Arkadaşlar klomen ve dubahstonla gebe kalanininz varmı

dilan70617

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2022
104
27
28
25
Arkadslar klomen kulandim ve yumurtam 11 milim olmuştu ve doktorumda dubahston verdi ve iki gündür adet olmadım klomen biteli 13 gün oldu ve adet olmadım 2 gündür ve test yaptım silik. Okadar net değil

Merhaba, bende yarın ve pazartesi klomen içeceğim salı kontrole gideceğim. Çatlama ignesi verecek mi bilmiyorum. Ekstra olarak yapmanın faydalı olacağı bir şey var mı ?

Merhaba, bende yarın ve pazartesi klomen içeceğim salı kontrole gideceğim. Çatlama ignesi verecek mi bilmiyorum. Ekstra olarak yapmanın faydalı olacağı bir şey var m
Hiç bı fikirim yok ilacı içtim ve 11 milim oldu korunamsiz iliskeye girdik ve 3 gün oldu adet olmadım dubahston adet yapar normalde anlam veremedim hamilemiyim biomiyomda

Hiç bı fikirim yok ilacı içtim ve 11 milim oldu korunamsiz iliskeye girdik ve 3 gün oldu adet olmadım dubahston adet yapar normalde anlam veremedim hamilemiyim biomiyomda
Bir iki gün daha bekleyin kan testi verin isterseniz. İnşallah bebeğiniz sizinledir.

Yolun çok başındasınız bu tedavilerden çok geçen biri olarak , öncelikle şunu söylemeliyim 11 milim yeterli bir büyüklük değil 18mm ulaştığı zaman yumurta çatlar eğer yumurtanız çatlamıyorsa iğne veriyor garanti olsun diye.

Klomen yumurtaları büyütür ama herkeste farklı oluyor duphaston hem adeti düzenler hemde bebeğin tutunmasını sağlar içinde progestan var düşük önleyici etkisi oluyor .. inşallah hamilesinizdir.. iğnesiz klomen kullandığınızda ovulasyon ile takip edebilirsiniz net olur

Merhaba, bende yarın ve pazartesi klomen içeceğim salı kontrole gideceğim. Çatlama ignesi verecek mi bilmiyorum. Ekstra olarak yapmanın faydalı olacağı bir şey var mı ?
Bende duphastpn kullanıp reglimşn 3.günü gittim polkistikover varmış bende 4 gündürde klomen içiyorum salı randövüm var dr ma ne önercek bilmiyorum çatlatma ignesi olabilir çünkü aşılama için erken gibi konuştu klomenle devam edecek bence yumurta durumuna göre

Benimde pko var tedavi görüyorum ama ben her adetim gecikti günde gebe ölüyorum iki düşük yaptım ve ilkez 3 gecikti normalde 7 sinde olmam lazımdı olmadım yarin test alçak olmasan

4 aydır tedaviye gidyorum düşük neden yapıyorum diye pıhtı çıktı azıcık varmış

Kan verdim böyle çıktı 6 gün oldu hala adet olmadım sinirim çok bozuk anlam veremiyorum kafayı yemek üzereyim arkadslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…