arkadaslar lütfen bir bakin

Mervesevecen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2018
188
159
33
arkadaşlar daha önce düğün olmadan boşanmak diye bir konu açmıştım evet biz nikah yapıp sonra anlaşamayınca ayrılmıştık boşanma davası falan olmuştu. resmiyette herşey bitti yani.
ayrılalı 1 yılı geçiyor boşanalı da 3 4 ay oldu. ilk zamanlar çok uzuluyordum pek anlayamıyordum barışmayı falan düşünüyordum ama zamanla hep şükür ediyorum ıyiki olmamış öyle biriyle evlenmemişim diye .
simdi onca zaman geçmiş bana mesaj atmış selam diye direk engelledim ama neden mesaj atmis olabilir barışmak gibi bir niyeti olsaydı ilk zamanlar bir mesaj yada arama yapabilirdi ama yapmadi. sizce durduk yere onca zaman geçmiş neden mesaj atmis olabilir niyeti ne olabilir? engellemeyip niyetini mi ogrenmeliydim ? aklima takildi size danismak istedim.

Son düzenleme:
Kafanızı karıştırıp, 1-2 yılınızı daha çöp etmesine izin vermeniz çok saçma olurdu.

Adamın zaten matah bir yanı olsaydı evlilikten dönmezdiniz. Şu saatten sonra ne düşündüğünün, hatta pişmanlığının bile önemi yok. Vaktinizi boş bir mevzuya heba etmeyin. Enerjinizi sömürtmeyin.

Boşlukta kalmış bence. Neden ayrıldınız geçmişte?
saçma bir şeyden kavga etmiştik sonra yasayacagimiz evde tirnak makasinin yerini bile o belirleyecekmiş ben adam olasıya kadar
kabul etmeyince de boşanma davası açtı o şekilde ayrıldık

saçma bir şeyden kavga etmiştik sonra yasayacagimiz evde tirnak makasinin yerini bile o belirleyecekmiş ben adam olacakmışsim kabul etmeyince de boşanma davası açtı o şekilde ayrıldık

Tipik bir ruh hastasıydı yani. Kurtulmuşsunuz. Engelleyin gitsin peşine filan düşmeyin.

saçma bir şeyden kavga etmiştik sonra yasayacagimiz evde tirnak makasinin yerini bile o belirleyecekmiş ben adam olasıya kadar
kabul etmeyince de boşanma davası açtı o şekilde ayrıldık
E ben söyliyim o zaman.
Çok pişmanım. Çok değiştim. Kıymetini anladım.
Peki sizde ne değişecek? Hasta adamın tekiymiş kafa karıştırmaya gerek yok.

Belki pişman olmuştur bilemiyorum ama ciddi sebepler olmasaymış zaten evlilikten dönmezdiniz cinsel birliktelik yaşamış mıydınız

Severek mi tanışmıştınız yok niye adam olacakmışsınız öğrencisi falan sandı herhalde sizi eş olcak bu yahu eş

En doğrusunu yapmışsınız aklınızı da daha fazla bu konuyla meşgul etmeyin

Bence boşverin iletişime geçmeyin her şey bitmiş gitmiş geçmişteki insanlar kendilerini unutturmak istemezler hatırlatmaya çalışırlar bir kelimesiyle huzursuz olabilirsiniz bitmiş zaten hiç muhatap olmayın

Farkında isen cinsel birleşme olmasa da resminiyette bosandın. Onun yuzunden evlenip bosanan bır kadın oldun. Herkesın basına gelebilir o ayrı ama bir kez daha görüşeceğin birsey olmaması lazım. Nişan atanlar bile eskı nısanlosı ıle görüşmezken siz 2.hataya düşmeyin. İçinde intikam da beslıyo olabilir. Iyı bir niyet yazdıklarınızdan cıkaramıyorum. Sızı allahın emaneto olarak görse bosanmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…