- 13 Şubat 2025
- 12
- 17
- 3
- 41
- Konu Sahibi kedokedocuk
-
İçinizdeki o yoğun his bağlanma, sevgi ihtiyacından oluyor. Kendinizi sevin, öyle çok sevin ki biriyle sevgiye ihtiyacınız olduğu için değil yan yana olmak istediğiniz için, birlikte olun. Böyle olursa yaşadıklarınızı yaşamazsınız.Arkadaşlar öncelikle merhaba burada henüz yeniyim bir konu hakkında fikrinizi almak istiyorum daha önce buna benzer durum yaşayan oldu mu bilmiyorum. Birini gerçekten seviyordum ve evlilik düşünüyorduk güya mantığımız uyuşmadığı için severek ayrıldık ayrıldığımız zaman bile hâlâ sevdiğini söylüyordu ancak her barışmamızda tekrar ciddi kavgalarımız oluyordu sebebi o ayrılık içinde ben hiç kimseye gitmiyordum o her boşlukta birini ekliyodu veya işte hatta sanırım beraber bile olmuş günahını almim ama öyle hissettim barışıp bunları duyunca tekrar bitiyordu ve suçlu olan kıskanç olan taraf ben oluyordum .Her neyse bi süre sonra artık bitti ve o hâlâ paylaştığım yorumlara denk gelince beğeni koydu ve ben tekrar bur araya geliriz diye ümitlendim sonuç 1 ay sonra aynı iş yerinde çalışan eski flörtü ile çıktılar3,4 ay sonra nişan yaptılar ve sonrası 1 yıl a denk geldi işte evlendiler Çok saçma biliyorum ama bana yazacak gibi geliyor bu günlerde aşırı yoğun hissediyorum bunu tabii ki asla konuşmam cevap vermem ancak bu yoğun bir his neden olur
Sağ olun haklısınızİçinizdeki o yoğun his bağlanma, sevgi ihtiyacından oluyor. Kendinizi sevin, öyle çok sevin ki biriyle sevgiye ihtiyacınız olduğu için değil yan yana olmak istediğiniz için, birlikte olun. Böyle olursa yaşadıklarınızı yaşamazsınız.
Müneccim b.ku yemediyseniz hisleriniz manasız. Cidden yazsa ne olacak?Arkadaşlar öncelikle merhaba burada henüz yeniyim bir konu hakkında fikrinizi almak istiyorum daha önce buna benzer durum yaşayan oldu mu bilmiyorum. Birini gerçekten seviyordum ve evlilik düşünüyorduk güya mantığımız uyuşmadığı için severek ayrıldık ayrıldığımız zaman bile hâlâ sevdiğini söylüyordu ancak her barışmamızda tekrar ciddi kavgalarımız oluyordu sebebi o ayrılık içinde ben hiç kimseye gitmiyordum o her boşlukta birini ekliyodu veya işte hatta sanırım beraber bile olmuş günahını almim ama öyle hissettim barışıp bunları duyunca tekrar bitiyordu ve suçlu olan kıskanç olan taraf ben oluyordum .Her neyse bi süre sonra artık bitti ve o hâlâ paylaştığım yorumlara denk gelince beğeni koydu ve ben tekrar bur araya geliriz diye ümitlendim sonuç 1 ay sonra aynı iş yerinde çalışan eski flörtü ile çıktılar3,4 ay sonra nişan yaptılar ve sonrası 1 yıl a denk geldi işte evlendiler Çok saçma biliyorum ama bana yazacak gibi geliyor bu günlerde aşırı yoğun hissediyorum bunu tabii ki asla konuşmam cevap vermem ancak bu yoğun bir his neden olur
Karısıyla ne konuştuğuna kadar mı takiptesiniz? Size de yalan söylemiş ama hala dört dönüyorsunuz arasın mesaj atsın diye. Evli barklı mutlu insanları bırakın, yolunuza önünüze bakın. Sevgilisiyle ayrıl barış yaşayıp sonra bitirip başka biriyle evlenen erkeği şahsen tanımaya gerek var mı? O kadını tercih etmiş onunla evlenmiş.Adamı ne kadar tanıyosunuz ki şu an evli olduğu kişiye de yalan söylemiş yalan üzerine kurulu ilişkileri vardı kadın bunu bilmiyor bile
2009dan beri işsizsinizMüneccim b.ku yemediyseniz hisleriniz manasız. Cidden yazsa ne olacak?
Biraz saygınız olsun kendinize. O yoğun his de işsizlikten olur.
Sanırım ne demek istediğimi anlatamamadım ben asla karşılık verebilecek bir kişiliğe sahip değilim sevgiliyken ayrıldık başkasına gitme ihtimaline istinaden tamamen bitti evlenip yazınca mı olacak? burda gurur diyen birçok insan içten içe ne kadar onursuz olduklarına adım karar da eminim yorumunuz için sağ olun haklısınızTakıntı yapmışsın.Hiç gerek yok.Seni isteseydi seninle evlenirdi.Rahatca gidip geldiği durak olmuşsun.Yine gelebilir erkek sonuçta.Ama sevdiğinden değil sen durak olduğun icin.Unut yoluna bak kimsenin günahınada girme.
Eeee yani zamanında size haksızlık yapan adamın dönüp dolaşıp eteğine yapışmışsınız,kusura bakmayın dost acı söyler, burada kimse gurursuz ilişkinizin yasını tutamaz en fazla sadakatsiz adamla evlenen masum kıza acır.Sizde Ümit ederek yaşamaya devam edebilirsiniz.....Evli bir adama mı yazdım bu nasıl büyük konuşma ben içinde bulunduğum bu hisse anlam veremiyorum isteseydim bir şekilde sevgili oldukları dönem ulaşırdım ki bana haksızlık yapmıştı buraya yazamayacığım onca şey.. umarım aynı şeyleri yaşamazsınız
Çok yakın ortak arkadaşımıza benden bahsetmiş neden engellleri kaldırmadı kinci mi demiş belki bu yüzden bu hisse kapıldım yazar gibi bana karşı bir kırgınlığı yokmuş bunları duyunca aslında hiç yazar gibi gelmedi ama şu an öyle hissediyorumAramasını yazmasını çok istiyorsun. İçindeki o hissin sebebi bu. Kafaya taktığın şeyi rüyanda görmek gibi bisey. Adamla bi ilgisi yok yani. Tamamen senin içinde yaşadığın bisey.
Ve aramıcak. Emin olabilirsin. Yeni evliliğin tadını çıkarıyor, sabah akşam sevisiyolardir muhtemelen. Nostaljik bir anda fotolara beğeni atması hicbisey ifade etmez. O like'i attıktan sonra gidip karısının yaptığı yemeği yedi ve beraber bi romantik film izleyip üstüne bi daha sevistiler muhtemelen
Eeee yani zamanında size haksızlık yapan adamın dönüp dolaşıp eteğine yapışmışsınız,kusura bakmayın dost acı söyler, burada kimse gurursuz ilişkinizin yasını tutamaz en fazla sadakatsiz adamla evlenen masum kıza acır.Sizde Ümit ederek yaşamaya devam edebilirsiniz.dustu
Teşekkür ederimbu adam dönüp size yazsa da mutsuz olduğu için yazmayacak. canı yazmak istediği için yazacak. şimdi değil belki üç ay sonra bi sene sonra yazar ama yazma sebebi “vay ben ne bok yedim de gül gibi kızı bırakıp bununla evlendim. çok vicdan azabı çekiyorum” olmaz. canı ister yazar. aklına gelirsiniz yazar. libidosuna yenik düşüp yazar. özetle böyle bir ilahi adalet beklemeyin boşuna. mis gibi hayatını yaşıyordur yani şu anda. diğer kadınla sorunum yok da demeyin. insanız egomuz var. düşünüp de bilenmeyin ama kadına.
allah iyi etsin diyip geçin. her yerden de engelleyin mümkünse.
Burda yorum yapan çoğu kişi evli olduğu için ve içinde o korkuyu yaşayıp öfkeden o yorumları yazıyo olabilir ama ben ciddi anlamda yaşadığım o duyguları buraya akrataramadım asla evli birine cevap verecek karakterde de değilim o insan benim eğitim hayatıma kadar engel olmuştu insan bazen hakkını helal et cümlesini bile duymak istiyor sanırım çoğu kişi beni yanlış anlamış canınız sağolsun arkadaşlar daha fazla yorum yapamıyacam pek vaktim yok insanlar burayı yıllardır kullanıyomuş büyük tebrik ederim bu kadar işsizlik bana Yeter hadi öptüm iyi günlerTeşekkür ederim
rica ederiz yine bekleriz. ben de öptümBurda yorum yapan çoğu kişi evli olduğu için ve içinde o korkuyu yaşayıp öfkeden o yorumları yazıyo olabilir ama ben ciddi anlamda yaşadığım o duyguları buraya akrataramadım asla evli birine cevap verecek karakterde de değilim o insan benim eğitim hayatıma kadar engel olmuştu insan bazen hakkını helal et cümlesini bile duymak istiyor sanırım çoğu kişi beni yanlış anlamış canınız sağolsun arkadaşlar daha fazla yorum yapamıyacam pek vaktim yok insanlar burayı yıllardır kullanıyomuş büyük tebrik ederim bu kadar işsizlik bana Yeter hadi öptüm iyi günler
Giderken bile o ponçik aklınla laf sokma derdindesin aynen hiç işin gücüm yok evli exini dert edip konu açıyorsunBurda yorum yapan çoğu kişi evli olduğu için ve içinde o korkuyu yaşayıp öfkeden o yorumları yazıyo olabilir ama ben ciddi anlamda yaşadığım o duyguları buraya akrataramadım asla evli birine cevap verecek karakterde de değilim o insan benim eğitim hayatıma kadar engel olmuştu insan bazen hakkını helal et cümlesini bile duymak istiyor sanırım çoğu kişi beni yanlış anlamış canınız sağolsun arkadaşlar daha fazla yorum yapamıyacam pek vaktim yok insanlar burayı yıllardır kullanıyomuş büyük tebrik ederim bu kadar işsizlik bana Yeter hadi öptüm iyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?