Arkadaşlar lütfen akıl verin😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben iftira atmadım hanimefendi cim .. nerden biliyorsunuz dedim.Benim esimin var . Kendi markası da var. Benim de vardi ama ben beceremedim ve bıraktım? Hep reklam da verdim hatta. Ama ne alaka ki? Simdi kendi sitemiz olunca (ki vardi) burda kocasını aldatmış kadınlara muazzam tavsiye verebilme yeteneğine sahip mi oluyoruz?

Tabii ki de sahip oluyoruz. Sizin haberiniz yok mu😂

Selamun aleyküm arkadaşlar.uzatmadan konuya giricem.yaşım 31.3 yıllık evliyim eşimi de çok seviyorum . özel bi büroda çalışıyorum büroda ortalama 4-5 kişi oluyoruz.3.5 ay önce patronumla eşimi aldattım.sadece ikimiz vardık ve bir an şeytana uydum.patronum bekar ve çok ilgili bir adamdı bana karşı hep.bunun hep farkındaydım.o gün kimsede olmadığı için nefsime yenik düştüm.ama aylardır çok pişmanım.ne yemek yiyorum doğru dürüst ne uyku uyuyabiliyorum.lütfen kınamayın zaten durumum kötü hayattan zevk bile alamıyorum artık.kimseyle de derdimi paylaşamıyorum.şu saat oldu gözüme uyku girmiyor.eşim içerde uyuyor.ben napıcam bu böyle devam etmiyor.eşimin yanında bile gözlerim doluyor aklıma geldikçe.zamanı geri alabilme şansım olsaydı diye hep kendi kendime düşünüyorum.
Boşan demeyin lütfen ben eşime aşığım onsuz yaşayamam.söylersem de o boşanır benden.bu olaydan sonra patronum iki kez daha ilişki teklif etti ama kabul etmedim .hata olduğunu pişman olduğumu söyledim.o işyerinden ayrılamıyorum.
ayrılma imkanım olsa bir dk bile düşünmem .patronumu görmek de acı veriyor,o iş yerinde bulunmak yaptığım şey aklıma geliyor sürekli kafayı yemek üzereyim nolur bir akıl verin

Çözümü buldun ama bi de ben yaziim...

Aleyküm selam arkadaşım...Öncelikle böyle dindar bi girişi herhalde günahlardan arınmak için yazdın yoksa genel alışkanlığın mı?...Olsun..Özel büroda çalışıosun, büroda 4-5 kişi oluyorsunuz...Tam sayı niye yok? Çalışan sayısı bellidir 4 mi 5 mi? Bi kişi niye belirsiz oluyo ? Bir de 4 kişi çalışıyoruz yerine 4-5 kişi oluyoruz ...Sanki güne gitmişsin de işte altın gününde 4-5 kişi oluyoruz gibisine cok stabil olmayan bişi gibi...Çalışan bi insan oluyoruz demez çalışıyoruz der ama neyse

Özel büro bi de, kamu bürosu da mı varmış? Büroda gibi eski bi tabiri kullandıgına göre daktilo da vardır şimdi orda

O gün kimse de olmadığı için nefsine yenik düştün...Biri olaydı düşmezdim diosun, e bi zahmet....
Bidaha teklif etmiş o zaman birileri mi vardı?

Mucize çözümü de buldun oh valla öpücüğünü de atmışsın senden mutlusu yok...Nedir yani kliseye gidip günah felan mı çıkaracaksın ?

Son düzenleme:
Arkadaşlar sizde kıskançlık problemi mi var acaba?toplu olarak soruyorum?
Ben de var. Herkese bosan diyorum diye evlilikleri kıskandığım söyleniyor..

Bu etiketi ustumden atmak ıcın artık cift terapıstı onermeye basladım

Çözümü buldun ama bi de ben yaziim...

Aleyküm selam arkadaşım...Öncelikle böyle dindar bi girişi herhalde günahlardan arınmak için yazdın yoksa genel alışkanlığın mı?...Olsun..Özel büroda çalışıosun, büroda 4-5 kişi oluyorsunuz...Tam sayı niye yok? Çalışan sayısı bellidir 4 mi 5 mi? Bi kişi niye belirsiz oluyo ?

O gün kimse de olmadığı için nefsine yenik düştün...Biri olaydı düşmezdim diosun, e bi zahmet....
Bidaha teklif etmiş o zaman birileri mi vardı?

Mucize çözümü de buldun oh valla öpücüğünü de atmışsın senden mutlusu yok...Nedir yani kliseye gidip günah felan mı çıkaracaksın ?

Stajyer olabilir o bi kisi😂

Ben niye iki yorum yazmışım ilkinde ne yazdığımı unuttum ikincide toparlamışım ahh sevil ne yaptın bana 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X