arkadaşlar kürtaj hakkında????

olmuyor ama kullandıgın bır ılaç varsa ya da yasla orantılı azalma oluyor

Benim histeroskopiye kadar duzelmemisti ama iki ay once histeroskopi gecirdim ondan sonra artis oldu. Doktorlarin cok onemsedigi bi durum degil. Adet duzeninde degisim yoksa miktari uzunlugu cok onemli degil onemli kismi dongu suresi

Benim histeroskopiye kadar duzelmemisti ama iki ay once histeroskopi gecirdim ondan sonra artis oldu. Doktorlarin cok onemsedigi bi durum degil. Adet duzeninde degisim yoksa miktari uzunlugu cok onemli degil onemli kismi dongu suresi
Canim ben her ay aynı gün oluyorum ama süresi azaldı işte napcam bilmiyorum valla

Sende döngü problemide mi vardı canım

Sende döngü problemide mi vardı canım
dongum tamamen degisti aslinda kurtajdan beri once 28 gunde olurken simdi 26 gunde bir oluyorum. Ama dedigim gibi her ay duzenli oluyosan kisaligini doktorlar onemsemiyo. Sormustum ben cunku duzenli oluyosan 3 veya 4 gun olmasi o kadar onemli degilmis. miktarida ayni sekilde

hanımlar ben 2 şubatta kürtaj oldum ilk iki gün çok hafif kanama oldu dogal olarak daha sonra 11 martta adet oldum 36 gün sonra yani çok yogun ve fazla oldu adetim normalde öyle fazla olmazdı 5 6 gün sürdü sanırım kürtaj sonrası oldugu için çok olur heralde dedim. daha sonra ikinci adetimi ben hala olmadım 10 gün önce idrar testi yaptım negatifti 3 4 gün önce bir daha yaptım yine negatif adert olacak gibi biraz hissettim hafif agrım vardı ama olmadım. ayrıca 10 12 gün kadar önce ufak bi kanlı akıntı geldi ve normal sarı kokulu akıntılar geldi dedim adet olacagım olmadı işte sonra ben de test yapmıştım. şimdi ben hamile miyim acaba testler negatif ayrıca hamile oldugumdaki gibi hissetmiyorum göğüslerim falan çok agrı yapmıştı hamile oldugumda ve kasıklarım çok agrımıştı bıçak saplanıyor gibiydi öyle bişiey de hissetmiyorum

dongum tamamen degisti aslinda kurtajdan beri once 28 gunde olurken simdi 26 gunde bir oluyorum. Ama dedigim gibi her ay duzenli oluyosan kisaligini doktorlar onemsemiyo. Sormustum ben cunku duzenli oluyosan 3 veya 4 gun olmasi o kadar onemli degilmis. miktarida ayni sekilde[/ hanımlar ben 2 şubatta kürtaj oldum ilk iki gün çok hafif kanama oldu dogal olarak daha sonra 11 martta adet oldum 36 gün sonra yani çok yogun ve fazla oldu adetim normalde öyle fazla olmazdı 5 6 gün sürdü sanırım kürtaj sonrası oldugu için çok olur heralde dedim. daha sonra ikinci adetimi ben hala olmadım 10 gün önce idrar testi yaptım negatifti 3 4 gün önce bir daha yaptım yine negatif adert olacak gibi biraz hissettim hafif agrım vardı ama olmadım. ayrıca 10 12 gün kadar önce ufak bi kanlı akıntı geldi ve normal sarı kokulu akıntılar geldi dedim adet olacagım olmadı işte sonra ben de test yapmıştım. şimdi ben hamile miyim acaba testler negatif ayrıca hamile oldugumdaki gibi hissetmiyorum göğüslerim falan çok agrı yapmıştı hamile oldugumda ve kasıklarım çok agrımıştı bıçak saplanıyor gibiydi öyle bişiey de hissetmiyorum]

Ben kurtajdan sonra tam gunumde regl oldum denk gelmiste olabilir ama ne azalma ne artma vardi gayet normaldi ve sonraki aylarda herzaman ki gibi devam etti sadece bu ay 1 hafta filan gecikti oyle geldi mevsim gecisinden herhalde genel olarak hep duzenliydi operasyon sonrasida duzenli gordum

hanımlar ben 2 şubatta kürtaj oldum ilk iki gün çok hafif kanama oldu dogal olarak daha sonra 11 martta adet oldum 36 gün sonra yani çok yogun ve fazla oldu adetim normalde öyle fazla olmazdı 5 6 gün sürdü sanırım kürtaj sonrası oldugu için çok olur heralde dedim. daha sonra ikinci adetimi ben hala olmadım 10 gün önce idrar testi yaptım negatifti 3 4 gün önce bir daha yaptım yine negatif adert olacak gibi biraz hissettim hafif agrım vardı ama olmadım. ayrıca 10 12 gün kadar önce ufak bi kanlı akıntı geldi ve normal sarı kokulu akıntılar geldi dedim adet olacagım olmadı işte sonra ben de test yapmıştım. şimdi ben hamile miyim acaba testler negatif ayrıca hamile oldugumdaki gibi hissetmiyorum göğüslerim falan çok agrı yapmıştı hamile oldugumda ve kasıklarım çok agrımıştı bıçak saplanıyor gibiydi öyle bişiey de hissetmiyorum
Kurtaj sonrasi hic doktora gittin mi peki

Ya acikcasi soyle idrar testleri zaman zaman yaniltici olabiliyo ama bu hamile degilsin demekte degil. Ilk isin bi doktora gidip muayene olmak ve kanda gebelik baktirmak olmali. Gerisi gelir zaten. Ufak sapmalar normal ama seniN durumun biraz fazla geldi bana. Iyi bir ultrason ve hormon testi gerekiyo sanki.gecmis olsun ayrica

yok ya gidemedim ankara da olmuştum kürtajı işten izin alamadım çok başarılı geçmişti operasyon ilk adetimi de olunca gitmedim ben de

bben yarın acilde baktırsam beta hcg ye ona göre davransam olur heralde

tamam canım ne olabilir ki acaba negatif çıksa bile

Back
X