Üniversiteye giden kizindan liseye giden oglundan utanmayan cekinmeyen kadin sizi asla dinlemez. Erkek yapinca yerden yere vuruyoruz. Simdi bu kadinin kizi ahlaksiz islere iliskilere bulasirsa annenin kizmaya hakki var mi? Sen önce kendine bak demez mi? Ya bu askindan ölmek bitmek neyin nesi? Genclerin, ergenlerin bekar insanlarin isi bu. Cocuklari olan evli insanlarin baskasiyla asik yasamaya hakki yok. Esiyle konusur anlasir ayrilir, cocuklarini hazirlar, bilgilendirir sonra da kosar askini yasar. Zaten adam gibi adamsa kocasini aldatmasina göz yummaz. Önce bosan sonra gel der. Hadi esi koca adam atlatir yoluna gider. Peki cocuk? Dünya yikilsa öncelik cocugun mutlulugu, psikolojisi sagligidir.
Sizin arkadasiniz gibi insanlari Allah islah etsin. Siz niye üzülüyorsunuz ki? Evli barkli cocuklu koca kadin bir erkegin kapatmasi dostu olmus. Uyarinizi dinlemedigi gibi bir de sizinle görüsmeyi kesiyor. Hem de sevgilisi istiyor diye. Valla ne telefonlarina cikarim ne de yolda görsem konusur sohbet ederim. Tanisma yemegine gitmeniz cok hem de cok sacma olmus. Ne mecburiyetiniz vardi? Bunlarin masasinda bile oturmak cok asagilayici bir durum. Ne güzel sizinle görüsmek de istemiyormus. Birakin ne hali varsa görsün. Hatta ben ileride isler kötüye gittigi, ortada kaldigi zaman gelip aglamasina bile müsade etmezdim. Genc kiz olur, serseri biriyle gezer, tozar sonra hatasini anlar gelir ben ettim siz etmeyin der, yarasini sararsiniz. Ama bu durum kesinlikle igrenclik, asagilik ötesi. Kullandirmayin kendinizi uzak durun ve esiniz ileride belki duyabilir diye önleminizi alin.