ah bir bilsem ben neden bencil olamıyorm neden kndmi kahrediyorm senın şuan yazdklarnı bn kendime her sefernde söylüyorm ypma etme ağlama umursama ama yapamıyorm neden bilmiyorm gelmdğnde durmadan arıyorm salak gbi ağlıyorm karşsnda neden dşyorm ypma dyorm susuyor hçbişi demiyor bi hfta on gün konşmyz snra hoppala tekrar bşlarz konşmya mutlu olurz bi hfta yda bn öyle sanırm mutluluk oyunu oynarm hyda en bşa dönerz canıma kıymıyosam zaten bi allh korkusu birde ailem üzülmesin yoksa inan bir an önce rabbime kavuşaym istiyorm dünyevi şeyleri düşünp üzlmktense orda ne cezm vrsa çekeyim.
ben bu adamsz olamam seviyorm nefes alamam bn çocğu kendm için istiyorm bu hytta bğlanblceğm tutunablceğm sadece bna ait bi parça olsun istiyorm belki bencilce blki o çock mutlu bi ailede büyümicek ama çok mu şey istiyorm??????????
canım tespitimde yanılmamışım. Çok sevdiğin belli ama hastalıklı hale getirme bu duyguyu anlatabildim mi? Ayrıca çok şey istemiyosun gayet doğal arzu ettiklerin fakaaat doğru zaman doğru insan ok? İNşallah ailen çoluk çocuk genişler büyür çk mutlu olursun bunlar geçici bir bunalım olarak kalır. Fakat sen lütfen bir uzmanla görüş çünkü kuduğun cümleler çok uçlarda onsuz nefs alamam ne demek inançlı bir kızsın Allah korkum var diyosun peki onsuz nefes alamam ne demek? biraz sakinleş bu kadar erafında dolaşma hatta sen sor bugü evde misin gece dışardamısın ona göre bende program yapıcam de yahuu ..bırak o düşünsün biraz da. adam o kadar eminki dışarda keyif yaparken senin ağlak ağlak evde oturduğundan. Sana kocan kışkırt demiyorum asla yanlış anlama lütfen sana ait olan hayatı yaşa diyorum yoksa o çok sevdiğin adam sana bir pul kadar değer vermediğini birgün gelir şak diye söyler ve gider hadi topla kendni ondan sonra... çocuk knusunuda şu aralar hiç düşünme erim sağlıklı düşünmeyecek kadar eşine bağımlı durmdasın aman arkadaşım aman sakin ol biraz bekle lütfen . sukunetin sana getirdiklerine inanamayacaksın. konuşmak için doğru zamanı kolla. bırak ilk konuşan o olsun hiçbir zaman onun adına yorum yapma bırak ne kadar ifade edebiliyosa kendini o kadarı ile yetin biraz eşin çaresiz kalmış ve yetersizlik hissediyor bunun sebebni ancak ve ancak sen bilirsin birde o anlatabildim mi çare senin dilnde ve tavırlarında. susman gereken yerde çatlayacağını bilsen de sus konuşman gereken yerde konuş ve daha çok onu dinle sadece dinle !