Arkadaşlar lütfen kınamayın yanlış düşünüyorum biliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
DİKKATTTTT!!!!
Neden böyle hissettiğini açıklıyorum
Senle sevgiliyken ayriyken birilerine yazmış durmuş ya sen adamın ciğerini öğrenmişsin adam tam .ok surekli birilerine yaziyor en iyi sen biliyorsun o yüzden evliyken de sana yazacak diye hissediyorsun

Zaten engellde asla iletişime geçmem ama bana çok büyük haksızlıklar yapmıştı şu sıralar elimde olmadan öyle hissediyorum başta hiç böyle hislerim yoktu
Ne haksızlığı? Her ilişki evlilikle mi sonuçlanmalı? Bir kere ayrılınır on kere değil. Görüşler fikirler uymuyorsa, fikir ayrılığı yaşanıyorsa ayrılır yoluna bakarsın. Niye her seferinde barıştınız?
Kafasına, düşünce yapısına göre birini bulmuş evlenmiş. Ne yazması ne hissi? Hayal dünyasından çıkın, adamın umurunda bile değilsiniz. Evlenmiş aile kurmuş.

Adamı ne kadar tanıyosunuz ki şu an evli olduğu kişiye de yalan söylemiş yalan üzerine kurulu ilişkileri vardı kadın bunu bilmiyor bile

Yazsa ne olur? Adam evli evli artık.

Tamamda bu sizin sorununuz değil

Ya ne diyorsunuz sunuz heee kadını suçladım kadın ne alaka sizin gibi kadınlar balıklama atlıyor adam kendini bir şekilde haklı çıkarıyor diğer kadını ruh hastası ilan ediyor sizler de adamlara inanın ama en son aynı döngüyü siz yaşıyorsunuz ben ne diyorum siz ne diyorsunuz isteseydim şu an evli olduğu kişiyle ilgili güzel şeyler dememişti atardım kadına ispatlı şekilde biterdi ilişkileri zaten kadın da mutsuz olurdu benim derdim bir kadın değil kötü bir insanın başkasının hayallerini yok edip hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam etmesi anlamıyorum hem cinslerim böyleyse bir erkeğe şaşırmamam gerekiyomuş hiv böyle bir hesap açmama da gerek yokmuş iyi günler

Yorumlar için sağ olun bu kadarı kâfi iyi günler

Git mesaj bekle burası sana göre değil

Bu nasıl bı savunma pes, ayrilmişsiniz, olsaydı o zaman olurdu zaten, bitmiş gitmiş, önceden ne dediyse demiş, önceden de yaşamıyoruz, şu an tercihler yaşananlar ortada zaten, sen hala gurursuz gibi takmissin kafayı hayaller bilmem neler diye, bitmiss adam evli evli, bekar erkek köküne kıran mi girdi, git sen de bul birini evlen.

E madem çok iyi niyetlisiniz atsaydınız o zaman kadına o da kendi kararını verseydi.

Olan olmuş biten bitmiş hala "mutsuz olup arasın "istiyorsunuz. Bu mu iyi niyet?

Yorumlar için sağ olun bu kadarı kâfi iyi günler
Beddua faslı da geldi. az sonra üyelik pasifleştirildi mi misyon tamamlanır

misyon: bizi sinir etmek ve topuk..
İşsizliğe devam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…