıt takın.Kaynak başa bela kızlar...

aklı olan yapmaz daha 15.günden itibaren mikro kaynak öyle saçlarımı döktü ki aynaya bakınca mikonun uc kısımlarından dökülen saç köklerımı tutam tutam görunce krız geçırmıştım hayatımın hatası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…