arkadaşlar kilo problemi ve yardım

ayla_052

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
66
0
0
İstanbul
arkadaşlar ben 1.73 boyundayım ve 81 kg yim.25 gün öncesine kadar 88 kg civarındaydım gercekten az yiyerek ve spor yaparak biraz verdim.ama hala göbeğim var.az ve sık yiyerek zayıflamaya karar verdim.ben meyve düşkünüyüm sizce ara öğünlerde ne kadar meyve yemeliyim ve ana yemektren kaç saat geçmesi gerekir.

Tebrk ederim öncelikle.meyve zayıflamada büyük rol oynuyor..yemekten 1 saat sonra yiyebilirsin.özellikle sabah aç karnına meyve tüketirsen seni bir süre tok tutar cnm..
Gece yatmadan 10-15 dk önce de yersen faydası olur..hadi bakalım hayırlısı.

Ayrıca göbeğin için de biraz harket yapman gerekecek..yemekten 1-2 saat sonra karnını içine çekip çekip bırakman işe yarar hem kasların hreket eder hemde yedilerini daha kolay hazmetmeni sağlar barsaklarını çalıştırır..

göbek sorunu bende de var,ama bayağı bi erittim (ne diyet ne spor sadece üzüntü,stres)
ama öncesinde diyetle eritmeye çalıştığımda bir işe yaramadı.fakat 1 ay düzenli mekikçektim, çok faydasını gördüm.göbek için bildiğim en iyi şey MEKİK...

Son düzenleme:
meyveler de kalorili kalorisiz diye ayrılır. az şekerli meyveleri tercih etmelisiniz

ben 13 yaşındayım 1.70 boyundayım ve 77 kiloydum ! ramazan bayramının ilk gününe kadar ramazan bayramının ilk günü ekmeyi kestim ama bir dilim bile kaçamak yapmadım onun dışında herşeyimi yedim ( tabi ççok uçmadan ) ama hiç aç kalmadım 2,5 ayda 73,5 'a düştüm ama spor yapmıyordum okuldan evime yürümeye başladım 2 haftadır . 20 dakika falan 2 haftada 1,5 kilo verdim . 72 yim şuanda çok mutluyum havalar ısınınca inşallah sabahlarıda yürüycem önce 70in altına iniyim sonra 60 olmak istiyorum. ve ekmege hiç hasretim yok yıllarca boşuna yemişim yani yürüyüş çok önemliymiş gerçekten ben her sabah elma yiyorum çok bastırıyor akşamları çok meyveyi tercih etmiyorum sonuçta ondada fazlasıyla şeker var tek farkı lifi olması

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…