Arkadaşlar lütfen bilgi verir misiniz arkadaşım bu yüzden gece gündüz ağlıyor

Kız 26.27ye gircek ilişkiye iliskiye ilk defa girdi için ya o şöyle dusunuyor bu kadar sıvı geliyor neden tutmuyor hani
Çişini yapınca geri çıkıyordur, 2 gün çiş yapmasın. Yaaa ahahahhaha çok güldüm allah razı olsun :rolleyes:

Dişi ağrıyan herhangi birini öylece bırakamam, enfeksiyona kadar gider o çünkü. Kaldı ki eşin bu. Sadece bugününe değil her gününe lazım bu kadın senin. Karşı dükkandaki saçaklının eline kıymık batsa ecza dolabını söker götürür. Bazılarının ç.kü kadar vicdanı var onu anladım.
Şaka bir yana gerçekten üzüldüm kiraz için. İnşallah kendi kıymetini bilir de şutlar o neandertalı.

Bir ebenin günlüğünde gynoseed jel var spermi içeride tutuyor iliskide dışarı akıtmiyor ovulasyon yumurtlama günlerinde kullanılıyor spermler direkt yumurtaya gittiği için gebelik oluşuyor arkadaşıma vermiştim benimde daha oluşmadı ama onun hemen gebelik oldu suan 3 aylik hamile o yüzden tavsiye ediyorum kullansın insallah faydasını görür bana da dua eder

Merhaba arkadaşlar 'yakın bir dostum için yazıyorum kendisi böyle hesap açmayı bilmediği için yazarmisin diye rica eti. Yaklaşık 9aydir evli ' ve ilk aylardan 4aya kadar korumasız ilişkiye girip fakat o zamanlar yeni evli oldukları için arkadaşım hep öyle istemiş 'sonrasında sıra sıra cinselikte boşalmalara başlanmış. fakat dediği şey sıvı çoğu dökülüyor bazen ayaklarını duvara kaldırıp 'beklemiş Yarım saat sonra tekrar sıvı çıkıyormuş kendini duzeltinde saatlerce beklemede aya kalktinda dökülüyor bazen ise lavaboya vs' gidiyor 9aydir 'bir bebek ortaya gelmediği için .kaynanansi sürekli sürekli soruyor sen korunuyormusun diye fakat kız bilerek korundunu ima ediyor .çünkü çocukları mi olmuyor düşüncesi daha beli değilken kafaya girmesinden hastane için hep bu ay da olmazsa diğer ayda olmazsa dediler ve hala gitmedi bu neyden kaynaklanıyor sizce çocukları olmayacak mı??
Nereden bilelim, Allah bilir çocukları olup olmayacağını. Doktora gitsinler. Bir de bir jel var sperim yumurtaya sağlıklı ve hızlı bir şekilde ulaşmasını sağlayan. Bir damla bile neredeyse geri akıtma olmuyor. Ayrıca bebeği çevre faktörü ile kayınvalidesi soruyor aman sıkıştırmasın diye yapacaksa yapmasın. Henüz yeni evli olur Allah'ın izniyle. Evliliğe hazır olup evlenmiş, anneliğe hazır olmadan çocuk yapmasın bence. Annelik fedakarlık gerektiren kutsal bir mertebe💖

Back
X