- 19 Mart 2020
- 35
- 53
- 3
- 36
- Konu Sahibi sevilhanim89
Söylemeyin ona rica ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle bi yazmış ki tek çözümü var tamamen kurtulacaksınız diyeHaletiruhiyesiharap hanım bende merak ettim![]()
Aplaaa gerçekler zoruna mı gitti herkese açık bi platformda yaptığın haysiyetsizliği paylaşıyosun sen bunu paylaşırken ben sana böyle bişey paylaşma dedim mi çok ayıp üzdün bakRica ediyorum bana yorum yapmayın siz
Uranyum em de diyebilir, sevıl hanım lutfen ona söylemeyin yazmıs benim ıcın.Öyle bi yazmış ki tek çözümü var tamamen kurtulacaksınız diye
Arsenik mi iç dedi diye düşündüm bi an![]()
Hı hı arsenik iç dedi size de tavsiye ederimÖyle bi yazmış ki tek çözümü var tamamen kurtulacaksınız diye
Çok kibar karısınız sevilhanim. Kibar olduğunuz kadar da , neyse .Söylemeyin ona rica ediyorum
Ahahhaa çatlıycam gülmekten yaÖyle bi yazmış ki tek çözümü var tamamen kurtulacaksınız diye
Ben sizi anlıyorum Sevil hanım, aşırı iknayım şu an hatta. Eşinize olan aşkınıza da hörmet ettimNeden pişmanlığımla,acımla dalga geçiyorsunuz?çok pişmanım anlamıyorsunuz.
Bu konunun fake olduguna eminim ama kanitlayamam
Buro ayrintisi vermissin hikaye gibi duzenlemissin yaziyi
Bu kadar hatali ve pisman olan bi kadinin bu sekilde yazmasi cok zor asvajak
Ama gercekse de zaten allah belani yakinda verecektir bekle ve gor![]()
Belki de demiştir ki acılarına son vermen için dua et coronavirüs seni bulsun bu ihtimal daha fazla bana göreUranyum em de diyebilir, sevıl hanım lutfen ona söylemeyin yazmıs benim ıcın.
Ogrenemeyebılırız![]()
Yaa biz çatladık burda bize niye söylemedinizTeşekküre gerek yok.Yazdığım her şeyi yap S sevilhanim89
Kocam beni yataktan atmasın diye salona geldim gülmekten çatlıycam vallaBen sizi anlıyorum Sevil hanım, aşırı iknayım şu an hatta. Eşinize olan aşkınıza da hörmet ettimyapmışsınız bir hırtlık, noolcak hepimiz insanız neticede olur öyle arada. Çok ağlıyormuşsunuz, ağlamayın hiç kıyamam
eşiniz duysa o da kıyamaz bence, aşırı eminim buna, çümkü aşkkk
![]()
Hadi itiraf et patronun performansı işteki kadar iyi değildi dimiHı hı arsenik iç dedi size de tavsiye ederim
Teşekkür etmeyi unuttum heyecandanTeşekküre gerek yok.Yazdığım her şeyi yap S sevilhanim89
Karşılığı ne olacak merak ettik ?Teşekkür etmeyi unuttum heyecandanAllah ne muradın varsa versin .herkes dalga geçti ama siz çözüm buldunuz.bu arada bunu asla karşılıksız bırakmayacağım
Nasıl anladın?