Arkadaşlar lütfen akıl verin😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla biz ne diyelim Sevil Hanimcigim yani pismanligindan anladigim kadariyla dahada patronumla olmam esime asigim gibi bir seyler yazmissiniz.Tek diyecegim bu noktada aşk kelimesinin bu konuda ne isi var onu ben anlayamadim.Ha derseniz ben yaptigimdan pismanim esimin yuzune utanctan bakamiyorum ben bunu anlarim ama aşk sizin konuda fazla.

Neden pişmanlığımla,acımla dalga geçiyorsunuz?çok pişmanım anlamıyorsunuz.
Ben sizi anlıyorum Sevil hanım, aşırı iknayım şu an hatta. Eşinize olan aşkınıza da hörmet ettim 😍 yapmışsınız bir hırtlık, noolcak hepimiz insanız neticede olur öyle arada. Çok ağlıyormuşsunuz, ağlamayın hiç kıyamam 😍 eşiniz duysa o da kıyamaz bence, aşırı eminim buna, çümkü aşkkk 😍

Bu konunun fake olduguna eminim ama kanitlayamam😂

Buro ayrintisi vermissin hikaye gibi duzenlemissin yaziyi😂

Bu kadar hatali ve pisman olan bi kadinin bu sekilde yazmasi cok zor asvajak

Ama gercekse de zaten allah belani yakinda verecektir bekle ve gor 😂😂

Nasıl anladın?

Ben sizi anlıyorum Sevil hanım, aşırı iknayım şu an hatta. Eşinize olan aşkınıza da hörmet ettim 😍 yapmışsınız bir hırtlık, noolcak hepimiz insanız neticede olur öyle arada. Çok ağlıyormuşsunuz, ağlamayın hiç kıyamam 😍 eşiniz duysa o da kıyamaz bence, aşırı eminim buna, çümkü aşkkk 😍
Kocam beni yataktan atmasın diye salona geldim gülmekten çatlıycam valla 😂😂

Hı hı arsenik iç dedi size de tavsiye ederim
Hadi itiraf et patronun performansı işteki kadar iyi değildi dimi
Yoksa bu kadar çabuk pişman olmazdın
Sonuçta adam 2,3 terfi teklif etmiş
Hayır bide 2.olmadan 3.yü nasıl teklif ediyor akıllara zarar

Nasıl anladın?

Cunku ben sevil im dermisim 😂😂

Belli erkek beyin yazim tarzi
Cok mantiksal
Selamun aleykum diye girmis aldatma konusuna kahveye dalar gibi

Deminden beri dalga geciyoruz asla çizgiyi bozmuyor. Bi kadin olsa simdiye carlardi. Mesela bu konuda biz ban yesek bile o yemez o kadar duzeyli😂😋

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X