Arkadaslar lutfen beni aydinlatin

Kubra Karadag

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2019
12
1
6
28
Hastalığıma 2 gun var ama ben 1 haftadır aşırı bel ağrısı ve kasık ağrılarım var oturduğum yerden zor kalkıyorum diyebilirim . Cocuk istiyorum bu arada gogus uçlarım bir kaç kez diklesti bu arada kabızm kaç gündür hamilemiyim sizce bundan 8 ay önce bir kurtajm oldu eğer ki hamilesem bu bel ağrısı ve kasik agrım normal mi

canım seni umutlandırmak istemem tabiki ama erken gebelik testleri var ondan yapabilirsin yada kan verebilirsin daha net öğrenmiş olursun bende 8 ay önce kürtaj olmak zorunda kalmıştım ve şimdi yeniden deniyoruz ama 3 aydır olmuyor malesef Allah nasip etmeyince olmuyor geçtiğimiz ay senin yazdığın belirtilen hepsini yaşadım umutlanmıştım hatta ama bişiy çıkmamıştı bende o belirtileri yaşamamızda gebelik çok istediğimiz için galiba hakkımızda hayırlısı olsun yeniden sağlıklı bi şekilde gebe kalabiliriz inş

P

Mrb cnm bundan baya önce yazmstm kaşık ağrılarım falan var diye çok şükür o an hamileymişim ama geç döllenme olmş şuan 6 aylık hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin amin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…