arkadaşlar komik belki ama elektrik var bende =))))))

banada oluyor bu

en son bi mağazaya gitmiştim, genç bir erkek tezgahtar vardı, bi blüz beğenmiştim tam bana uzattı bakmak için o zaman elim eline değdi elektrik çarpış gibi geri çekti elini, ama ben gerçekten de çarpmıştım onu hata o elektrik çarpma sesi bile geldi, korktu çocuk

banada sıksık olur annem ayagımı topraga koymamı soyluyor fırsat buldkcaa .
1 keresınde ates cıkmstı hafıften abartmıyormm ama sureklı elektrık carpıyorm bende doktora gıtmeyı bile dusundum bıara

ayyy şekerimmmm:)bende de var bu durumgiydiğin kıyafette etkili ama asıl etkli olan ayakkabılarımız...birde bizim ofiste yerler plastik kaplama..

iyi kalitede olmayan altı lastik ayakkabılar ve köseleden uzak dur canım..

ben çözümü nike spor ayakkabıda buldum,yazın beyaznı kışın siyahını giyiyorum..:)

hatta ayakkabıyı alırken bile satıcıya elektrik çarpılırsam geri getiririm demiştimde gülerek
tabiki getirebilirsiniz demişti:)

yinede elektirik çarpması oluyor ama eskisi gibi değil...

bir keresinde iş yerinde elimden numuneyi alan abiye parmağım dokunmuştu!!
ikimizde sıçradık o ne biçim bi "çıt" sesiydi!!

bide bizim ofisin kapı elceği demir,günde enaz 50kere tutuyorum,önce parmağımla sertçe vuruyorum elceğe

parmağım acırken elektriğin acısını hissetmiyorum
şöyle topuklu ayakkabılarla salına salına gezmek istiyorum ama elektriği

gözüm yemiyor:)

evde bişey olmuyor bitek işyerinde elektrik üretiyorum

bide bizim ofisin kapı elceği demir,günde enaz 50kere tutuyorum,önce parmağımla sertçe vuruyorum elceğe

parmağım acırken elektriğin acısını hissetmiyorum

Bunu ben de yapiyorum. Artik refleks haline geldi.

Cunku kac senedir bende de var bu elektrik carpmasi. Dokundugum her turlu objede ya ben carpiyorum ya da onlar beni carpiyor, bilemiyorum. Insanlari da carpiyorum bazen.
Bir arkadas bahsetmis; ben cok stresli bir insanimdir, ondan midir acaba... :26:

tüm dosyakarımı elkt.akımı olmayan cekmeceme koydum haftaya gittiğimde uğraşırım buarada geçen elekt.çarptığından her sabah korka korka dokunuyorum resmen dokunmaya korkuyorum çok komik görnüyorum eminim dışarıdan ama yapcak bişi yok

Canım bir ara banada oluyordu,toprakta yürüyeyim dedim tabii yürüyecek toprak bulamadım,o yüzden şöyle bir fikir geliştirdim arkadaşımın ofisindeki koca saksılı çiçeğin toprağını ellerimle karıştırıp alt üst ettim hem çiçeğe faydası olmuştu hemde bana :) illa ayaktan çıkacak diye birşey yok dimi sende dene bence canım

yün halı, yün çorap, yün kazak; yün yün yün. Statik elektrik üreticisi. Botlarından depoluyor olabilirsin ama yine de ayaklarından çıkacak. Ahşaba basmayı hiç bilmiyordum, geçen pazar alışverişte her mağazada çarpıldım. Topraklama yapmak lazım o da maalesef ki çıplak ayakla toprakta yürüyeceksin.
Bu arada etrafta amma çok ayaklı paratoner varmış. Yalnız değilmişim sevindim...

çıplak ayakla olmaz diyorsan bir yöntem daha icat edeyim arkadaşım senin için. Bir arkadaşın toprağa metal bir çubuk diksin, sen değil o dikcek. Saplasın işte. Sen de iki parmağınla tut, elektrik akımı toprağa gidecektir. Metalden geçerek. Yalnız ayaklarının filan yüne temas etmemesi lazım. Yoksa yine elektrik toplarsın..

bana da sürekli oluyor
evdeki saksılara gömüyorum ellerimi iyi geliyor
ama bi süre sonra yine oluyor
ayaklarımla da müsait ortam buldukça hep toprağı çiğnerim

Seni çok iyi anlıyorum asırı derece de stresliysem oluyor cat diye seste çıkıyor.tek çaresi kendini doldurmamak..ayrıca,banyoda Tuzla ve zeytinyağı karışımiyla vücudunu ov ve sporu tavsiye ederimm.

nasıl geçer hiçbir fikrim yok.. aynı durum bi arkadaşımda da vardı. koluma bi dokunmuştu.. resmen zıplamıştım olduğum yerden... titredim nasıl çok tuhaf bişeydi... ama toprağın elektriği çektiğini duymuştum bende..

bi ara bende de oluyordu..

özellikle alışveriş merkezindeki arabalardan acayip çarpılıyordum..

elimi arabaya değdirdiğim an çarpıyordu anlamadım neden olur acep bi ara oldu geçtii gerçi artık alışveriş merkezlerine gittiğimde o arabaaları kullanmıyorum çekçekler var daha rahat plastik

Elektrikli hatunlarıss anacımmm çarparıss çekeriss çarpılırıss

bende de okul olduğu sıralarda çok oluyordu hatta tıpçı oda arkadaşımla birbirimizi elinden 10 kuruş alacakken çarptığımı bilirim ve ikimiz de elimden kuruşa geçen şimşeği gördük.

stressiz olmak gerekiyor bence her şeyden önce.

ben bunu strese baglıyorum.dönem dönem bnde de oluyo.bi komsumuz var galiba o da elektrık yuklu ne zaman onunla opüşsek yuzumuze tokat yemiş giibi oluyoruz.bi de catırt die ses cıkıo.ama en şiddetlisi annemle alısveriş merkezindeyken yanlıslıkla ellerimiz çarptıgında cat diye bi ses gelmişti.sonrasında acı.nasıl çamasır suyu elimizi acar.parmagımın degdıgı yer aynen öle olmustu ve uzun sure sızladı...

depolanan elektrk atmanın yolu arkadasların dedıgı gıbı ya toprak ya da ılık bir duş

camasir makinesinde yunlu birsey yikayip giydin mi? bende de oluyordu hep, ozellikle elim birinin eline degse resmen kivilcim cikiyordu. yunluleri elde yikamaya basladiktan sonra sorun cozuldu.

yazılmışsa özür dilerim ama bir saksıya bir süre ellerinizi dayamak da çok etkili oluyor. burada yazılan öneriler zaten yeterince etkili ama ofiste toprak nasıl bulcam diyenler için yazdım.

bendede vardı bir zamanlar nereye dokunsam cızır cızır.hatta bir keresınde bi arkadasım gelmıstı calısıtıgm yere gıderken tokalastı ondada olmustu cok utanmıstım ama.topraga basmak elektrıgı alır canım denıyebılırsın

Kendimi Hatırladım bir an...
Banada Tam 1 Aydır İş Yerinde Olduğum Hergün günde 10-12 defa çarpıyor... Ciddi bir şekilde...
Sizdede sadece iş ortamındaysa belkide manyetik alandandır...
Gerçekten çok zor bir durum sürekli yaşayan anlar :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…