Arkadaşlar lütfen biri yardımcı olabilirmi?

blue girls

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2021
124
36
48
32
ben 2 h afta önce kadındoğuma gitmiştim doktor bana hormon testi yapıcağını söyledi bu arada benim 3 yıldır çocuğum olmuyor 8 yaşında bir oğlum var testimi kadın doğum ama tüp bebek bölümünde yaptirdim tarih uymadığı için doktor bana direk kanimi aldi ama rahim filmi cekicez sana dedi 2000 liraya yakın bi aletle yapıcağını söyledi acaba önce hapla filan bi tedavi olmazmi direk rahim filmi dediğine şaşırdım bi sorunda yokmuş yumurtların filan var iyi dedi bilemiyorum normal kadin doğuma gitsem önce sonuçlarımı görse ona göre bi ilaç yazarmi yoksa bilemezde tüp bebek bölümüne git dermi çok kararsiz kaldım lütfen bilen birileri yardımcı olursa cok sevinirim

ben 2 h afta önce kadındoğuma gitmiştim doktor bana hormon testi yapıcağını söyledi bu arada benim 3 yıldır çocuğum olmuyor 8 yaşında bir oğlum var testimi kadın doğum ama tüp bebek bölümünde yaptirdim tarih uymadığı için doktor bana direk kanimi aldi ama rahim filmi cekicez sana dedi 2000 liraya yakın bi aletle yapıcağını söyledi acaba önce hapla filan bi tedavi olmazmi direk rahim filmi dediğine şaşırdım bi sorunda yokmuş yumurtların filan var iyi dedi bilemiyorum normal kadin doğuma gitsem önce sonuçlarımı görse ona göre bi ilaç yazarmi yoksa bilemezde tüp bebek bölümüne git dermi çok kararsiz kaldım lütfen bilen birileri yardımcı olursa cok sevinirim
Maalesef direk bebek yapan ilaç yok, keşke olsa da kullansak.

Vereceği ilaç yumurtlamana yardımcı olacak hormon ilaçları olur, tüplerde tıkanıklık varsa boşuna hormon yüklemiş olursun. Rahim filminde çektikten sonra tedaviyi başlanması normaldir. Doktorunu dinle.

Rahim filmi zor veya son care olarak yapilan bir islem degil ki, en sık yapilan tetkiklerden. Rahimde bir sorun varsa, “bir hapla” hamile kalsaniz bile dusuk olabilir, o yuzden once ona bakmak istemislerdir

Teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için yeni basladigim için bu işlere bilmiyordum

Rahim filmini gebelik düşünen herkesin çektirmesi gerekebilir. Detaylı bilgi veriyor gereken bir müdahele varsa önden önlem alınmış oluyor.

Ancak 2000₺ çok söylemiş. Sonomed de falan 800₺ olması lazım. Başka yerde yaptırıp sonra sonucunuzu gösterebilirsiniz.

Back
X