Doğuma Hazırlık Arkadaşlar Kızıma İsim Arıyorum Bende...Lütfen Yardımcı Olur musunuz ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

PohhPohh

Pohh'la Yeniden :D
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2011
586
1
66
Ardahan
Ne zamandır üyeyim ve açtığım ilk konu.Umarım el birliğiyle minik Meleğime bi isim buluruz.
Öncelikle Zeynep ismini çok seviyorum ama kararsızım.İki isim mi koysam onu da bilmiyorum.:44:
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum .

Zeynep Mina güzel oluyor:) Yeğenimin adı Zeynep Yağmur çok yakışıyor kendisine :)

slm bende dün isim araştırırken çok değişik bir isme rasladım kuranda geçiyormuş BELİNAY buda aklında bulunsun değişik bi isim

canım benimde kızımın adı alya derin,ikinci minnakımada azrayı düşünüyorum.yanına babası nil ismini dedi yani nil azra yada nili değişebiliriz.isim işi zor ya

Zeynep Mina güzel oluyor:) Yeğenimin adı Zeynep Yağmur çok yakışıyor kendisine :)
Zeynep Yağmur düşündüğüm bi isimdi gerçekten :)
slm bende dün isim araştırırken çok değişik bir isme rasladım kuranda geçiyormuş BELİNAY buda aklında bulunsun değişik bi isim
duymuştum bu ismi değişik gerçekten
hacer olabilir güzel bi isim
evet 3.hacer meselaaa canım
Duru, Derin, Mina, Arya

canım benimde kızımın adı alya derin,ikinci minnakımada azrayı düşünüyorum.yanına babası nil ismini dedi yani nil azra yada nili değişebiliriz.isim işi zor ya

offff Allah yardımcımız olsun çok zor gerçekten isimleri bulduğumuzda haberleşelim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…