- 5 Ekim 2013
- 2.292
- 6.537
- 358
- Konu Sahibi Mervesevecen
-
haklisiniz hiç bu acidan düşünmemiştimFarkında isen cinsel birleşme olmasa da resminiyette bosandın. Onun yuzunden evlenip bosanan bır kadın oldun. Herkesın basına gelebilir o ayrı ama bir kez daha görüşeceğin birsey olmaması lazım. Nişan atanlar bile eskı nısanlosı ıle görüşmezken siz 2.hataya düşmeyin. İçinde intikam da beslıyo olabilir. Iyı bir niyet yazdıklarınızdan cıkaramıyorum. Sızı allahın emaneto olarak görse bosanmazdı.
evet evlenmiş oluyorum ama sonuçta aynı evde hiç yaşamadık o yuzden oyle yazdim.ben şeyi anlamadım nikahtan sonra boşanmışsınız. niye " iyi ki evlenmemişim " gibi bir cümle kurdunuz sonuçta evlenmişsiniz. nikah fesh mi edildi yoksa?
Cinsel birliktelik olsun olmasın. Fark etmez. Bir manyaktan kurtulmuşsun, sadaka dagit ve engelini asla kaldırma sana ulaşmasin. Allah seni büyük dertten kurtarmış ikincisi olursa artık bile bile lades olmuş oluyor. Hayatına bak derim
Düşün canım düşün me olur ne olmaz. Ben bu tarz seylerde hep kadından yanayım. Ailene karsı senı ne duruma düşürdüğü aklına gelsın. Toplumumuz nişan atan kıza bıle ne gözle bakıyo. O yuzden aklını karıstırmasına ızın verme. Huylu huyundn vaz gecmez. Sen o sekılde huyunu ogrenmısss oldun. Sun mukemmel bir insan olarak karsına gelse bıle emın ol yıne aynını yapacak.bosverrr.allahım helal süt emmış bırını karsına cıkartsın ınsallah.haklisiniz hiç bu acidan düşünmemiştim
saçma bir şeyden kavga etmiştik sonra yasayacagimiz evde tirnak makasinin yerini bile o belirleyecekmiş ben adam olasıya kadar
kabul etmeyince de boşanma davası açtı o şekilde ayrıldık
arkadaşlar daha önce düğün olmadan boşanmak diye bir konu açmıştım evet biz nikah yapıp sonra anlaşamayınca ayrılmıştık boşanma davası falan olmuştu. resmiyette herşey bitti yani.
ayrılalı 1 yılı geçiyor boşanalı da 3 4 ay oldu. ilk zamanlar çok uzuluyordum pek anlayamıyordum barışmayı falan düşünüyordum ama zamanla hep şükür ediyorum ıyiki olmamış öyle biriyle evlenmemişim diye .
simdi onca zaman geçmiş bana mesaj atmış selam diye direk engelledim ama neden mesaj atmis olabilir barışmak gibi bir niyeti olsaydı ilk zamanlar bir mesaj yada arama yapabilirdi ama yapmadi. sizce durduk yere onca zaman geçmiş neden mesaj atmis olabilir niyeti ne olabilir? engellemeyip niyetini mi ogrenmeliydim ? aklima takildi size danismak istedim.
haklisiniz teşekkür ederimDertsiz başınıza dert almayın ve engelleyin geçin. Cevap verirseniz olumlu ya da olumsuz onun muhattap olmuş olacaksınız. Ve aklınıza sakın tereddütler gelmesin acaba olur mu diye. ESKİDEN YENİ OLMAZ..... Hele bir de nikah yapmış bir de daha düğün olmadan boşanmışsınız.
teşekkür ederim. evet bol bol şükrediyorum şimdi düşünüyorum da eğer devam etseymişiz ben zaten öyle biriyle yapamazmışım.o zamanlar ne üzülüyordum gerçekten herşeyin ilacı zaman. allah siiznde hakkınizzda hep hayırlısını versin ins❤Merhaba Merve, önceki konuna yorum yapmıştm son zamanlarda aklımdaydın girip bakmak istedim sana. Yeni konunu görünce de hiç şaşırmadım açıkçası. O tarz insanların genel yaklaşımı belli çünkü. Üzerinden geçen vakitten sonra hasar yoklamasına çıkmış sanırım. Hiçbir şekilde kafanı meşgul etmesine izin verme, düşünülecek kadar bile kıymeti yok. Baştan sona seninle aynı şeyleri hatta belki fazlasını yaşamış biri olarak diyorum ki bu günleri şükrederek geçir. Mevlam değerini bilecek insanları çıkarsın yoluna inşaallah..sevgiyle duayla umutla kal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?