- 30 Haziran 2018
- 188
- 159
- 33
- Konu Sahibi Mervesevecen
-
saçma bir şeyden kavga etmiştik sonra yasayacagimiz evde tirnak makasinin yerini bile o belirleyecekmiş ben adam olasıya kadarBoşlukta kalmış bence. Neden ayrıldınız geçmişte?
saçma bir şeyden kavga etmiştik sonra yasayacagimiz evde tirnak makasinin yerini bile o belirleyecekmiş ben adam olacakmışsim kabul etmeyince de boşanma davası açtı o şekilde ayrıldık
E ben söyliyim o zaman.saçma bir şeyden kavga etmiştik sonra yasayacagimiz evde tirnak makasinin yerini bile o belirleyecekmiş ben adam olasıya kadar
kabul etmeyince de boşanma davası açtı o şekilde ayrıldık
hayırBelki pişman olmuştur bilemiyorum ama ciddi sebepler olmasaymış zaten evlilikten dönmezdiniz cinsel birliktelik yaşamış mıydınız
En doğrusunu yapmışsınız aklınızı da daha fazla bu konuyla meşgul etmeyinarkadaşlar daha önce düğün olmadan boşanmak diye bir konu açmıştım evet biz nikah yapıp sonra anlaşamayınca ayrılmıştık boşanma davası falan olmuştu. resmiyette herşey bitti yani.
ayrılalı 1 yılı geçiyor boşanalı da 3 4 ay oldu. ilk zamanlar çok uzuluyordum pek anlayamıyordum barışmayı falan düşünüyordum ama zamanla hep şükür ediyorum ıyiki olmamış öyle biriyle evlenmemişim diye .
simdi onca zaman geçmiş bana mesaj atmış selam diye direk engelledim ama neden mesaj atmis olabilir barışmak gibi bir niyeti olsaydı ilk zamanlar bir mesaj yada arama yapabilirdi ama yapmadi. sizce durduk yere onca zaman geçmiş neden mesaj atmis olabilir niyeti ne olabilir? engellemeyip niyetini mi ogrenmeliydim ? aklima takildi size danismak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?