Arkadaşlar lütfen bilgi verir misiniz arkadaşım bu yüzden gece gündüz ağlıyor

Laraaa12

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2023
286
-46
18
Merhaba arkadaşlar 'yakın bir dostum için yazıyorum kendisi böyle hesap açmayı bilmediği için yazarmisin diye rica eti. Yaklaşık 9aydir evli ' ve ilk aylardan 4aya kadar korumasız ilişkiye girip fakat o zamanlar yeni evli oldukları için arkadaşım hep öyle istemiş 'sonrasında sıra sıra cinselikte boşalmalara başlanmış. fakat dediği şey sıvı çoğu dökülüyor bazen ayaklarını duvara kaldırıp 'beklemiş Yarım saat sonra tekrar sıvı çıkıyormuş kendini duzeltinde saatlerce beklemede aya kalktinda dökülüyor bazen ise lavaboya vs' gidiyor 9aydir 'bir bebek ortaya gelmediği için .kaynanansi sürekli sürekli soruyor sen korunuyormusun diye fakat kız bilerek korundunu ima ediyor .çünkü çocukları mi olmuyor düşüncesi daha beli değilken kafaya girmesinden hastane için hep bu ay da olmazsa diğer ayda olmazsa dediler ve hala gitmedi bu neyden kaynaklanıyor sizce çocukları olmayacak mı??

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar 'yakın bir dostum için yazıyorum kendisi böyle hesap açmayı bilmediği için yazarmisin diye rica eti. Yaklaşık 9aydir evli ' ve ilk aylardan 4aya kadar korumasız ilişkiye girip fakat erkek içine atmıyordu o zamanlar yeni evli oldukları için arkadaşım hep öyle istemiş 'sonrasında sıra sıra cinselikte boşalmalara başlanmış. fakat dediği şey sıvı çoğu dökülüyor bazen ayaklarını duvara kaldırıp 'beklemiş Yarım saat sonra tekrar sıvı çıkıyormuş kendini duzeltinde saatlerce beklemede aya kalktinda dökülüyor bazen ise lavaboya vs' gidiyor 9aydir 'bir bebek ortaya gelmediği için .kaynanansi sürekli sürekli soruyor sen korunuyormusun diye fakat kız bilerek korundunu ima ediyor .çünkü çocukları mi olmuyor düşüncesi daha beli değilken kafaya girmesinden hastane için hep bu ay da olmazsa diğer ayda olmazsa dediler ve hala gitmedi bu neyden kaynaklanıyor sizce çocukları olmayacak mı??
İçine atmıyordu? Hepsi içinde kalacak değil ya orda milyonlarcası var. 1 tanesi yetiyor döllenmeye.

Merhaba arkadaşlar 'yakın bir dostum için yazıyorum kendisi böyle hesap açmayı bilmediği için yazarmisin diye rica eti. Yaklaşık 9aydir evli ' ve ilk aylardan 4aya kadar korumasız ilişkiye girip fakat erkek içine atmıyordu o zamanlar yeni evli oldukları için arkadaşım hep öyle istemiş 'sonrasında sıra sıra cinselikte boşalmalara başlanmış. fakat dediği şey sıvı çoğu dökülüyor bazen ayaklarını duvara kaldırıp 'beklemiş Yarım saat sonra tekrar sıvı çıkıyormuş kendini duzeltinde saatlerce beklemede aya kalktinda dökülüyor bazen ise lavaboya vs' gidiyor 9aydir 'bir bebek ortaya gelmediği için .kaynanansi sürekli sürekli soruyor sen korunuyormusun diye fakat kız bilerek korundunu ima ediyor .çünkü çocukları mi olmuyor düşüncesi daha beli değilken kafaya girmesinden hastane için hep bu ay da olmazsa diğer ayda olmazsa dediler ve hala gitmedi bu neyden kaynaklanıyor sizce çocukları olmayacak mı??

Biz çok kırıcı insanlarız yorumlarımız size iyi gelecek mi?

Arkadaşınız nereli, içe atmıyor, bir bebek ortaya gelmiyor garip cümleler, neyse.

Sperm illaki akacak, ayağa kalktığında hiçbir şey gelmemesi mümkün değil. Kaynanasını da sustursun ona ne? Doktora gidebilir ayrıca

9aydir işte tutmuyor
Tutmayabilir. İlla hemen hamile kalıcak diye bi mecburiyet mi var ki? Vücut hazır değildir tutmuyordur. 2 3 sene hatta 7 8 sene uğraşanlar var. 9 ay için gece gündüz ağlamak nedir arkadaşınız hala çocuk kafasında ağlayınca olacak mı sanıyor? Ayrıca içine atmıyor kelimesi çok iğrenç.

(Arkadaşım için yazıyorum )

Doktora gitsin. Sorun kendindeymiş gibi davranıyor da belki eşten kaynaklı.

Bir de kayınvalidesi oğlunun cinsel hayatına çok meraklıysa bir gün çağırsınlar onları izlesin sevişirken. Nerede yanlış yapıyorlar anlatır

Tutmayabilir. İlla hemen hamile kalıcak diye bi mecburiyet mi var ki? Vücut hazır değildir tutmuyordur. 2 3 sene hatta 7 8 sene uğraşanlar var. 9 ay için gece gündüz ağlamak nedir arkadaşınız hala çocuk kafasında ağlayınca olacak mı sanıyor? Ayrıca içine atmıyor kelimesi çok iğrenç.
Aileleri sürekli soruyorlar bu yüzden

Back
X