Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herhangi bi değişiklik olmuyor diye biliyorum.. geçmiş olsunkürtajdan sonra adet miktarında azalma olur mu bilginiz varmı??
bende bi azalma olmuştukürtajdan sonra adet miktarında azalma olur mu bilginiz varmı??
bende bi azalma olmuş
Duzeldimi peki suan adet günlerim normal ama 6 gün sürerken 4 e indi mesela sende durum nasıl korkulacak bişey mibende bi azalma olmuştu
ilaç yok ama neden böyle oldu anlamadım normalimi bu acabaolmuyor ama kullandıgın bır ılaç varsa ya da yasla orantılı azalma oluyor
Benim histeroskopiye kadar duzelmemisti ama iki ay once histeroskopi gecirdim ondan sonra artis oldu. Doktorlarin cok onemsedigi bi durum degil. Adet duzeninde degisim yoksa miktari uzunlugu cok onemli degil onemli kismi dongu suresi
Canim ben her ay aynı gün oluyorum ama süresi azaldı işte napcam bilmiyorum vallaBenim histeroskopiye kadar duzelmemisti ama iki ay once histeroskopi gecirdim ondan sonra artis oldu. Doktorlarin cok onemsedigi bi durum degil. Adet duzeninde degisim yoksa miktari uzunlugu cok onemli degil onemli kismi dongu suresi
Sende döngü problemide mi vardı canımBenim histeroskopiye kadar duzelmemisti ama iki ay once histeroskopi gecirdim ondan sonra artis oldu. Doktorlarin cok onemsedigi bi durum degil. Adet duzeninde degisim yoksa miktari uzunlugu cok onemli degil onemli kismi dongu suresi
dongum tamamen degisti aslinda kurtajdan beri once 28 gunde olurken simdi 26 gunde bir oluyorum. Ama dedigim gibi her ay duzenli oluyosan kisaligini doktorlar onemsemiyo. Sormustum ben cunku duzenli oluyosan 3 veya 4 gun olmasi o kadar onemli degilmis. miktarida ayni sekildeSende döngü problemide mi vardı canım
dongum tamamen degisti aslinda kurtajdan beri once 28 gunde olurken simdi 26 gunde bir oluyorum. Ama dedigim gibi her ay duzenli oluyosan kisaligini doktorlar onemsemiyo. Sormustum ben cunku duzenli oluyosan 3 veya 4 gun olmasi o kadar onemli degilmis. miktarida ayni sekilde[/ hanımlar ben 2 şubatta kürtaj oldum ilk iki gün çok hafif kanama oldu dogal olarak daha sonra 11 martta adet oldum 36 gün sonra yani çok yogun ve fazla oldu adetim normalde öyle fazla olmazdı 5 6 gün sürdü sanırım kürtaj sonrası oldugu için çok olur heralde dedim. daha sonra ikinci adetimi ben hala olmadım 10 gün önce idrar testi yaptım negatifti 3 4 gün önce bir daha yaptım yine negatif adert olacak gibi biraz hissettim hafif agrım vardı ama olmadım. ayrıca 10 12 gün kadar önce ufak bi kanlı akıntı geldi ve normal sarı kokulu akıntılar geldi dedim adet olacagım olmadı işte sonra ben de test yapmıştım. şimdi ben hamile miyim acaba testler negatif ayrıca hamile oldugumdaki gibi hissetmiyorum göğüslerim falan çok agrı yapmıştı hamile oldugumda ve kasıklarım çok agrımıştı bıçak saplanıyor gibiydi öyle bişiey de hissetmiyorum]
Kurtaj sonrasi hic doktora gittin mi pekihanımlar ben 2 şubatta kürtaj oldum ilk iki gün çok hafif kanama oldu dogal olarak daha sonra 11 martta adet oldum 36 gün sonra yani çok yogun ve fazla oldu adetim normalde öyle fazla olmazdı 5 6 gün sürdü sanırım kürtaj sonrası oldugu için çok olur heralde dedim. daha sonra ikinci adetimi ben hala olmadım 10 gün önce idrar testi yaptım negatifti 3 4 gün önce bir daha yaptım yine negatif adert olacak gibi biraz hissettim hafif agrım vardı ama olmadım. ayrıca 10 12 gün kadar önce ufak bi kanlı akıntı geldi ve normal sarı kokulu akıntılar geldi dedim adet olacagım olmadı işte sonra ben de test yapmıştım. şimdi ben hamile miyim acaba testler negatif ayrıca hamile oldugumdaki gibi hissetmiyorum göğüslerim falan çok agrı yapmıştı hamile oldugumda ve kasıklarım çok agrımıştı bıçak saplanıyor gibiydi öyle bişiey de hissetmiyorum
Ya acikcasi soyle idrar testleri zaman zaman yaniltici olabiliyo ama bu hamile degilsin demekte degil. Ilk isin bi doktora gidip muayene olmak ve kanda gebelik baktirmak olmali. Gerisi gelir zaten. Ufak sapmalar normal ama seniN durumun biraz fazla geldi bana. Iyi bir ultrason ve hormon testi gerekiyo sanki.gecmis olsun ayricahanımlar ben 2 şubatta kürtaj oldum ilk iki gün çok hafif kanama oldu dogal olarak daha sonra 11 martta adet oldum 36 gün sonra yani çok yogun ve fazla oldu adetim normalde öyle fazla olmazdı 5 6 gün sürdü sanırım kürtaj sonrası oldugu için çok olur heralde dedim. daha sonra ikinci adetimi ben hala olmadım 10 gün önce idrar testi yaptım negatifti 3 4 gün önce bir daha yaptım yine negatif adert olacak gibi biraz hissettim hafif agrım vardı ama olmadım. ayrıca 10 12 gün kadar önce ufak bi kanlı akıntı geldi ve normal sarı kokulu akıntılar geldi dedim adet olacagım olmadı işte sonra ben de test yapmıştım. şimdi ben hamile miyim acaba testler negatif ayrıca hamile oldugumdaki gibi hissetmiyorum göğüslerim falan çok agrı yapmıştı hamile oldugumda ve kasıklarım çok agrımıştı bıçak saplanıyor gibiydi öyle bişiey de hissetmiyorum
Tabiki olur. Ama en kisa zamanda bi doktora gorun negatif bile ciksa Ihmal etmebben yarın acilde baktırsam beta hcg ye ona göre davransam olur heralde