• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar kv mle gezme problemi .. haksızmıyım ?

LEMIN

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
97
1
6
İzmir
arkadaşlar slm... kv temin beni aradı ve misafirliğe oturmaya gidelim dedi . eşimle kararlaştırdğımız için başka bir yere oturmaya gideceğizi söyledim tamm kızm dedi . kaç kere kv ye söyledin bir yere gidilmeden önce karalaştıralım öyle gidelim dedim ama anlamıyor. kv me bir planımız olabilir yada bze misafir gelebilir acil işimim çıkabilir beni anla anne ben çalışan kadınm alınmaca kırılmaca olmasın dedim . geçenlerde anneannem rahatsızlandı acil durum beni çağırdı . o günde kararlaştırmışlar bir yere misafirliğe gdilcek tabi bana söylendi 3 gün öncesinden şuraya gdilecek dye tabi kv surat astı tavır koydu. yne geçenlerdede tm işten geldi şuraya gdelim dedi ama zaten yorulmuşum eşimle planımız olabilir hiç düşünmüyor . kv mi uyardım bi ara düzeldi yne aynı davranmaya başladı. ne yapacağımı şaşırdım artık arkadaşlar sizinde böyle mi ? ben çalışan bir bayan olarak kv me 2 -3 gün kararlaştıralım öyle gdelim desemde anlamıyor haksızmıyım arkadaşlar?

Haklisin tabi, zamanin oldugunda, arada bir sen söyle ona, Anne suraya gidelim diye.
Öylelikle kadinda mutlu olur, zamani olunca geliyo gelin der, kafasina göre seni cagirmaktan vazgecer belki.:44:

Yada iyice simarir sürekli arar, bilemedim simdi:7:

benım kv de oyleydı tam gıdecegı zaman emrıvakı yapardı cocuk var ev anne sunu daha once soyle fıkrımı al sımdı gelemem dedıgmdede hemen esıme karın bızım akrabalara glmek ıstemyo derdı bende en sonunda kızdım nereye cagrsa hayır dedım esım glrse bende ozaman gelırım dedım sonunda vazgectı artık cagrmıyor rahatım :)

Haklısın bence. K.validenin arkadaşlarıyla takılmak zorunda değilsin,jenerasyon farkı var bir kere :6::6::7::7:

sen hayır demeye devam et bence....bir süre sonra alışır nasılsa....bizim öyle oldu...her gittikleri yere sepet gibi taşımak zorundalar ya:47:plansız hareket edilmesinden nefret ederim....arayıp da diyorsa yada altlı üstlü oturuyordunuz değilmi,kapıya geliyorsa.iyiyim sen nasılsın deme,iyiyim şuraya gidiyordum tam,yada tam çıkıyordum bende sen nasılsın de...bak çok işe yarıyor....beni arayıp arayıp uygunmusun değilmisin demeden hadiiii şuraya gidiyoruz,hadi size geleceğiz,hadi buraya gel diye diye ömrümü yediler....meğerse buna ben fırsatveriyormuşum....telefonu açınca napıyorsun kızım diyordu,iyiyim anne siz nasılnızı dedikten sonra bomba haber geliyordu....baktım olmuyorr....iyiyim ben de ablamdayım,çarşıdayım siz napıyorsunuz deyince hiçbirşey diyemeden kapattığını bilirim:52:şimdi bize de geldikleri yok doğru dürüst....her hafta bizdelerdi yeni evlendiğimiz zamanlar....tam biryere gidecek oluyoruz zırrr telefon biz geliyoruz işin var mı uygunmusun yokk....okadar sinir oluyordum ki....hatta birkere telefonumu açmayı unutmuşum bir pazar sabahı....eşim de ogün çalışacaktı....kapıya dayandılar:53:kahvaltıya çağıracaklarmıştı,merak etmişler iyi hoş....eee hadi gidiyoruz...anne ben gelemem işlerim var diyorum yapışıyor...duş almam lazım dedim...eee biz bekleyelim:53::53:yok benim işim uzun sürer diyorum ozaman bizde yıkan:52::52::52:allahımm ogün edeceğiz kahvaltı farzzz çünkü:53:zor gönderdim....ama direndim gitmedim...küserlerse küssünler...emir eri yok karşılarında...daha olmadı kapıya geliyorsa dola başına havluyu banyodan fırladım önemli birşey oldu sandım çok hoşsun anne işlerim olabileceğini unutuyorsun sanırım deyiver:27:

Eşiniz annesini kırmadan söyleyebilir.
Sizin şikayet ettitğinizi düşünmesine fırsat vermeden ama.
Bazı zamanlar işi oluyor, gelemediği zamanlar o da rahatsız oluyor.
Daha önceden kararlıştırsanız daha iyi olur gibi mesela..

cnm ya benmde seninki gbiydi ben gelemem işim var filanca yere gdicem öyle böyle yalan söyledim ne yapayım herzaman kvle takılamamki.. şimdi beni fazla çağırmıyor 3-4 gün öncesinden arıyor :) öyle misafirliğe gidiyoruz

arkadaşlar slm... kv temin beni aradı ve misafirliğe oturmaya gidelim dedi . eşimle kararlaştırdğımız için başka bir yere oturmaya gideceğizi söyledim tamm kızm dedi . kaç kere kv ye söyledin bir yere gidilmeden önce karalaştıralım öyle gidelim dedim ama anlamıyor. kv me bir planımız olabilir yada bze misafir gelebilir acil işimim çıkabilir beni anla anne ben çalışan kadınm alınmaca kırılmaca olmasın dedim . geçenlerde anneannem rahatsızlandı acil durum beni çağırdı . o günde kararlaştırmışlar bir yere misafirliğe gdilcek tabi bana söylendi 3 gün öncesinden şuraya gdilecek dye tabi kv surat astı tavır koydu. yne geçenlerdede tm işten geldi şuraya gdelim dedi ama zaten yorulmuşum eşimle planımız olabilir hiç düşünmüyor . kv mi uyardım bi ara düzeldi yne aynı davranmaya başladı. ne yapacağımı şaşırdım artık arkadaşlar sizinde böyle mi ? ben çalışan bir bayan olarak kv me 2 -3 gün kararlaştıralım öyle gdelim desemde anlamıyor haksızmıyım arkadaşlar?

aynı durum bendede mevcut :) çalışıyorum sabah 7/30 akşam 7de evde oluyorum ama 2 kişi olunca yemek yapılmıyor ev dağılmıyor alışveirş olmuyor arkadaş akraba ziyareti olmuor birbirimize vakit ayırmamız gerekmiyor gibi düşünülüyor her hafta gitmen gerekiyor gibi vurgulanıyor ben çektim isyan bayrağını herhafta ne bu yoklamamı dedim :) bizimde arkadaşlarımız akrabalarımız var biz sadece annenlere mi vakit ayıracağız sadace c.tesi 2den sonra pazar günü kalıyor bize , bende teyze hala amca dayı ve çocuklarının düğünlerinin dışında kalan akraba düğünlerini iptal ettim gitmiyorum, geçen pazar annemin 1.yıl sene mevlütü vardı ona mevlüt okuttuk ablamda bir önceki akşam düğünleri vardı misafir falan olur dedi mevlüte gelmedi . bu c.teside bebek mevlütleri var bir akrabalarının ben işteyim geç çıkıorum diyorum o çıkınca gel mevlüte yetişmesende olur diyo ama ben gitmeyecektim artık mazeretimde var gitmiyorum.kv görümcesinin çocuğu(yaş olarak büyük) beni merak ediormuş bana diyo ona gidelim hiçççç işimolmaz eşyamıyım ben gidip kendimimi göstereceğim hiç işim gücüm yok yokyok uzak durup mesafe koymakta fayda var :)

Benimde bu tarz bi olay başıma geldi artık gelmiyor çünkü görüşmüyorum.

Cuma gününden eşime cumartesi günü pazara gideceğimi söyledim o zaman bebeğim 1 aylık falandı.Tamam dedi eşim git,annem gelip alacaktı beni arabayla evimiz uzak biraz pazara,annem yardım edecekti bana.
Sabahın köründe kv aradı komşunun gelini gelecek bugün sana dedi bende musayit degilim anne pazara gitcem evde bişey kalmamıs annem gelip alacak beni dedim ama hediye getirecekler ayıp olur dedi bende bugun musayt degilm sonra gelsinler dedim eyi gelmesinler dedi yüzüme kapattı ki eşim söylemişti anne tek tek getirme mevlütte getir butun komsuları diye ama dinleyen olmadı.

Sonuç:10 gün gorusmediler eşimde aradı napıyosunuz niye gelmiyosunuz diye oda demişki siz kendi evinizde oturun bizde kendi evimizde oturalım deyip kapattı yuzune.

Eşim ve ben şok olduk,ondan sonrasında kp de sen evine misafir mi kabul ediyonda biz gelelim dedi.Ben sanki evime gelmeyin dedim musayit degilim dedim diye böyle yaptılar hayır istemiyorum gelmesinler desem nolcaktı acaba.:ssz:

Back
X